הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חטיף חלבון מחליף ארוחה?

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
או שהוא מהווה רק תוסף לחלבון היומי שאני צריכה ?
ואם אני עצלנית רצח ואין לי כוח להכין לעצמי ארוחה , יש איזשהו תחליף לארוחה? (במידה ואני צריכה גם ערך קלורי גבוהה מלבד החלבון )

או שהוא מהווה רק תוסף לחלבון היומי שאני צריכה ?
ואם אני עצלנית רצח ואין לי כוח להכין לעצמי ארוחה , יש איזשהו תחליף לארוחה? (במידה ואני צריכה גם ערך קלורי גבוהה מלבד החלבון )

כן, הוא יכול להיות תחליף לארוחת ביניים,
או, במצב מצוקה , 2 חטיפי חלבון סטנדרטיים יכולים להכיל ערכים של ארוחת צהריים לא גדולה במיוחד.
אם כי לא מומלץ להתבסס על חטיפי חלבון כמקור תזונתי, אלא סתם אם בא לך משהו מתוק, זה בא במקום חטיף שוקולד או עוגה. זה גם לא בא כדי להשלים ערכי חלבון. אם את צריכה 'להשלים ערכים' - ממליצה לך לבדוק אם התפריט שלך תקין.

אם בא לך להתפרע לכי על זה, ישביע אותך עד הצום הבא

b1.jpg

אחי אוכל את החטיף של Allin 100 גרם, הוא אומר שזה משביע אותו כמו ארוחה.
יש מגוון טעמים זה אחד מהם:

קבצים מצורפים

• IMG_20201011_103455.jpg
    IMG_20201011_103455.jpg
    KB 282.4 · צפיות: 83
  • IMG_20201011_103658.jpg
    IMG_20201011_103658.jpg
    KB 171 · צפיות: 89

וואי הם מעולים. ממש טעימים ואחלה ערכים. הכי טובים בסדרה שלהם
הדפקט היחיד זה שהם יקרים פחד, אז קונה כשיש מבצע 3+1 או כלמני כאלה..

אגב, באופן אישי לא יוצא לי כמעט אף פעם לאכול חטיף שלם. אני מסמנת כל חטיף ל10 חלקים שווים וכל פעם לוקחת לי חתיכה או 2. וזה זה סתם פינוק קטן ליד הקפה במקום עוגיה.
מה שכן, כשטסתי לתאילנד חטיפי החלבון היו הצלה של ממש.

וואי הם מעולים. ממש טעימים ואחלה ערכים. הכי טובים בסדרה שלהם
הדפקט היחיד זה שהם יקרים פחד, אז קונה כשיש מבצע 3+1 או כלמני כאלה..

אגב, באופן אישי לא יוצא לי כמעט אף פעם לאכול חטיף שלם. אני מסמנת כל חטיף ל10 חלקים שווים וכל פעם לוקחת לי חתיכה או 2. וזה זה סתם פינוק קטן ליד הקפה במקום עוגיה.
מה שכן, כשטסתי לתאילנד חטיפי החלבון היו הצלה של ממש.
האמת שלא יצא לי עדיין לאכול חטיף כזה, מבחינה קלורית הם מדהימים וגם ביחס לכל חטיפי החלבון האחרים הם מכילים הכי פחות סוכר.
רעיון טוב לקחת אותם לחו''ל, ערכתי עליהם בדיקה קצרה והמחיר הממוצע המוזל ביותר שמצאתי זה 10 ב220 של 100 גרם.
אני חושב שאם מתכננים לאכול ולא תמיד יש זמן זה יכול להיות הארוחה החלופית (לא בתור ארוחה קבועה)

המחיר הממוצע המוזל ביותר שמצאתי זה 10 ב220 של 100 גרם.
מה פתאום!!!!!!!! זה יקר מאודד!!!
בסופרפארם הם עולי 17.90 ליחידה, והרבה פעמים יש עליהם מבצע של 3+1, או מבצע בסופרפארם אקספרס עם אותו עיקרון. ואז זה יוצר בערך 13שח ליחידה. שזה ממש משתלם כי זה 100 גר' חטיף.
אם חטיף סטנדרטי הוא 50 גר' בערך, אז זה יוצא -6.5 ש"ח ל50 גרם, שזה מחיר פצצה, קצת כמו באייהרב.
upload_2020-10-11_12-18-54.png

הנה, יש עכשיו מבצע של 5 ב60!! ממש משתלם. 12 ש"ח יחידה, ואפשר לבחור טעמים. כולם מוצלחים.

מה פתאום!!!!!!!! זה יקר מאודד!!!
בסופרפארם הם עולי 17.90 ליחידה, והרבה פעמים יש עליהם מבצע של 3+1, או מבצע בסופרפארם אקספרס עם אותו עיקרון. ואז זה יוצר בערך 13שח ליחידה. שזה ממש משתלם כי זה 100 גר' חטיף.
אם חטיף סטנדרטי הוא 50 גר' בערך, אז זה יוצא -6.5 ש"ח ל50 גרם, שזה מחיר פצצה, קצת כמו באייהרב.
צפה בקובץ המצורף 59534

הנה, יש עכשיו מבצע של 5 ב60!! ממש משתלם. 12 ש"ח יחידה, ואפשר לבחור טעמים. כולם מוצלחים.
טוב שלא קניתי לי עדיין 😅
בסופר פארם?

טוב שלא קניתי לי עדיין 😅
בסופר פארם?

כן, תעשה באיסוף עצמי.
תבחר לך 5 טעמים (בעיקרון יש רק 4 חחחח אבל תראה מה מה קורץ לך יותר) תוך 3 שעות אתה יכול לבוא לקחת.
וואלה זה מבצע ממש משתלם חחח אבל כרגע יש לי כבר די והותר חטיפים אז לא אקנה עוד.

כן, תעשה באיסוף עצמי.
תבחר לך 5 טעמים (בעיקרון יש רק 4 חחחח אבל תראה מה מה קורץ לך יותר) תוך 3 שעות אתה יכול לבוא לקחת.
וואלה זה מבצע ממש משתלם חחח אבל כרגע יש לי כבר די והותר חטיפים אז לא אקנה עוד.
על מה את ממליצה? אחי המליץ על הקרם עוגיות + דאבל שוקולד

על מה את ממליצה? אחי המליץ על הקרם עוגיות + דאבל שוקולד

וואלה, כולם טובים. באמת שכולם חחחח
חושבת שהשוקולד פאדג' הוא הכי קלאסי, אז הייתי ממליצה לך לקחת אותו פעמיים ועוד 1 מכל טעם. סה"כ 5. (קרמל מלוח ובוטנים, פאי תפוחים, קרמוגיות ושוקלד פאדג'.)
רק שים לב שאתה לוקח את האלה שהם 100 גרם. כי יש עוד אחד מעפאן שגם משתתף במצבע משו עם סיבים מחורטטים כלשהם חחח

וואלה, כולם טובים. באמת שכולם חחחח
חושבת שהשוקולד פאדג' הוא הכי קלאסי, אז הייתי ממליצה לך לקחת אותו פעמיים ועוד 1 מכל טעם. סה"כ 5. (קרמל מלוח ובוטנים, פאי תפוחים, קרמוגיות ושוקלד פאדג'.)
רק שים לב שאתה לוקח את האלה שהם 100 גרם. כי יש עוד אחד מעפאן שגם משתתף במצבע משו עם סיבים מחורטטים כלשהם חחח
הזמנתי כמות שיהיה כבר בסטנדבי

העמסתי מלא כאלה בכנס של WNBF,

לא אהבתי את הטעמים כל כך אם לומר את האמת, אמרו לי הקפה הכי טעים וזה סביל מינוס.

העמסתי מלא כאלה בכנס של WNBF,

לא אהבתי את הטעמים כל כך אם לומר את האמת, אמרו לי הקפה הכי טעים וזה סביל מינוס.

כנראה אכלת את הקטנים. הגדולים יותר טעימים.
אגב הקטנים - הבננה טופי נושק לשלמות!!!!!!!!!!1 🤯

+1
בכלל לא משהו.

לטעמי הבננה טופי לא יותר מאכיל 🤫
איש בטעמו יחיה 😆

אחרי שטעמתי רבים אחרים - ברור לי שיש הרבה יותר מוצלחים ממנו. אבל הוא כשלעצמו ממש ערב לחיכי 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית