הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריפת קלוריות בצעידה

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
אהלן, בימי מנוחה שבהם אני לא רץ, אני צועד 15 ק"מ בערך, זה יוצא לי סביב ה500-600 קלוריות לפי מד הצעדים של ה-Samsung health.

אמנם אני עושה את זה בשעה וחצי שעתיים אבל בלי שום מאמץ ובלי דופק גבוה בכלל.

העניין הוא שאני צריך להוסיף את זה לסיכום הקלורי היומי שלי.

אם הניטרלי הוא 2000, שרפתי 500 בצעידנ ואני צריך חריגה של 300 לטובת מסה נקייה, משמע 2,800 סך הכל. האם אני מפספס משהו?

אני שואל כי מרגיש לי מוזר להיות בעודף קלורי ביום שבו לכאורה התאמנתי אבל אני לא מרגיש את זה על הגוף שלי (לא עייף/חלש כתוצאה מהאימון ומצד שני מוסיף עוד קלוריות לתפריט)..

כל המספרים והערכות האלו זה כלי נחמד. אבל בשורה התחתונה, מה המגמה שאתה רואה במשקל גוף? איך מתקדמים האימוני כוח?
רוצה לעלות במשקל ולא עולה? תקוע באימוני כוח? תאכל קצת יותר.

• פותח/ת השרשור
כל המספרים והערכות האלו זה כלי נחמד. אבל בשורה התחתונה, מה המגמה שאתה רואה במשקל גוף? איך מתקדמים האימוני כוח?
רוצה לעלות במשקל ולא עולה? תקוע באימוני כוח? תאכל קצת יותר.

אני מתאמן חודש וחצי כמעט חודשיים.
אני אחרי דיאטה בלי ספורט בכלל, הגעתי ל64 קילו, 1.80.
אני במגמת עלייה מאוד מתונה מ64 שהייתי לפני חודשיים אני כרגע 65.5 ממוצע.
מבחינץ משקלים וכו' אני לא שם, האימונים שלי מסתכמים בפלאנקים, סקוואטים, שכיבות סמיכה ותרגילי ידיים קדמית ואחורית 4 פעמים בשבוע לצד אירובי (ריצות והצעידות שציינתי).
במקביל לעלייה במשקל אני רואה שאני מתחטב בעיקר בחזה שגדל ובבטן ש"נמתחת".
בכל אופן תהיתי האם באימונים בעצימות ממש נמוכה, כמו צעידות ארוכות שבהן אני לא מרגיש שאני מתאמץ, אני באמת שורף קלוריות שאני צריך לקחת בחשבון לטובת המאזן הקלורי?
השאלה עולה בעיקר ממקום של אם הדופק מאוד נמוך בפעולה מסוימת שאני עושה (כיו אותן צעידות) אז זה שווה ערך ללשבת על הספה מה שאומר שלא הייתה שריפה קלורית יוצאת דופן שהשפיעה על המאזן הקלורי שלי בסוף היום, או שכן?

אני מתאמן חודש וחצי כמעט חודשיים.
אני אחרי דיאטה בלי ספורט בכלל, הגעתי ל64 קילו, 1.80.
אני במגמת עלייה מאוד מתונה מ64 שהייתי לפני חודשיים אני כרגע 65.5 ממוצע.
מבחינץ משקלים וכו' אני לא שם, האימונים שלי מסתכמים בפלאנקים, סקוואטים, שכיבות סמיכה ותרגילי ידיים קדמית ואחורית 4 פעמים בשבוע לצד אירובי (ריצות והצעידות שציינתי).
במקביל לעלייה במשקל אני רואה שאני מתחטב בעיקר בחזה שגדל ובבטן ש"נמתחת".
בכל אופן תהיתי האם באימונים בעצימות ממש נמוכה, כמו צעידות ארוכות שבהן אני לא מרגיש שאני מתאמץ, אני באמת שורף קלוריות שאני צריך לקחת בחשבון לטובת המאזן הקלורי?
השאלה עולה בעיקר ממקום של אם הדופק מאוד נמוך בפעולה מסוימת שאני עושה (כיו אותן צעידות) אז זה שווה ערך ללשבת על הספה מה שאומר שלא הייתה שריפה קלורית יוצאת דופן שהשפיעה על המאזן הקלורי שלי בסוף היום, או שכן?
נשמע שאתה במגמה טובה. ובסופו של דבר הכל מסתכם במאזן האנרגטי. בין אם שרפת X כמות קלוריות באמצעות ריצה או הליכה קלה המאזן האנרגטי שלך זהה כי שרפת את אותו X וזה נלקח בחשבון במאזן שלך.

• פותח/ת השרשור
נשמע שאתה במגמה טובה. ובסופו של דבר הכל מסתכם במאזן האנרגטי. בין אם שרפת X כמות קלוריות באמצעות ריצה או הליכה קלה המאזן האנרגטי שלך זהה כי שרפת את אותו X וזה נלקח בחשבון במאזן שלך.

סגור, אז שורה תחתונה אני מוסיף את השריפה הקלורית של הצעידה גם אם אני לא מרגיש שהתאמצתי או שכואבים לי השרירים אחריה.
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית