הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה עם פתיחת המכונים?!

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
מה קורה עם פתיחת מכוני הכושר?! למישהו יש מושג? זה אפילו לא בכותרות, אף אחד לא משוחח על נושא פתיחת המכונים, בקצב הזה לא יפתחו את חדרי הכושר גם עד שנת 2021, אני באופן אישי הייתי בטוח כי הציבור לא יאפשר להשאיר את חדרי הכושר סגורים אחרי דצמבר, ומסתבר שאף אחד לא פוצה פה בנושא, מה יהיה?

כתבתי באריכות שהצורה שהמדינה מתנהלת דפוקה, ושצריך לפתוח את המכונים.
אך יחד עם זאת לא שתקתי לדברי האנטישמיות וההשמצות על כך שהחרדים ובתי כנסיות מתעלמים מההנחיות.

לא אמרתי שהחרדים מתעלמים מההנחיות. אמרתי שלפניי כחודש הייתה תחלואה מהגבוהות שיש בבני ברק והיום זה הפוך. יחד עם זאת היו מספר ישיבות שנפתחו בניגוד להנחיות.

תגובה כה מביכה. תמיד כאשר קוטלים חרדים צורחים "אנטשימיות".
אני מניח שאינך יודע מה זאת אנטישמיות לכן אתה משתמש במילה הזאת.

בנוגע לכך שפתאום אצל החרדים יש אחוז נמוך של נדבקים יחסית לחילונים, בוא תסתכלו על הנתונים.
אחוז הבדיקות אצל החרדים הינו 24% ואצל החילונים כ50% וההפרשים הינם ממש קטנים.
אבל זה נתונים ועובדות, משהו שלא מדבר אלייך.
היהדות התחילה מדת כלשהי, רגע... היהדות זה בעצם דת.
אנטישמיות = hostility to or prejudice against Jewish people.
למי שמפגין שליליות (prejudice) נגד היהודים, בעיניי זה אנטישמיות.
אחד אחד אתם יודעים לומר שאין בדת כלום בשבילכם, שזה טיפשי להאמין. אז תצטרכו להכיר בכך שאמירות אנטי יהודיות דתיות מצידכם גובל באנטישמיות.

לא מעניין אותי מה אחוז ההדבקה החרדי, התיחסתי אך ורק לכך שהחרדים אכן שומרים על ההנחיות.

איפה מישהו כתב שאין הדבקה במכון? למה סתם לכתוב שקרים?
יש לך נתונים אשר מוכיחים שההדבקה במכון הינה מנימלית ושואפת לאפס לעומת בתי הכנסת.
אבל היי!!!!מה זה נתונים אשר נבדקו בידי אנשים אשר מבינים בנושא הזה פי 1000000 ממך?
אבל תמשיך לטעון את השטויות שמפלגת הליכוד ממשיכה להריץ.

אני אוהב את הקטע שאנשים טוענים פה שמכונים הם מקורות הדבקה עצומים, אשמח להוכחה לכך שמגובה בנתונים ולא הטענות אשר רצות פה אשר מתבססות על "היגיון בסיסי" כיוון שאין פה שום היגיון בסיסי.

כולנו יודעים מדוע פתחו את בתי הכנסת ולא את המכונים, הכל פוליטי במדינה הזאת ולא אכפת לממשלה מהאזרח הפשוט.
ולכל האלו שמבלבלים את המח על שמירה על הנחיות בבית כנסת, הנתונים על הדבקה מראים אחרת.
אם אתם מתקשים להאמין לנתונים של משרד הבריאות שלנו, מוזמנים לפנות לנתונים במדינות אחרות ותראו שהן מגבות את הנתונים של משרד הבריאות שלנו בנוגע להדבקה בבתי התפילה לעומת המכונים.

מדהים שהבנת מהתגובה שלי שאני מנסה להצדיק את החלטות הממשלה, או שאני לא מאמין למשרד הבריאות.

בכל אופן, משרד הבריאות טוען שהסבירות להדבקה תהיה גבוהה יותר ככל שנמצאים יותר אנשים במקום צפוף, סגור, ללא מסיכה וללא שמירת מרחק.
ספר לי אם ככה, מה ההבדל בין בית כנסת לחדר כושר במובן הזה? שום הבדל.

לכן, אם סוגרים חדרי כושר צריך לסגור גם בתי כנסת ולהפך.
ואם בוחרים לפתוח בתי כנסת תחת הנחיות מסויימות, צריך לפתוח גם חדרי כושר תחת הנחיות מסויימות, ולהפך.
העובדה שזה לא עובד ככה בישראל היא באמת פוליטית, כמו שציינת ואני מסכים עם זה לחלוטין.

להגיד שבתי כנסת בעלי פוטנציאל הדבקה גדול יותר מחדרי כושר זה שגוי ולא אובייקטיבי.
להגיד שחדרי כושר בעלי פוטנציאל הדבקה גדול יותר מבתי כנסת זה גם שגוי ולא אובייקטיבי.
שוב, לפי הדעה הרווחת במשרד הבריאות על פוטנציאל הדבקה לפי מאפייני החלל שנמצאים בו, אין באמת הבדל בין חדר כושר לבית כנסת לקניון לחנות צעצועים וכדומה.

מדהים שהבנת מהתגובה שלי שאני מנסה להצדיק את החלטות הממשלה, או שאני לא מאמין למשרד הבריאות.

בכל אופן, משרד הבריאות טוען שהסבירות להדבקה תהיה גבוהה יותר ככל שנמצאים יותר אנשים במקום צפוף, סגור, ללא מסיכה וללא שמירת מרחק.
ספר לי אם ככה, מה ההבדל בין בית כנסת לחדר כושר במובן הזה? שום הבדל.

לכן, אם סוגרים חדרי כושר צריך לסגור גם בתי כנסת ולהפך.
ואם בוחרים לפתוח בתי כנסת תחת הנחיות מסויימות, צריך לפתוח גם חדרי כושר תחת הנחיות מסויימות, ולהפך.
העובדה שזה לא עובד ככה בישראל היא באמת פוליטית, כמו שציינת ואני מסכים עם זה לחלוטין.

להגיד שבתי כנסת בעלי פוטנציאל הדבקה גדול יותר מחדרי כושר זה שגוי ולא אובייקטיבי.
להגיד שחדרי כושר בעלי פוטנציאל הדבקה גדול יותר מבתי כנסת זה גם שגוי ולא אובייקטיבי.
שוב, לפי הדעה הרווחת במשרד הבריאות על פוטנציאל הדבקה לפי מאפייני החלל שנמצאים בו, אין באמת הבדל בין חדר כושר לבית כנסת לקניון לחנות צעצועים וכדומה.

הוצאת לי את המילים מהפה מה שנקרא

חייבים לפתוח כבר את מכוני הכושר, גם אמרו שכנראה לא יהיה סגר בחגי דצמבר אז יאללה לפתוח כבר מכוני כושר בהקדם!!!!!
״אמרו״
כל דבר שאומרים במדינה הזאת זה בגדר המלצה 😆
המדינה הזאת ממזמן כבר ״גונבת חגים״
כל חג סגר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית