עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או שהוא מהווה רק תוסף לחלבון היומי שאני צריכה ?
ואם אני עצלנית רצח ואין לי כוח להכין לעצמי ארוחה , יש איזשהו תחליף לארוחה? (במידה ואני צריכה גם ערך קלורי גבוהה מלבד החלבון )
אחי אוכל את החטיף של Allin 100 גרם, הוא אומר שזה משביע אותו כמו ארוחה.
יש מגוון טעמים זה אחד מהם:
צריכה להנהיג ת׳מדינה!אני מסמנת כל חטיף ל10 חלקים שווים וכל פעם לוקחת לי חתיכה או 2.
צריכה להנהיג ת׳מדינה!
אני גם את האריזה הכחולה הייתי אוכל!
האמת שלא יצא לי עדיין לאכול חטיף כזה, מבחינה קלורית הם מדהימים וגם ביחס לכל חטיפי החלבון האחרים הם מכילים הכי פחות סוכר.וואי הם מעולים. ממש טעימים ואחלה ערכים. הכי טובים בסדרה שלהם
הדפקט היחיד זה שהם יקרים פחד, אז קונה כשיש מבצע 3+1 או כלמני כאלה..
אגב, באופן אישי לא יוצא לי כמעט אף פעם לאכול חטיף שלם. אני מסמנת כל חטיף ל10 חלקים שווים וכל פעם לוקחת לי חתיכה או 2. וזה זה סתם פינוק קטן ליד הקפה במקום עוגיה.
מה שכן, כשטסתי לתאילנד חטיפי החלבון היו הצלה של ממש.
מה פתאום!!!!!!!! זה יקר מאודד!!!המחיר הממוצע המוזל ביותר שמצאתי זה 10 ב220 של 100 גרם.
טוב שלא קניתי לי עדיין 😅מה פתאום!!!!!!!! זה יקר מאודד!!!
בסופרפארם הם עולי 17.90 ליחידה, והרבה פעמים יש עליהם מבצע של 3+1, או מבצע בסופרפארם אקספרס עם אותו עיקרון. ואז זה יוצר בערך 13שח ליחידה. שזה ממש משתלם כי זה 100 גר' חטיף.
אם חטיף סטנדרטי הוא 50 גר' בערך, אז זה יוצא -6.5 ש"ח ל50 גרם, שזה מחיר פצצה, קצת כמו באייהרב.
צפה בקובץ המצורף 59534
הנה, יש עכשיו מבצע של 5 ב60!! ממש משתלם. 12 ש"ח יחידה, ואפשר לבחור טעמים. כולם מוצלחים.
טוב שלא קניתי לי עדיין 😅
בסופר פארם?
על מה את ממליצה? אחי המליץ על הקרם עוגיות + דאבל שוקולדכן, תעשה באיסוף עצמי.
תבחר לך 5 טעמים (בעיקרון יש רק 4 חחחח אבל תראה מה מה קורץ לך יותר) תוך 3 שעות אתה יכול לבוא לקחת.
וואלה זה מבצע ממש משתלם חחח אבל כרגע יש לי כבר די והותר חטיפים אז לא אקנה עוד.
על מה את ממליצה? אחי המליץ על הקרם עוגיות + דאבל שוקולד
הזמנתי כמות שיהיה כבר בסטנדביוואלה, כולם טובים. באמת שכולם חחחח
חושבת שהשוקולד פאדג' הוא הכי קלאסי, אז הייתי ממליצה לך לקחת אותו פעמיים ועוד 1 מכל טעם. סה"כ 5. (קרמל מלוח ובוטנים, פאי תפוחים, קרמוגיות ושוקלד פאדג'.)
רק שים לב שאתה לוקח את האלה שהם 100 גרם. כי יש עוד אחד מעפאן שגם משתתף במצבע משו עם סיבים מחורטטים כלשהם חחח
אחי אוכל את החטיף של Allin 100 גרם, הוא אומר שזה משביע אותו כמו ארוחה.
יש מגוון טעמים זה אחד מהם:
העמסתי מלא כאלה בכנס של WNBF,
לא אהבתי את הטעמים כל כך אם לומר את האמת, אמרו לי הקפה הכי טעים וזה סביל מינוס.
העמסתי מלא כאלה בכנס של WNBF,
לא אהבתי את הטעמים כל כך אם לומר את האמת, אמרו לי הקפה הכי טעים וזה סביל מינוס.
אגב הקטנים - הבננה טופי נושק לשלמות!!!!!!!!!!1 🤯
איש בטעמו יחיה 😆+1
בכלל לא משהו.
לטעמי הבננה טופי לא יותר מאכיל 🤫