עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה תפתח שריר בכל טווח חזרות העיקר הוא להתאמן לכשל או מספיק קרוב לכשל (חזרה שתיים מכשל)היפרטרטפיה נעה בין 4-30 חזרות,אז אני מגוון במספרי החזרות..
זה לא תקין?
ביום הכבד אני נע בין 4-6
@yosefi
אני כבר סוס זקן..41 לא יודע אם אני כבר מפתח שריר חחאתה תפתח שריר בכל טווח חזרות העיקר הוא להתאמן לכשל או מספיק קרוב לכשל (חזרה שתיים מכשל)
בגדול אתה יכול להתאמן בטווח כזה גדול
אני פשוט מדמיין כמה מתיש זה יכול להיות לעשות 30 חזרות לכשל או קרוב לכשל
אתה יכול להתאמן בטווח של 4-6 ובטווח של 12-15 כמו שאני עושה אבל אם מה שאתה עושה מוצא חן בעינייך אז לך על זה למה לא
השיטה הנפוצה היא השיטה שהוסברה לך כאן. אתה מגדיר לעצמך טווח חזרות מסוים, וכשאתה מגיע לגבול העליון של טווח החזרות בכל הסטים, אתה מעלה משקל ומפחית את מספר החזרות (אבל עדיין נשאר בטווח החזרות שהגדרת).רציתי לדעת איך עלי להתקדם?
תודה רבההשיטה הנפוצה היא השיטה שהוסברה לך כאן. אתה מגדיר לעצמך טווח חזרות מסוים, וכשאתה מגיע לגבול העליון של טווח החזרות בכל הסטים, אתה מעלה משקל ומפחית את מספר החזרות (אבל עדיין נשאר בטווח החזרות שהגדרת).
הוספת חזרות על אותו משקל מעבר לטווח שהגדרת גם היא נחשבת לשיטה די נפוצה. לדוגמה, הגדרת 4-6 חזרות * 3 סטים בלחיצת חזה עם 60 ק"ג, והצלחת לבצע 6 חזרות בכל שלושת הסטים. אז במקום להוסיף משקל ולהוריד חזרות, אתה יכול להמשיך עם ה-60 ק"ג ולהעלות ל-7 חזרות בכל סט וכך הלאה
עוד אפשרויות להעמסה פרוגרסיבית הן הוספה של סט בתרגיל (לדוגמה, לבצע 4 סטים של לחיצת חזה במקום 3 סטים) ושיפור טכניקת הביצוע של התרגיל
אי אפשר לדעת ללא הנקודת פתיחה שלך אבל סביר מאוד להניח שכןתודה רבה
עזרתם לי מאוד
אגב שאלה,אוכל עוד בגילי לפתח מסת שריר?
בהנחה שאשן טוב,אתאושש ואוכל כמו שצריך?
הלוואי מקצועי אור..אי אפשר לדעת ללא הנקודת פתיחה שלך אבל סביר מאוד להניח שכן
בהנחה ואתה לא מתעסק בזה בפן המקצועי.
כן אתה תוכל.תודה רבה
עזרתם לי מאוד
אגב שאלה,אוכל עוד בגילי לפתח מסת שריר?
בהנחה שאשן טוב,אתאושש ואוכל כמו שצריך?
אם זה באמת כמו שזה נשמע יש לך עוד הרבה להתקדם.הלוואי מקצועי אור..
אני בן 41
מתאמן ותיק,יש מסת שריר אבל גם שומן כמובן..
אני יודע ש לו פרינגו אני כבר לא איהיה 😃
שנים שאני כאן בפורום,ותמיד תמיד אתה עונה לעניין ובשמחה.אם זה באמת כמו שזה נשמע יש לך עוד הרבה להתקדם.
רק צריך ללכת בדרך הנכונה, המון בהצלחה.
מסכיםשנים שאני כאן בפורום,ותמיד תמיד אתה עונה לעניין ובשמחה.
תודה רבה
כן ,אימון הבא אתה יכול להעלות את משקל העבודה ולראות כמה חזרות אתה תעשה.שאלת קיטבג
בכל תרגיל צריך להתקדם על פי השיטה שרשומה למעלה?
היום למשל היה לי בנץ 110x4x6
הצלחתי את כולם
אז שבוע הבא אני עושה 115x4x4,4,4,6?
תודה
תודה רבה על תשומת הלב וההשקעה בתשובות.כן ,אימון הבא אתה יכול להעלות את משקל העבודה ולראות כמה חזרות אתה תעשה.
יכולת להיות תעשה אפילו 6,5,4,4 כל עוד אתה בטווח אז הכל טוב.
נניח ותעשה 6,4,4,4 עם 115 אז אימון הבא תנסה לעשות 6,5,4,4 וכן הלאה עד שתגיע ל 6,6,6,6, עם 115 ואז תעלה עוד במשקל.
בשמחהתודה רבה על תשומת הלב וההשקעה בתשובות.
האם גם בשאר התרגילים,להתקדם כך?
גם בחזרות של ה12-15
חחחחח אני מכיר את התחושהואוו.
כמה זמן לא עשיתי יום מנוחה,באמצע שבוע..
כנראה שהייתי זקוק לזה
זה קשה מאוד לא לעשות אימון,כל היום אתה מסתובב בהרגשה שאת חתיכת סליים.