עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא התכוונתי לתקוף,מצטערת אם זה היה נשמע ככה.לא תקפתי, רק שאלתי...
תודה על התשובה
אני מבקש שתפסיקי לתקוף, זה כבר נהיה מוגזם. חאלס.לא התכוונתי לתקוף,מצטערת אם זה היה נשמע ככה.
סתם הרגיש לי תשובה שמחפשת אותי,מצידי שיוכלו חלבון מחסה. סתם מפריע לי שהמחירים שלהם בשמיים בשביל חלבון חיטה. והייתי אוכלת אותם המון פעם. אני מתה על החמאת בוטנים מהגירסה של הshape, ואפשר לאפות אותו והוא מטורף!
אני מבקש שתפסיקי לתקוף, זה כבר נהיה מוגזם. חאלס.
@LironR
קראתי את העריכה.
אתה מזכיר לי נשכחות.
שתהא הצלחה רבה, ותהיה(;
כל הכבוד על השינוי, גם אם אני לא מעודד את השינוי הקיצוני בתפיסה, במשקל.
זה The Jokerמי אתה?
שאלה טובה.מי אתה?
הו, עכשיו הכול ברור.זה The Joker
למה דביל אני דווקא מחבב אותךשאלה טובה.
לגבי התגובה, צחקתי.
הו, עכשיו הכול ברור.
לול.
בעצם אני ידוע כאן, כנראה.
ידוע כדביל המקומי.
כל גאון נראה דביל(או משוגע) לדבילים.
אני ראיתי בחומרים שיש חלב מרוכז וגם אבקת חלבון, Anyway איזו חמאת בוטנים? ואיך את אופה? נשמע משהו שאני חייב לטעום 😁לא התכוונתי לתקוף,מצטערת אם זה היה נשמע ככה.
סתם הרגיש לי תשובה שמחפשת אותי,מצידי שיוכלו חלבון מחסה. סתם מפריע לי שהמחירים שלהם בשמיים בשביל חלבון חיטה. והייתי אוכלת אותם המון פעם. אני מתה על החמאת בוטנים מהגירסה של הshape, ואפשר לאפות אותו והוא מטורף!
כן, הוא יכול להיות תחליף לארוחת ביניים,
או, במצב מצוקה , 2 חטיפי חלבון סטנדרטיים יכולים להכיל ערכים של ארוחת צהריים לא גדולה במיוחד.
אם כי לא מומלץ להתבסס על חטיפי חלבון כמקור תזונתי, אלא סתם אם בא לך משהו מתוק, זה בא במקום חטיף שוקולד או עוגה. זה גם לא בא כדי להשלים ערכי חלבון. אם את צריכה 'להשלים ערכים' - ממליצה לך לבדוק אם התפריט שלך תקין.
אז כן, לגמרי 😃אני מתשתלת להקפיד על ארוחות מזינות ועתירות בחלבון, אבל יש ימים שאין לי זמן להשקיע בארוחה טובה , אז תהיתי אם יש אפשרות שהחטיף חלבון יהווה לי כתחליף , כי שייק לא ממש משביע חח..
שתאכל 5-7.אבל שוב, רק כארוחת ביניים. זה לא ככ מספק בתור עיקרית.
אני מסתכל על השייקים והחטיפים כ-תוסף תזונה ולא מחליף בארוחה כזאת או אחרת
חטיפים מומלצים במיוחד quest,bsn מאייהרב
חטיף איכותי יכול, לפי התורה שלי.כן אבל לפעמים מאוד קשה לי להקפיד על ארוחות מלאות ומזינות ( אני גם במסה ואני זקוקה להרבה קלוריות , שאני גם ככה לא רגילה לאכול בכמויות כאלה ) אז חשבתי אולי שזה יהווה כתחליף מידי פעם , בתור כארוחת ערב לפחות אחרי אימון ..