הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם אין פרוגרסיב אוברלואד

• פותח/ת השרשור Mejor
  • פורסם בתאריך

Mejor

משתמש מתחיל
76
20
נק' מוניטין:
27
76
20
פתאום חשבתי על משהו.. אם אני תקוע ולא יהיה פרוגרסיב אוברלואד לאימון שלי, מה יקרה לפלוס קלוריות שאני צורך? יהפכו לשומן?

אם השריר ממשיך לקבל גירוי, השריר ימשיך להתפתח
תתרכז יותר בקשר מוח שריר, מתיחה וכיווץ, תן יותר נפח, תעשה פאוזים בחלקים כאלו ואחרים של התנועה ואתה תהיה בסדר

אם אתה רואה שזה הולך לשומן אז תקצץ קצת בקלוריות ותראה שהחלבון והתזונה שלך בצ'ק

אי אפשר לתת תשובה מלאה למקרה שלך ככה בשלוף כי כל מקרה לגופו ואני לא יודע איך אתה מתאמן וכו וכו...

מפה לשם, יש מגוון דרכים לעשות פרוגרסיב אוברלואוד גם כאשר המשקלים שעומדים לרשותך מוגבלים

אני יכול לפמפם בייספס חודשים מבלי להתקדם.
נמנם.
כדי להתקדם ב בייספס.. כדאי בכלל לתת עבודה יפה על גב ורק אז בייספס
והרעיון זה לא 'לפמפם', אלא לגרום לשריר 'לסבול' אם תרצה

בתאוריה אתה אמור לחזור אחורה במציאות אתה פשוט תשאר באותו במקום ותשמר את מה שהשגתה
אם התזונה שלו מעלה אותו במשקל (ויש שם מספיק נוטריינטים לבניית שריר היינו חלבון ויטמינים מינרלים) והשריר ממשיך לקבל גירוי, אני לא רואה סיבה שהוא לא יצבור עוד שריר, פחות אידיאלי כאשר ישנה אדפטציה של השריר לגירוי, אבל עדיין יצטבר עוד שריר, וגם כאשר יש אדפטציה, יש דרכים ללכת סביב זה..

((אם הוא פוחד מצבירת שומן וחש שזה המקרה, אפשרי שפשוט יתאים את הפלוס הקלורי למצב החדש ובמקום להיות בפלוס של 500 להיות בפלוס של 200 או מה שלא יהיה המקרה שלו, אפילו לתגבר באירובי.. למצוא איזון למצב החדש))

אל תסתכל על זה בתור שחור ולבן,
זה למה יש דרופ סטים, סופר סטים, פאוז,
או יכול להיות שהתוכנית כבר לא טובה .

אבל יש לזה המון פתרונות,כדי להתקדם בהיפוטרפיה לא רק חשוב להתקדם במשקל יש עוד המון פרמטרים.

אם התזונה שלו מעלה אותו במשקל (ויש שם מספיק נוטריינטים לבניית שריר היינו חלבון ויטמינים מינרלים) והשריר ממשיך לקבל גירוי, אני לא רואה סיבה שהוא לא יצבור עוד שריר, פחות אידיאלי כאשר ישנה אדפטציה של השריר לגירוי, אבל עדיין יצטבר עוד שריר, וגם כאשר יש אדפטציה, יש דרכים ללכת סביב זה..

((אם הוא פוחד מצבירת שומן וחש שזה המקרה, אפשרי שפשוט יתאים את הפלוס הקלורי למצב החדש ובמקום להיות בפלוס של 500 להיות בפלוס של 200 או מה שלא יהיה המקרה שלו, אפילו לתגבר באירובי.. למצוא איזון למצב החדש))
בתאוריה הגוף מנסה לחזור להומזאוס(ברח לי השם של זה עכשיו) בפשטות כן הוא אמור ליצור עוד שריר אבל לא מספיק שריר ואל פי בכל לחזור אחורה.
אך כפי במציאות במקרה הכי גרוע הוא ישאר אם אותם תוצאות הפצוי יחזור על עצמו, והוא במקרה הכי גרוע ישאר אם אותם תוצאות או יעלה במעט מסת שריר וישאר שמה (כול עוד הוא ישמור על פלוס קלורי\נטריילי.)
לא חושב שבאמת ראיתי בן אדם אחד שהתאמן שחזר אחורה מבחינת מסת שריר או יכולות רק מזה שפספס התקדמות במשקלים\נפח\זמני מנוחה וכו'
(בתנאי כמובן שהם הגיעו לתוצאות קודמות)

בתאוריה הגוף מנסה לחזור להומזאוס(ברח לי השם של זה עכשיו) בפשטות כן הוא אמור ליצור עוד שריר אבל לא מספיק שריר ואל פי בכל לחזור אחורה.
אך כפי במציאות במקרה הכי גרוע הוא ישאר אם אותם תוצאות הפצוי יחזור על עצמו, והוא במקרה הכי גרוע ישאר אם אותם תוצאות או יעלה במעט מסת שריר וישאר שמה (כול עוד הוא ישמור על פלוס קלורי\נטריילי.)
לא חושב שבאמת ראיתי בן אדם אחד שהתאמן שחזר אחורה מבחינת מסת שריר או יכולות רק מזה שפספס התקדמות במשקלים\נפח\זמני מנוחה וכו'
(בתנאי כמובן שהם הגיעו לתוצאות קודמות)
תזונה ותוספים - האם תאבדו מסת שריר בגלל ההסגר?

אחלה אחי זה בדיוק מה שאני אמרתי
בקבוצה שביצעה שליש מנפח האימון, המשיכה עלייה במסה הרזה בירך לכל אורך התקופה (!)

אתה הוספת ויישאר שמה בכל אחד מהאופציות.. אבל תמיד אפשר להוסיף נפח וזה לא שחור ולבן כמו ש @oriya2 אמר, תמיד אפשר לעשות פרוגרסיב אוברלואוד אם אתה מספיק נחוש

בקבוצה שביצעה שליש מנפח האימון, המשיכה עלייה במסה הרזה בירך לכל אורך התקופה (!)

אתה הוספת ויישאר שמה בכל אחד מהאופציות.. אבל תמיד אפשר להוסיף נפח וזה לא שחור ולבן כמו ש @oriya2 אמר, תמיד אפשר לעשות פרוגרסיב אוברלואוד אם אתה מספיק נחוש
אח שלו תקרא מה שכתבתי

כדי להתקדם ב בייספס.. כדאי בכלל לתת עבודה יפה על גב ורק אז בייספס
והרעיון זה לא 'לפמפם', אלא לגרום לשריר 'לסבול' אם תרצה
בהתאם לזאת השריר לא אמור לשרוף אלא לכאוב, כאילו סכין דוקר לך את ליבת השריר

האמת שלא הבנתי אותך וחשבתי שהיית רציני.
אולי אתה באמת היית.
מנסה להבין סרקסטיות בפרט ואנשים בכלל.
iStock_00000597_c.jpg

הייתי רציני, כשאני ציני אני משתדל להוסיף סמיילי, לעניינו-
דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה.
קראתי, ונותרתי עם שאלה

מה הדרך שלך למצוא את הסכין שמגיע עד לליבה של השריר איך אתה עושה את זה?

צפה בקובץ המצורף 59693

קראתי, ונותרתי עם שאלה

מה הדרך שלך למצוא את הסכין שמגיע עד לליבה של השריר איך אתה עושה את זה?
המדריך המלא למציאת הסכין בשריר:
1) כנס לקישור דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה. - דף הבית
2) כנס לחיפוש בפוסטים
3) תקליד מילות חיפוש כגון "פיתוח גוף, מפתחי גוף, שמות של מפתחי גוף, קשב פנימי וכו"
4) מתישהו אתה תגיע לפוסטים שהוא מדבר עליהם
נ.ב. אם הייתי זוכר איזה פוסט זה הייתי שולח לך.
נ.ב. ל- נ.ב. מה שאני עושה זה לא להתרכז במשקל אלא בשריר, אם נשווה את זה למתח אז אני לא חושב על להביא את המוט אלי אלא לכווץ את הגב, כנ"ל לבייספס קארלז- לכווץ את השריר ולא להביא את המשקולות אל הכתפיים שלך, סימני ההיכר להצלחה הם- מרפק נשאר מקביל לגוף ולא עובר אותו וכמעט בלתי אפשרי להביא את המשקולת מעל לכתף

שורה תחתונה, אם הבנתי מדבריך ותרחיב אם הלכתי לאיבוד.. בעיקר מתרכז בכיווץ ומתיחה, מה שאני רואה הרבה בילדרים תמיד מטיפים לתת את ה אקסטרה סקוויז מאשר התנועה עצמה

היינו להפעיל את השריר לרמה שהוא עושה את העבודה מאשר להתרכז בלהזיז את המשקל מנקודה a לb, זה מסביר למה בילדרים מסוימים כמו סהר קזס משתמשים בשיטת אימונים עם טווח תנועה חלקי ואם זה סקוואט אז טווח תנועה חלקי מהבור ויציאה ממנו ולא טווח תנועה חלקי של חצאי סקוואטים לדוגמא.. שעיקרה הוא עבודה מהשריר, לא זוכר את השם של השיטה פסודו אקטיב משהו כזה נראלי

כמו שאומרים רוצה להרים כבד תתרכז בתנועה, רוצה לגדול כבד, תתרכז בלהרגיש את השריר
היחידי פה שטרולר זה אתה חבר, אל תתבלבל

שורה תחתונה, אם הבנתי מדבריך ותרחיב אם הלכתי לאיבוד.. בעיקר מתרכז בכיווץ ומתיחה, מה שאני רואה הרבה בילדרים תמיד מטיפים לתת את ה אקסטרה סקוויז מאשר התנועה עצמה

היינו להפעיל את השריר לרמה שהוא עושה את העבודה מאשר להתרכז בלהזיז את המשקל מנקודה a לb, זה מסביר למה בילדרים מסוימים כמו סהר קזס משתמשים בשיטת אימונים עם טווח תנועה חלקי ואם זה סקוואט אז טווח תנועה חלקי מהבור ויציאה ממנו ולא טווח תנועה חלקי של חצאי סקוואטים לדוגמא.. שעיקרה הוא עבודה מהשריר, לא זוכר את השם של השיטה פסודו אקטיב משהו כזה נראלי

זה לא אותו דבר מפתח גוף עושה רק את החלק של היציאה מהבור כמו שקראת לזה משום שזאת הנקודה שבה השריר שהוא מעוניין בו עובד הכי חזק, אבל כן בגדול "להתרכז בשריר"
מעניין איך אתה נראה.
תודה 🤭

היחידי פה שטרולר זה אתה חבר, אל תתבלבל

אמת, עדיף להתרכס בשריר עובד להרגיד אותו מתי הכי מתאמץ באיזה חלק מהתנועה ולשחק על זה על הגעה לכשל לא חייב משקלים בכלל אפשר לפתח את כל הגוף עם משקלים עד 20 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית