הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בסקוואט

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
כשאני עושה סקוואט כבד (בשבילי), יש לי כאבים בחלק העליון הקדמי של הרגל (תמונה למטה). הכאבים הם רק ברגע ממש לפני היישור והנעילה של הרגליים, ובנעילה הם מפסיקים.

זה כאבים נורמליים בסקוואט?

תודה

זה המיקום פחות או יותר:
zzzjk.jpg

אבל שמע נשמה
כשיש לך חברה והיא באה אלייך בטענות שיש לך תיבלות האלה... מה אחי אז ללכת בלי...?
זה לא שזה עושה אותך חלש יותר או משהו נורא אחר...

אי אפשר לעבוד עם כפפות
אם אתה מצליח לעבוד איתם אתה לא מרים מספיק כבד
אתה צריך לקבל את היבלות בידיים בנק' מסויימות ואז כבר אתה תהיה רגיל לעבוד בלי כפפות

שים קרם לחות, תשייף את היבלות עם פצירה אם זה מפריע לך

אבל שמע נשמה
כשיש לך חברה והיא באה אלייך בטענות שיש לך תיבלות האלה... מה אחי אז ללכת בלי...?
זה לא שזה עושה אותך חלש יותר או משהו נורא אחר...

זה עושה אותך מטרוסקסואל, לובש חולצות M ושותה קפוצ'ינו .
אם זה מה שעושה לך טוב בחיים, אז תהנה.

• פותח/ת השרשור
יש לי יבלות בכל מקרה אז זה לא העניין, אבל בסקוואט אם אני לא שם כפפות המוט רק יותר מחליק לי...

יש לי יבלות בכל מקרה אז זה לא העניין, אבל בסקוואט אם אני לא שם כפפות המוט רק יותר מחליק לי...

תמקם את המוט נכון, תרים מרפקים
זה צריך להסתדר במשקלים שאתה עובד איתם

אתה יכול לשים מגנזיום על החולצה והכפות ידיים

• פותח/ת השרשור
כה תמיד עם חולצת T. ואין לי מגנזיום עדיין, המקום היחיד שמצאתי שמוכר נמצא בהרצליה וזה דיי רחוק ממני.

סליחה על ההקפצה, אבל יש לי את אותה הבעיה.

זה התחיל לפני שבועיים, שבוע שעבר לקחתי הפסקה והרגשתי את זה פחות.
השבוע חזרתי לעשות סקוואטים (עובד ב-SS) ואחרי 3 אימונים הכאב שוב פעם חזר להיות חזק, ואני בקושי יכול לרדת אפילו בלי מוט.
אני דיי בטוח שהטכניקה שלי טובה, יכול להיות שזה גם עניין של גמישות?
מה לעשות כרגע, להפסיק סקוואטים לעוד שבוע? אני ממש לא רוצה את זה.

אבוקדו, איך טיפלת בזה?

גם לי זה היה כואב שם בפעמים הראשונות. אני חושב שזה פשוט מחוסר הרגל עם התנועה. מתיחה של אחד הראשים.

תן לזה עוד שבוע שבועיים ותראה אם זה עובר

המקום שהוא סימן זה באמת הILIOPSOAS, אולי הוא מקוצר אצלך וגורם לכאבים
אם אתה שולל אפשרות של DOMS שעוברים אחרי מס' ימים ואם הטכניקה שלך טובה, תנסה לשלב מתיחות לILIOPSOAS
3-4 פעמים בשבוע אמורים להספיק
http://www.thestretchinghandbook.com/archives/iliopsoas-tendonitis.php
המתיחה כמו שהבחורה עושה בציור למטה
כמה שהעמידה שלך בסקווט רחבה יותר וכמה שאתה מנסה להוציא ברכיים החוצה יכאב לך יותר אם הבעיה היא באיליופסואס כי אתה מותח אותו יותר

סליחה על ההקפצה, אבל יש לי את אותה הבעיה.

זה התחיל לפני שבועיים, שבוע שעבר לקחתי הפסקה והרגשתי את זה פחות.
השבוע חזרתי לעשות סקוואטים (עובד ב-SS) ואחרי 3 אימונים הכאב שוב פעם חזר להיות חזק, ואני בקושי יכול לרדת אפילו בלי מוט.
אני דיי בטוח שהטכניקה שלי טובה, יכול להיות שזה גם עניין של גמישות?
מה לעשות כרגע, להפסיק סקוואטים לעוד שבוע? אני ממש לא רוצה את זה.

אבוקדו, איך טיפלת בזה?
גם לי היתה את הבעיה הזאת, יחד עם כאבים בשוק. כאבי תופת שבקושי יכולתי לזוז. לקחתי שבוע וחצי הפסקה מאימונים, שמתי קרח כל ערב, ואחרי ההפסקה חזרתי להתאמן במשקלים אפסיים, רק כדי להזרים דם למקום. עבד מצוין.

• פותח/ת השרשור
האמת שהכאבים הפסיקו דיי מזמן, אני לא בטוח למה. שיניתי כמה דברים מאז בטכניקה - עמידה קצת יותר רחבה, לדחוף ברכיים הרבה יותר החוצה (פעם דיי הייתי גולש), ולהתיישב יותר אחורה (פעם התנועה שלי הייתה יותר הזזה של הברכיים קדימה ומעין ירידה, במקום התיישבות).

יכול להיות שהכאבים האלו פשוט היו משהו זמני, אבל תנסה לראות אם זה קשור לטכניקה

המקום שהוא סימן זה באמת הILIOPSOAS, אולי הוא מקוצר אצלך וגורם לכאבים
אם אתה שולל אפשרות של DOMS שעוברים אחרי מס' ימים ואם הטכניקה שלך טובה, תנסה לשלב מתיחות לILIOPSOAS
3-4 פעמים בשבוע אמורים להספיק
http://www.thestretchinghandbook.com/archives/iliopsoas-tendonitis.php
המתיחה כמו שהבחורה עושה בציור למטה
כמה שהעמידה שלך בסקווט רחבה יותר וכמה שאתה מנסה להוציא ברכיים החוצה יכאב לך יותר אם הבעיה היא באיליופסואס כי אתה מותח אותו יותר

המתיחה הזאת יחד עם קרח עזרה לי מאוד, בבוקר כבר בקושי הרגשתי את הכאב ברגיל... אבל בערב באתי לעשות סקוואט וכבר בחימום הרגשתי כאבים מטורפים באותו מקום שוב פעם, אחרי זה כמו מטומטם העלתי משקל עד לסט עבודה ושם כבר עשיתי חזרה אחת ובקושי עליתי והחלטתי להפסיק.
אני ממש לא רוצה לוותר על סקוואטים, אבל מצד שני אני לא יכול לעשות אותם עם הכאב הזה... מה לעשות? להמשיך סקוואטים על משקל נמוך ולתת לזה שבוע שבועיים לעבור מעצמו או לוותר לגמרי על סקוואט?

המתיחה הזאת יחד עם קרח עזרה לי מאוד, בבוקר כבר בקושי הרגשתי את הכאב ברגיל... אבל בערב באתי לעשות סקוואט וכבר בחימום הרגשתי כאבים מטורפים באותו מקום שוב פעם, אחרי זה כמו מטומטם העלתי משקל עד לסט עבודה ושם כבר עשיתי חזרה אחת ובקושי עליתי והחלטתי להפסיק.
אני ממש לא רוצה לוותר על סקוואטים, אבל מצד שני אני לא יכול לעשות אותם עם הכאב הזה... מה לעשות? להמשיך סקוואטים על משקל נמוך ולתת לזה שבוע שבועיים לעבור מעצמו או לוותר לגמרי על סקוואט?

כשאתה עושה סקווט אתה מותח את האיזור שגם ככה לא במצב טוב עכשיו ולכן הכאבים
בשלב הראשון תתחיל להרגיש יותר טוב במנוחה ורק אח"כ תוכל לשלב אימונים
6 שבועות של גמישות 3-4 פעמים בשבוע , 3-4 פעמים לכל צד כפול 30-40 שניות של התרגיל ההוא יביאו אותך למצב מצויין

אני הייתי מוותר על סקווט לחלוטין למשך שבועיים ואחכ חוזר בהדרגה למשקלי העבודה הרגילים תוך עוד שבועיים

טוב תודה, בחוסר רצון גדול מאוד אני חושב שאני יוותר על הסקוואט בינתיים.

לשלב בינתיים לג פרס במקום זה? להעביר PC בתור תרגיל התחלה? אני עושה SS כרגע.

פתחתי אשכול דומה ורציתי לשאול.. הכאב אצלכם הוא בצד? כי לפי תמונות שבדקתי עם השם ILIAPSAOS ראיתי שיכול להיות שהכאב אצלי נמצא בiliacus..
והמתיחה שיכולה לפתור את הבעיה הזאת היא:(?)
Kneel on one foot and the other knee. If needed, hold onto something for balance and then push your hips forward

כשמדובר במותן כסל(איליופסואס) מקוצר הכאב הוא בקדמת הירך

איפה הכאב אצלך? המתיחה לILIOPSOAS גם מותחת את הILIACUS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית