עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחכה אחי מחכה,יש לי עד רביעי,בתקווה שהאנשים היצירתיים האלה קיימים בכלל:)כל מילה קודש... 👑
לגבי ההאק סקוואט זה נראה סופר חרטה.. והתגובה של שימי ממחישה את זה.. 🤡🤡
תתחיל לחפש אופציות חדשות.. או שתחכה לאנשים יצירתיים שיתנו לך הצעות פה..
זה כמו להגיד שסקואט זה גורם לבעיות בברכים, הכל תלוי בטכניקה נכונה והכנה מתאימה אם מבצעים כמו שצריך ובהדרגה אני לא רואה שום בעיה וכך גם הרבה ספורטיאים בהתעמלות מכשירים ואומנויות לחימה. למשל Coach Sommer ו Ross Enamait ממליצים עליהם.
אני אשמח לקרוא אם תמצא, חפשתי בגוגל איזשהו מאמר נגד ולא מצאתי בינתיים.
---------- התגובה התווספה ב 10:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:20 ----------
בויקיפדיה מתואר ה single leg squats כחלק מטיפול ב Patellar_dislocation ב Phase 3
http://en.wikipedia.org/wiki/Patellar_dislocation
גם כאשר עשיתי פיזוטרפיה בגלל שחיקת סחוס בברך נתנו לי לבצע סקואט על הרגל הפצועה על בוסו כאשר הכאבים עברו.
הדיון התחיל בכך שהוא לא יכול לבצע סקואט, לא טענתי שזה עדיף על סקואט רגיל, אפשר להבין למה התרגיל דפוק. רוב האנשים שלא התאמנו בתוכנית כח מסודרת בקושי מצליחים לבצע חזרה אחת, אם אתה ברמה מתקדמת שכבר יכול לבצע עם פי 2 ממשקל הגוף שלך אז ברור שהתרגיל כבר לא הפקטיבי אבל עד אז לרובנו יש עוד דרך לעשות, ואם אין לך גישה לציוד זה פתרון לא כל כך רע ואם כן תסביר.
ראיתי אנשים שמעמיסם משקלים "יחסית" גבוהים גם בסקואט על רגל אחת, השיווי משקל הוא חלק מהעניין זה כמו להשוות בין משקולות חופשיים לעבודה עם מכונות למשל בפרס. או סקואט לעומת סקואט מסמית משיין?
שוב אני לא אומר שעדיף לבצע אותו על סקואט רגיל עם משקל או סקואט בולגרי לדעתי כולם בסדר השאלה מה האפשרויות שיש לך ומה הרמה שאתה נמצא, אם היה לי סקואט כמו שלך אני מניח שסקואט על רגל אחת לא היה מאפשר לי להעמיס משקל ולגרום לגירוי הרצוי.
אם אתה מצליח לעשות סקואט על רגל אחת אתה בטוח מצליח לעשות סקואט במשקל הגוף שלך ההיפך לא נכון אז במקרה הזה הוא עדיף יש לו carry over יותר טוב, כמו לשמל press מול hand stand push-up אם אתה מצליח לעשות אחד אתה בטוח מצליח לעשות פרס במשקל הגוף שלך אבל לא להיפך. איך אתה משווה את התועלת?