עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל שמע נשמה
כשיש לך חברה והיא באה אלייך בטענות שיש לך תיבלות האלה... מה אחי אז ללכת בלי...?
זה לא שזה עושה אותך חלש יותר או משהו נורא אחר...
אבל שמע נשמה
כשיש לך חברה והיא באה אלייך בטענות שיש לך תיבלות האלה... מה אחי אז ללכת בלי...?
זה לא שזה עושה אותך חלש יותר או משהו נורא אחר...
הבנתי. לדעתי זה לא מפריע אבל אני אנסה היום בלי ונראה איך יהיה
יש לי יבלות בכל מקרה אז זה לא העניין, אבל בסקוואט אם אני לא שם כפפות המוט רק יותר מחליק לי...
אתה עובד עם חולצה T נכון? לא גופיה או משהו?יש לי יבלות בכל מקרה אז זה לא העניין, אבל בסקוואט אם אני לא שם כפפות המוט רק יותר מחליק לי...
גם לי היתה את הבעיה הזאת, יחד עם כאבים בשוק. כאבי תופת שבקושי יכולתי לזוז. לקחתי שבוע וחצי הפסקה מאימונים, שמתי קרח כל ערב, ואחרי ההפסקה חזרתי להתאמן במשקלים אפסיים, רק כדי להזרים דם למקום. עבד מצוין.סליחה על ההקפצה, אבל יש לי את אותה הבעיה.
זה התחיל לפני שבועיים, שבוע שעבר לקחתי הפסקה והרגשתי את זה פחות.
השבוע חזרתי לעשות סקוואטים (עובד ב-SS) ואחרי 3 אימונים הכאב שוב פעם חזר להיות חזק, ואני בקושי יכול לרדת אפילו בלי מוט.
אני דיי בטוח שהטכניקה שלי טובה, יכול להיות שזה גם עניין של גמישות?
מה לעשות כרגע, להפסיק סקוואטים לעוד שבוע? אני ממש לא רוצה את זה.
אבוקדו, איך טיפלת בזה?
המקום שהוא סימן זה באמת הILIOPSOAS, אולי הוא מקוצר אצלך וגורם לכאבים
אם אתה שולל אפשרות של DOMS שעוברים אחרי מס' ימים ואם הטכניקה שלך טובה, תנסה לשלב מתיחות לILIOPSOAS
3-4 פעמים בשבוע אמורים להספיק
http://www.thestretchinghandbook.com/archives/iliopsoas-tendonitis.php
המתיחה כמו שהבחורה עושה בציור למטה
כמה שהעמידה שלך בסקווט רחבה יותר וכמה שאתה מנסה להוציא ברכיים החוצה יכאב לך יותר אם הבעיה היא באיליופסואס כי אתה מותח אותו יותר
המתיחה הזאת יחד עם קרח עזרה לי מאוד, בבוקר כבר בקושי הרגשתי את הכאב ברגיל... אבל בערב באתי לעשות סקוואט וכבר בחימום הרגשתי כאבים מטורפים באותו מקום שוב פעם, אחרי זה כמו מטומטם העלתי משקל עד לסט עבודה ושם כבר עשיתי חזרה אחת ובקושי עליתי והחלטתי להפסיק.
אני ממש לא רוצה לוותר על סקוואטים, אבל מצד שני אני לא יכול לעשות אותם עם הכאב הזה... מה לעשות? להמשיך סקוואטים על משקל נמוך ולתת לזה שבוע שבועיים לעבור מעצמו או לוותר לגמרי על סקוואט?