הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיף חלבון מחליף ארוחה?

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
או שהוא מהווה רק תוסף לחלבון היומי שאני צריכה ?
ואם אני עצלנית רצח ואין לי כוח להכין לעצמי ארוחה , יש איזשהו תחליף לארוחה? (במידה ואני צריכה גם ערך קלורי גבוהה מלבד החלבון )

לא תקפתי, רק שאלתי...
תודה על התשובה
לא התכוונתי לתקוף,מצטערת אם זה היה נשמע ככה.
סתם הרגיש לי תשובה שמחפשת אותי,מצידי שיוכלו חלבון מחסה. סתם מפריע לי שהמחירים שלהם בשמיים בשביל חלבון חיטה. והייתי אוכלת אותם המון פעם. אני מתה על החמאת בוטנים מהגירסה של הshape, ואפשר לאפות אותו והוא מטורף!

סתם הרגיש לי תשובה שמחפשת אותי,מצידי שיוכלו חלבון מחסה. סתם מפריע לי שהמחירים שלהם בשמיים בשביל חלבון חיטה. והייתי אוכלת אותם המון פעם. אני מתה על החמאת בוטנים מהגירסה של הshape, ואפשר לאפות אותו והוא מטורף!
אני מבקש שתפסיקי לתקוף, זה כבר נהיה מוגזם. חאלס.
@LironR
קראתי את העריכה.
אתה מזכיר לי נשכחות.
שתהא הצלחה רבה, ותהיה(;
כל הכבוד על השינוי, גם אם אני לא מעודד את השינוי הקיצוני בתפיסה, במשקל.

אני מבקש שתפסיקי לתקוף, זה כבר נהיה מוגזם. חאלס.
@LironR
קראתי את העריכה.
אתה מזכיר לי נשכחות.
שתהא הצלחה רבה, ותהיה(;
כל הכבוד על השינוי, גם אם אני לא מעודד את השינוי הקיצוני בתפיסה, במשקל.

מי אתה?

שאלה טובה.
לגבי התגובה, צחקתי.

הו, עכשיו הכול ברור.
לול.
בעצם אני ידוע כאן, כנראה.
ידוע כדביל המקומי.
כל גאון נראה דביל(או משוגע) לדבילים.
למה דביל אני דווקא מחבב אותך

אני ראיתי בחומרים שיש חלב מרוכז וגם אבקת חלבון, Anyway איזו חמאת בוטנים? ואיך את אופה? נשמע משהו שאני חייב לטעום 😁

אני ראיתי בחומרים שיש חלב מרוכז וגם אבקת חלבון, Anyway איזו חמאת בוטנים? ואיך את אופה? נשמע משהו שאני חייב לטעום 😁
זה לא הכי פוטוגני, אבל משהו כמו 5 דקות בתנור -
זה יותר מדהים. זה הגירסה של החמאת בוטנים מshape
1E99854C-5F63-4688-9E06-CE3D1FEA3386.jpeg

• פותח/ת השרשור
כן, הוא יכול להיות תחליף לארוחת ביניים,
או, במצב מצוקה , 2 חטיפי חלבון סטנדרטיים יכולים להכיל ערכים של ארוחת צהריים לא גדולה במיוחד.
אם כי לא מומלץ להתבסס על חטיפי חלבון כמקור תזונתי, אלא סתם אם בא לך משהו מתוק, זה בא במקום חטיף שוקולד או עוגה. זה גם לא בא כדי להשלים ערכי חלבון. אם את צריכה 'להשלים ערכים' - ממליצה לך לבדוק אם התפריט שלך תקין.

אני מתשתלת להקפיד על ארוחות מזינות ועתירות בחלבון, אבל יש ימים שאין לי זמן להשקיע בארוחה טובה , אז תהיתי אם יש אפשרות שהחטיף חלבון יהווה לי כתחליף , כי שייק לא ממש משביע חח..

אני מתשתלת להקפיד על ארוחות מזינות ועתירות בחלבון, אבל יש ימים שאין לי זמן להשקיע בארוחה טובה , אז תהיתי אם יש אפשרות שהחטיף חלבון יהווה לי כתחליף , כי שייק לא ממש משביע חח..
אז כן, לגמרי 😃
אבל שוב, רק כארוחת ביניים. זה לא ככ מספק בתור עיקרית.

• פותח/ת השרשור
אני מסתכל על השייקים והחטיפים כ-תוסף תזונה ולא מחליף בארוחה כזאת או אחרת
חטיפים מומלצים במיוחד quest,bsn מאייהרב

כן אבל לפעמים מאוד קשה לי להקפיד על ארוחות מלאות ומזינות ( אני גם במסה ואני זקוקה להרבה קלוריות , שאני גם ככה לא רגילה לאכול בכמויות כאלה ) אז חשבתי אולי שזה יהווה כתחליף מידי פעם , בתור כארוחת ערב לפחות אחרי אימון ..

כן אבל לפעמים מאוד קשה לי להקפיד על ארוחות מלאות ומזינות ( אני גם במסה ואני זקוקה להרבה קלוריות , שאני גם ככה לא רגילה לאכול בכמויות כאלה ) אז חשבתי אולי שזה יהווה כתחליף מידי פעם , בתור כארוחת ערב לפחות אחרי אימון ..
חטיף איכותי יכול, לפי התורה שלי.
בעיניי את חושבת על זה יותר מדי.
ע ר כ י ם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית