עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז בקיצור,מהו התרגיל(/תרגילים) שיכול להיות התחליף הטוב ביותר לSQUAT בSS?
אלכס אולי תפרט קצת יותר מה לא נכון במה שכתבתי ההודעות שלך לא מספקות אינפורמציה.
מה שכתבתי נאמר ע"י מאמנים בכירים שמאמנים ספורטים למחייתם אז אולי אני לא מבין אבל כשאתה סותר אותם לפחות תגבה את זה עם מחקר מאמן מוביל ניסיון אישי למרות שגם אם אתה מצליח מאוד בתוכנית שלך עדיין לא אימנתה עשרות ספורטאים והבאתה אותם להשיגים.
ראשית הנה מאמר עם מחקר לגבי הסקואט על רגל אחת
http://www.alpineontario.ca/LinkClick.aspx?fileticket=Ur0sOBGV8qw%3D&tabid=168&mid=783
אני יכול להראות לך מספר ץוכניות אימון של סטרונגמן, פוטבול, התעמלות מכשירים, איגרוף שמשתמשים בתרגיל בתוכנית שלהם, כמו שעידן כתב הרוב כתרגיל עזר כי הם משלבים גם סקואט רגיל.
אבל חלקם כמו Coach Sommer שלא משלבים בכלל back squat כדי לא לגרום להיפרטרפי מוגזמת שמפריע לספורט, כנ"ל לגבי איגרוף שיש קבוצות משקל.
סקואט בולגרי או split squat הוא גם סוג של סקואט על רגל אחת ואני מסכים שאם מוסיפים משקל הוא עדיף.
על העדיפות של התוכנית של ההתעמלות מכשירים לפלג גוף עליון על הרמת משקולות
אתה יכול לקרוא את הדיונים האלו
http://www.gymnasticbodies.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=1325&hilit=weightlifting#p7786
http://www.gymnasticbodies.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=3672&p=26762#p26762
משום מה יש לי הרגשה שאתה כבר מכיר את רוב הטיעונים מעניין אותי רק למה הגעתה למסקנה שכל זה לא נכון.
אם לא בא לך לענות זה בסדר, אבל תגובות כמו זה לא נכון, לא מפתיע אותי לשמוע את החרא הזה סתם מיותרות.
---------- התגובה התווספה ב 16:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:26 ----------
אה שכחתי את הסיבה האולטמטיבי לעשות סקואט על רגל אחת סוזאנה
YouTube- Fitness Challenge - One Leg Squat Exercise
קרדיט למורן.
לגבי זה שמעורבת טכניקה, כל תרגיל שאתה עושה יש בו טכניקה אפילו ריצה, לגבי זה שיותר קל לבצע סקואט על רגל אחת מאשר סקואט במשקל הגוף איזה הגיון יש בזה התנגדות זה התנגדות לא משנה אם זה משקל הגוף שלך או משהו חיצוני.
קודם כל בפיזוטרפיה מבצעים סקואט מתחת למקביל, ברוב מכוני הפיזוטרפיה אין כלוב לסקואטים עם מוט אולמפי ומשקולות שאפשר לאבחן באמצעותו באיזה שרירים יש לך בעיה ולכן סקואט על רגל אחת לרוב מאפשר לאבחן חוסר איזון כי ההתנגדות יותר גדולה מסקואט חופשי ואם הברך שלך נכנסת פנימה ניתן לתקן את זה.
אם היו לי מחקרים תאמין לי שהייתי מצרף אותם אבל בינתיים גם אף אחד אחר לא צירף איזה מאמר שאומר שסקואט על רגל אחת מזיק לברכיים או שהוא מיותר ואין לו אף תרומה לספורט, יכול להיות שזה נכון אבל בינתיים לא ראיתי אפילו דעה של מאמן מוכר שטוען את זה.
coach boyle סתם רצה פרסום לא ראוי להתיחסות.
אם זכור לי נכון הוא טען שסקוואט על רגל אחת הוא תחליף טוב לסקוואט, ואז הוא אמר שאיזה מאמן אמר שזה טוב, שעושים את התרגיל בפיזיותרפיה, וhandstand pushups זה תרגיל יותר קשה מהפרס בניסיון להוכיח שסקוואט על רגל אחת הוא תחליף טוב, אישית אני הלכתי לאיבוד אחרי תרגיל העמידת ידיים בניסיון להבין איך זה מוכיח את הטענה המקורית שלו.קודי מה אתה רוצה להגיד?
לך אין זכות לקרוא לאף אחד עצלן.שמע יחתיכת עצלן החדר כושר שלי הוא בגודל של הדירה שלי עם 50 אנשים ואין ראק ואין כלוב ואני עושה סקוואט כמו כלב טוב על הסטאנד של הבנץ' ואני עכשיו גיליתי שבלי סקוואט האימון לא שווה כלום
מבוסס לא אבל תודה על התגובה.
לגבי ההיפרטרופיה זה לא רק אצלו זה גם בשאר הנבחרות מספיק להסתכל על המתאמנים ולראות שלכולם צורה של לוגו של פלדת חלק עליון גדול ורגלים דקות וזה לא רק גנטיקה הרבה מתעמלים עשו הסבה להרמת משקולות אולימפית. Coach Sommer היה רק דוגמא יש עוד מאמנים בעלי רקורד מפואר שחושבים ככה.
לגבי ה hand stand push ups כהראה שלא הבנתה אותי נכון בגלל שאנו קוראים לתרגילים שונים באותו שם
זה head stand push up התנועה חלקית
YouTube- 9 Handstand Push-ups
זה hand stand push up , בדרך כלל מבוצע על מקבילים לא מצאתי סרטון אז זה על טבעות
YouTube- 15 handstand pushups
התרגיל הרבה יותר קשה מ press במשקל גוף והרבה יותר קל למצוא אנשים שמבצעים press מרשים מעל ממשקל הגוף לעומת התרגיל הזה.
לגבי זה שמעורבת טכניקה, כל תרגיל שאתה עושה יש בו טכניקה אפילו ריצה, לגבי זה שיותר קל לבצע סקואט על רגל אחת מאשר סקואט במשקל הגוף איזה הגיון יש בזה התנגדות זה התנגדות לא משנה אם זה משקל הגוף שלך או משהו חיצוני.
קודם כל בפיזוטרפיה מבצעים סקואט מתחת למקביל, ברוב מכוני הפיזוטרפיה אין כלוב לסקואטים עם מוט אולמפי ומשקולות שאפשר לאבחן באמצעותו באיזה שרירים יש לך בעיה ולכן סקואט על רגל אחת לרוב מאפשר לאבחן חוסר איזון כי ההתנגדות יותר גדולה מסקואט חופשי ואם הברך שלך נכנסת פנימה ניתן לתקן את זה.
אם היו לי מחקרים תאמין לי שהייתי מצרף אותם אבל בינתיים גם אף אחד אחר לא צירף איזה מאמר שאומר שסקואט על רגל אחת מזיק לברכיים או שהוא מיותר ואין לו אף תרומה לספורט, יכול להיות שזה נכון אבל בינתיים לא ראיתי אפילו דעה של מאמן מוכר שטוען את זה.
coach boyle סתם רצה פרסום לא ראוי להתיחסות.
ככה נראה מרים משקולות עם מינימום היפרטרופיה (הרגלים)
![]()
ככה נראה מתעמל
![]()
ההיפרטרופיה היא תוצר לוואי לא המטרה שלם.
ככה נראה חלק עליון של מתעמל
![]()
הוא גדל ככה לא בגלל שהוא רוצה לגדול ואוכל הרבה אלה כדי שהוא יהיה מסוגל לבצע את התרגילים שהספורט שלו דורש אין לו ברירה.