עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפתח את הגוף זו הגדרה מאוד מאוד כללית.אמת, עדיף להתרכס בשריר עובד להרגיד אותו מתי הכי מתאמץ באיזה חלק מהתנועה ולשחק על זה על הגעה לכשל לא חייב משקלים בכלל אפשר לפתח את כל הגוף עם משקלים עד 20 קילו
אתה כל הגוף?את כל הגוף עם משקלים עד 20 קילו
תן ספרינטים בעלייה מתי שאתה מחזיק 20 ק"ג בכל יד, תספר לי אם אתה מצליח ללכת אחרי זה או אם בכלל אתה מצליח לתת שם ספרינטאתה כל הגוף?
מה עם רגליים?
חזק שלך:193ek:תן ספרינטים בעלייה מתי שאתה מחזיק 20 ק"ג בכל יד, תספר לי אם אתה מצליח ללכת אחרי זה או אם בכלל אתה מצליח לתת שם ספרינט
אמת, עדיף להתרכס בשריר עובד להרגיד אותו מתי הכי מתאמץ באיזה חלק מהתנועה ולשחק על זה על הגעה לכשל לא חייב משקלים בכלל אפשר לפתח את כל הגוף עם משקלים עד 20 קילו
צחוקים צחוקים אבל בתחילת הדרך מטעמי לוגיסטיקה ותוואי הקרקע באיזור בו הייתי מתאמן הייתי נותן ספרינט בעלייה מאוד מאוד תלולה גם אחרי אימון רגליים כבד, שהגעתי לחלק שהוא כבר מישור בקושי גירדתי את עצמי לאיפה שהייתי צריך להגיע, ספרינטים מפעילים את כל סיבי השריר ובעלייה עוד יותר, שרירי הישבן והבטן שלי חייבים הרבה הרבה תודה למנהג הזה, מה שבטוח שזה עזר לוודאות שגם אם באימון לא נתתי הכל, שהוצאתי עוד טיפה מיץ מהשרירים שם..סייסילטלפון
טוב הגזמת הוא כבר יתחיל לחשוב שאתה רציני...🤡צחוקים צחוקים אבל בתחילת הדרך מטעמי לוגיסטיקה ותוואי הקרקע באיזור בו הייתי מתאמן הייתי נותן ספרינט בעלייה מאוד מאוד תלולה גם אחרי אימון רגליים כבד, שהגעתי לחלק שהוא כבר מישור בקושי גירדתי את עצמי לאיפה שהייתי צריך להגיע, ספרינטים מפעילים את כל סיבי השריר ובעלייה עוד יותר, שרירי הישבן והבטן שלי חייבים הרבה הרבה תודה למנהג הזה, מה שבטוח שזה עזר לוודאות שגם אם באימון לא נתתי הכל, שהוצאתי עוד טיפה מיץ מהשרירים שם..
בין היתר זה עזר למנטליות, כי אחרי אימון רגליים שאתה בקושי הולך, להוציא מעצמך ספרינט, מבחינתי כל פעם מחדש זה היה אימון בשביל התגברות הרוח על הגוף או משהו מפוצץ כזה או אחר רוחני מנטלי איך שלא תבחר לקרוא לזה
את ה ספרינטים עם המשקלים בעלייה שמרתי למתי שהייתי עם קניות בידיים בתור סטודנט במעונות...
לא יכול לעלות עלייה תלולה או מדרגות בעלייה שלא בספרינט מאז... הרגל שכזה..החלק המצחיק זה ה להתנשם אחר כך שאתה כבר במישור ואנשים ברחוב לא מבינים מה נסגר איתך חחחח
בכפוף לגבול מסויםאפשר לפתח את השריר עם 20 קילו, כול עוד נפח העבודה עולה.
אתה יכול לבצע לחיצת חזה במשך 10 שנים עם 20 קילו אבל ללא התקדמות בנפח העבודה לא תפתח שום גוף.
בילדות שלי הייתי אצן, היו שולחים אותי לתחרויות, אני וריצה, במיוחד מאוד מהירה זה חלק ממניטוב הגזמת הוא כבר יתחיל לחשוב שאתה רציני...🤡
טוב הגזמת הוא כבר יתחיל לחשוב שאתה רציני...🤡
בכפוף לגבול מסוים
אתה צריך להשתמש במשקל שעולה על 60 אחוז מRM1אני לא בטוח שכול כך הבנתי..
תחשוב על עצמך בתור נער בן 15 שמשקולת של 10 ק"ג ל בייספס קורלס הייתה עבודה מאוד סיזיפית ליד.. שהגעת לגיל 20, ה10 ק"ג כבר לא מזיז לך ומשחקי הנפח למינהם עם משקל שכזה הופך להיות מייאש כבר.., ותרצה 20 קג כעבודה בשביל גירוי כלשהו לשריר.. ועל זה הדרך.. מקווה שתבין את המשלאני לא בטוח שכול כך הבנתי..
מי אמר שחייב 60% מ-RM1???אתה צריך להשתמש במשקל שעולה על 60 אחוז מRM1
זה נכון במידה מסוימת כי גם לעצימות יש משקל במשוואה שם, חשוב להעלות את העצימות עם הזמן, או לגרום לשריר לחשוב שהעצימות עולה על ידי משחקים כאלו ואחרים כמו שינוי גירוי מעבר מבנץ לבנץ באחיזה צרה או הפוך וכדומהמי אמר שחייב 60% מ-RM1???
זה עניין של גירוי תעלה את נפח העבודה בצורה הדרגתית השריר יגדל.
תחשוב על עצמך בתור נער בן 15 שמשקולת של 10 ק"ג ל בייספס קורלס הייתה עבודה מאוד סיזיפית ליד.. שהגעת לגיל 20, ה10 ק"ג כבר לא מזיז לך ומשחקי הנפח למינהם עם משקל שכזה הופך להיות מייאש כבר.., ותרצה 20 קג כעבודה בשביל גירוי כלשהו לשריר.. ועל זה הדרך.. מקווה שתבין את המשל
אם אני זוכר נכון:מי אמר שחייב 60% מ-RM1???
זה עניין של גירוי תעלה את נפח העבודה בצורה הדרגתית השריר יגדל.
זה נכון במידה מסוימת כי גם לעצימות יש משקל במשוואה שם, חשוב להעלות את העצימות עם הזמן, או לגרום לשריר לחשוב שהעצימות עולה על ידי משחקים כאלו ואחרים כמו שינוי גירוי מעבר מבנץ לבנץ באחיזה צרה או הפוך וכדומה
אצל שניהם הנפח אולי דומה אבל העצימות שונה, האימון עצמו אולי עצים בצורה כזאת או אחרת אבל בעצימות הכוונה למשקל איתו אתה עובדמידת העצימות שווה
אצל שניהם הנפח אולי דומה אבל העצימות שונה
נפח=עצימות*חזרות
עצימות זה המשקל אותו אתה מרים או המשקל שהגוף חושב שאתה מרים כי אם צריך 70 ק"ג ב וריאציה אחרת זה יהיה לגוף יותר מאתגר מ וריאציה יותר קלה, מקודם הבאתי את ה דוגמא של הבנץ לצורך העניין, כך לפחות אני מסתכל על זה
בגדול, המושג נפח מתייחס לכמות האימונים שמתבצעים בפרק זמן מסויים.אתה צוחק נכון?
נפח עבודה = משקל * חזרות * סטים
עצימות = מידת המאמץ\ מרחק מכשל
זה אפילו רשום במאמר שהבאת בפסקה השלישית
--אחשלי זה מה שכתוב וזה המשמעות של עצימות.