הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לSQUAT

Fugitive

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני לא רוצה לפרט כרגע למה אין ביכולתי לעשות SQUAT,בגדול זה בגלל שאני נמצא במכון כושר מעפן..:🙁
איזה תרגיל יכול להחליף את הSQUAT בSS?
תודה רבה

אז בקיצור,מהו התרגיל(/תרגילים) שיכול להיות התחליף הטוב ביותר לSQUAT בSS?

אין
אתה צריך לעשות הרבה תרגילים כדי לנסות להחליף את הסקוואט ועדיין לא תצליח
גיוס יחידות מוטוריות בחלוקה לשרירים יצנח בנוסף לזה

סטיף דדליפט,לחיצות רגליים, פשיטות/כפיפות/מקרבים...
בקיצר זה לא יעיל

אלכס אולי תפרט קצת יותר מה לא נכון במה שכתבתי ההודעות שלך לא מספקות אינפורמציה.
מה שכתבתי נאמר ע"י מאמנים בכירים שמאמנים ספורטים למחייתם אז אולי אני לא מבין אבל כשאתה סותר אותם לפחות תגבה את זה עם מחקר מאמן מוביל ניסיון אישי למרות שגם אם אתה מצליח מאוד בתוכנית שלך עדיין לא אימנתה עשרות ספורטאים והבאתה אותם להשיגים.
ראשית הנה מאמר עם מחקר לגבי הסקואט על רגל אחת
http://www.alpineontario.ca/LinkClick.aspx?fileticket=Ur0sOBGV8qw=&tabid=168&mid=783
אני יכול להראות לך מספר ץוכניות אימון של סטרונגמן, פוטבול, התעמלות מכשירים, איגרוף שמשתמשים בתרגיל בתוכנית שלהם, כמו שעידן כתב הרוב כתרגיל עזר כי הם משלבים גם סקואט רגיל.
אבל חלקם כמו Coach Sommer שלא משלבים בכלל back squat כדי לא לגרום להיפרטרפי מוגזמת שמפריע לספורט, כנ"ל לגבי איגרוף שיש קבוצות משקל.
סקואט בולגרי או split squat הוא גם סוג של סקואט על רגל אחת ואני מסכים שאם מוסיפים משקל הוא עדיף.
על העדיפות של התוכנית של ההתעמלות מכשירים לפלג גוף עליון על הרמת משקולות
אתה יכול לקרוא את הדיונים האלו
http://www.gymnasticbodies.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=1325&hilit=weightlifting#p7786
http://www.gymnasticbodies.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=3672&p=26762#p26762
משום מה יש לי הרגשה שאתה כבר מכיר את רוב הטיעונים מעניין אותי רק למה הגעתה למסקנה שכל זה לא נכון.
אם לא בא לך לענות זה בסדר, אבל תגובות כמו זה לא נכון, לא מפתיע אותי לשמוע את החרא הזה סתם מיותרות.

---------- התגובה התווספה ב 16:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:26 ----------

אה שכחתי את הסיבה האולטמטיבי לעשות סקואט על רגל אחת סוזאנה

קרדיט למורן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא משלבים סקוואט כדי להימנע מהיפרטרופיה... אחד הדברים המגוחכים ששמעתי, כאילו שהם יעלו במשקל אם הם יעשו סקוואט גם אם הם יצומו ולעומת זאת עם תרגילים אחרים כמו סקוואט על חצי בוהן הם לא יעלו במשקל :🙁

אלכס אולי תפרט קצת יותר מה לא נכון במה שכתבתי ההודעות שלך לא מספקות אינפורמציה.
מה שכתבתי נאמר ע"י מאמנים בכירים שמאמנים ספורטים למחייתם אז אולי אני לא מבין אבל כשאתה סותר אותם לפחות תגבה את זה עם מחקר מאמן מוביל ניסיון אישי למרות שגם אם אתה מצליח מאוד בתוכנית שלך עדיין לא אימנתה עשרות ספורטאים והבאתה אותם להשיגים.
ראשית הנה מאמר עם מחקר לגבי הסקואט על רגל אחת
http://www.alpineontario.ca/LinkClick.aspx?fileticket=Ur0sOBGV8qw%3D&tabid=168&mid=783
אני יכול להראות לך מספר ץוכניות אימון של סטרונגמן, פוטבול, התעמלות מכשירים, איגרוף שמשתמשים בתרגיל בתוכנית שלהם, כמו שעידן כתב הרוב כתרגיל עזר כי הם משלבים גם סקואט רגיל.
אבל חלקם כמו Coach Sommer שלא משלבים בכלל back squat כדי לא לגרום להיפרטרפי מוגזמת שמפריע לספורט, כנ"ל לגבי איגרוף שיש קבוצות משקל.
סקואט בולגרי או split squat הוא גם סוג של סקואט על רגל אחת ואני מסכים שאם מוסיפים משקל הוא עדיף.
על העדיפות של התוכנית של ההתעמלות מכשירים לפלג גוף עליון על הרמת משקולות
אתה יכול לקרוא את הדיונים האלו
http://www.gymnasticbodies.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=1325&hilit=weightlifting#p7786
http://www.gymnasticbodies.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=3672&p=26762#p26762
משום מה יש לי הרגשה שאתה כבר מכיר את רוב הטיעונים מעניין אותי רק למה הגעתה למסקנה שכל זה לא נכון.
אם לא בא לך לענות זה בסדר, אבל תגובות כמו זה לא נכון, לא מפתיע אותי לשמוע את החרא הזה סתם מיותרות.

---------- התגובה התווספה ב 16:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:26 ----------

אה שכחתי את הסיבה האולטמטיבי לעשות סקואט על רגל אחת סוזאנה
YouTube- Fitness Challenge - One Leg Squat Exercise
קרדיט למורן.

שוב צריך להביא מחקר כדי להוכיח שהטענה הלא מבוססת שלך לא נכונה? Coach Sommer מעניין אותי בערך כמו אלביס קוסטלו וביטול ההופעה שלו. אם הספורטאים שלו לא עושים סקוואט כדי להמנע מהיפרטרופיה מיותרת (WTF?), אז הוא שווה בערך כמו coach boyle שמפחד מסקוואטים כי אפשר להפצע מהם ועדיף לאנג'ים.
יכלתי לעשות pistol עוד לפני שהתאמנתי. איך זה קשור לסקוואט עם משקל גוף עליך בכלל? זה עניין של מיומנות, ולא עניין של כוח, בדיוק כמו hand stand pushups. זה דורש יותר מיומנות מכוח. כל בן אדם שיש לו פרס משקל גוף, אפשר ללמד לעשות hand stand push ups תוך זמן מינימלי. כמה אנשים אתה מכיר עם פרס של משקל גוף? אני יכול להראות לך עשרות קרוספיטרים שעושים hand stand push ups, ואם אחד מהם ילחץ את משקל הגוף שלו אני אוכל את הכובע.

אה, ואם אתה חושב שפיזיוטרפיה לברך שכוללת רבעי סקוואטים על בוסו זה הגיוני אתה בבעיה.
מספיק מבוסס עכשיו?

מבוסס לא אבל תודה על התגובה.
לגבי ההיפרטרופיה זה לא רק אצלו זה גם בשאר הנבחרות מספיק להסתכל על המתאמנים ולראות שלכולם צורה של לוגו של פלדת חלק עליון גדול ורגלים דקות וזה לא רק גנטיקה הרבה מתעמלים עשו הסבה להרמת משקולות אולימפית. Coach Sommer היה רק דוגמא יש עוד מאמנים בעלי רקורד מפואר שחושבים ככה.
לגבי ה hand stand push ups כהראה שלא הבנתה אותי נכון בגלל שאנו קוראים לתרגילים שונים באותו שם
זה head stand push up התנועה חלקית

זה hand stand push up , בדרך כלל מבוצע על מקבילים לא מצאתי סרטון אז זה על טבעות

התרגיל הרבה יותר קשה מ press במשקל גוף והרבה יותר קל למצוא אנשים שמבצעים press מרשים מעל ממשקל הגוף לעומת התרגיל הזה.

לגבי זה שמעורבת טכניקה, כל תרגיל שאתה עושה יש בו טכניקה אפילו ריצה, לגבי זה שיותר קל לבצע סקואט על רגל אחת מאשר סקואט במשקל הגוף איזה הגיון יש בזה התנגדות זה התנגדות לא משנה אם זה משקל הגוף שלך או משהו חיצוני.
קודם כל בפיזוטרפיה מבצעים סקואט מתחת למקביל, ברוב מכוני הפיזוטרפיה אין כלוב לסקואטים עם מוט אולמפי ומשקולות שאפשר לאבחן באמצעותו באיזה שרירים יש לך בעיה ולכן סקואט על רגל אחת לרוב מאפשר לאבחן חוסר איזון כי ההתנגדות יותר גדולה מסקואט חופשי ואם הברך שלך נכנסת פנימה ניתן לתקן את זה.
אם היו לי מחקרים תאמין לי שהייתי מצרף אותם אבל בינתיים גם אף אחד אחר לא צירף איזה מאמר שאומר שסקואט על רגל אחת מזיק לברכיים או שהוא מיותר ואין לו אף תרומה לספורט, יכול להיות שזה נכון אבל בינתיים לא ראיתי אפילו דעה של מאמן מוכר שטוען את זה.
coach boyle סתם רצה פרסום לא ראוי להתיחסות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לגבי זה שמעורבת טכניקה, כל תרגיל שאתה עושה יש בו טכניקה אפילו ריצה, לגבי זה שיותר קל לבצע סקואט על רגל אחת מאשר סקואט במשקל הגוף איזה הגיון יש בזה התנגדות זה התנגדות לא משנה אם זה משקל הגוף שלך או משהו חיצוני.
קודם כל בפיזוטרפיה מבצעים סקואט מתחת למקביל, ברוב מכוני הפיזוטרפיה אין כלוב לסקואטים עם מוט אולמפי ומשקולות שאפשר לאבחן באמצעותו באיזה שרירים יש לך בעיה ולכן סקואט על רגל אחת לרוב מאפשר לאבחן חוסר איזון כי ההתנגדות יותר גדולה מסקואט חופשי ואם הברך שלך נכנסת פנימה ניתן לתקן את זה.
אם היו לי מחקרים תאמין לי שהייתי מצרף אותם אבל בינתיים גם אף אחד אחר לא צירף איזה מאמר שאומר שסקואט על רגל אחת מזיק לברכיים או שהוא מיותר ואין לו אף תרומה לספורט, יכול להיות שזה נכון אבל בינתיים לא ראיתי אפילו דעה של מאמן מוכר שטוען את זה.

מאיפה אתה מביא את האמירה הזאת? יצא לי להיות בכמה וכמה מכוני פיזיוטרפיה במקומות שונים בארץ ואף פעם (למעט מקום אחד) לא עשו שם סקוואט מתחת למקביל.

ההבדל בין זה לפרס זה שכאן יש יותר מעורבות של שרירים מייצבים, השרירים העיקריים מזיזים בדיוק את אותו המשקל, אתה רק סותר את הנקודה שאתה מנסה להעביר בזה שאתה נותן דוגמא דומה לסקוואט לעומת הסקוואט על רגל אחת, הפרס יותר יעיל לחיזוק הכתפיים משום שהוא דורש פחות מיומנות, מה שאומר שאתה תתחזק מהר יותר כי לא תצטרך להתאמץ באותו המידה כדי לבצע את התנועה, מה גם שלא כל אחד מספיק חזק כדי לבצע אותה. הסיפור דומה עם הסקוואט על רגל אחת, דורש יותר מיומנות ולא יותר כוח משרירי המטרה.

בקשר למאמנים שרוצים להימנע מהיפרטרופיה אתה פספסת את הנקודה, מה זה משנה איזה תרגיל תעשה אם תיהיה על ניטרלי? אין שום היגיון בזה שתצבור מסת שריר, לכן המסקנה היא שהמאמנים האלה לא יודעים מה הם רוצים מעצמם.

ועל איזה ספורט אנחנו מדברים? אני לא רואה איך סקוואט על רגל אחת יתרום לשחקן פוטבול או אצן בצורה שסקוואט לא יכול לספק (אם בכלל יתרום משהו). ולמה מאמן צריך להצהיר בזה שתרגיל X לא יעיל כדי שנדע שהוא לא יעיל, מה קרה לcommon sense?

נערך לאחרונה:
קודי מה אתה רוצה להגיד?
אם זכור לי נכון הוא טען שסקוואט על רגל אחת הוא תחליף טוב לסקוואט, ואז הוא אמר שאיזה מאמן אמר שזה טוב, שעושים את התרגיל בפיזיותרפיה, וhandstand pushups זה תרגיל יותר קשה מהפרס בניסיון להוכיח שסקוואט על רגל אחת הוא תחליף טוב, אישית אני הלכתי לאיבוד אחרי תרגיל העמידת ידיים בניסיון להבין איך זה מוכיח את הטענה המקורית שלו.

בשום מקום לא טענתי ש סקואט על רגל אחת יותר יעיל מ back squat לשיפור כח מסה וכו ההיפך הוא הנכון.
לגבי הפיזוטרפיה אני עשיתי במכון סיסליה קורן במבשרת ומה שכתבתי מנביון אישי לא בצעתי מחקר על המכונים בארץ.
אלכס טען ש פרס במשקל גוף קשה יותר לביצוע מ hand stand push up וכנ"ל לגבי סקואט על רגל אחת מול סקואט רגיל בתוספת משקל גוף, כל מה שכתבתה על שרירים מיצבים שווי משקל הוא נכון אבל זה החלק הטוב שבתרגיל.
Vadjio אני לא פספסתי כלום לגבי היפרטרופיה תוכנית הכח שלו בנויה ללא back squat הוא מבצע קפיצות לגובה ולרוחק במצב של סקואט על רגל אחת כי המתאמנים שלו צריכים כח ברגלים לבצע את התרגילים על הקרקע, עבודה עם סקואט במשקל גבוהה תחזק להם את הרגלים אבל גם תגרום להיפרטרופיה (תחת גדול, וקרעיים) שאולי לנו זה תגובה חיובית למתאמנים שלו זה לא, הבנאדם כל שנה מעמיד אלופים ואתם מזלזלים בעשרות שנות האימון שלו הוא בקשר עם מאמנים של נבחרות מכל העולם כולל מאמני הרמת משקולות כמו מיק ברגנר אני חושב שמגיע לו קרדיט.
עידן אני רק מגיב על ההערות, מה שניסיתי להבין זה למה אני צריך לזרוק את התרגיל הזה כי טענתה שאין לו שום תרומה לספורט.

נראה שאתה מפספס את הנקודה פעם אחר פעם, הרגליים והתחת שלהם לא יגדלו אלא אם יהיו במאזן קלורי חיובי, ובמאזן קלורי חיובי הם יגדלו מכל תרגיל כוח שהם יעשו.

את הסקוואט על רגל אחת אתה העלת כתחליף לסקוואט, שבמקרה הזה סקוואט בולגרי ולאנג'ים עדיפים מכל הבחינות, בגלל זה אין לתרגיל הזה הרבה מקום בתוכניות האימונים של רוב האלתלטים.

כן התרומה שלו משנית, זה שמאמן גדול משתמש בו זה סבבה וצריך לגרום
לנו לנסות להבין למה הוא משתמש בו אבל זה לא מספיק.

אם אתה מתעניין בהתעמלות מכשירים, אז קטונתי מלייעץ לך.
אני עדיין טוען שהתרומה שלו אפסית ביחס לתרגילים אחרים, כבר עברנו על כך שקשה להעמיס בו משקל, ואם המטרה שלך לחזק תנועת רגליים נפרדת יש תרגילים יותר טובים.

אתה לא צריך לזרוק כלום, לי אין זמן בלתי מוגבל בחדר כושר, אני בוחר את התרגילים
שישפרו לי את הביצועים בצורה הכי טובה, אם אתה חושב שהוא יותר יעיל מסקוואט בולגרי, או לאנג'ים אז תהנה (למרות שגם הם מיותרים למתאמנים מתחילים +).

שמע יחתיכת עצלן החדר כושר שלי הוא בגודל של הדירה שלי עם 50 אנשים ואין ראק ואין כלוב ואני עושה סקוואט כמו כלב טוב על הסטאנד של הבנץ' ואני עכשיו גיליתי שבלי סקוואט האימון לא שווה כלום
לך אין זכות לקרוא לאף אחד עצלן.
באשכול בפורום פאורליפטינג שהעלת את הסקוואט כתבו לך לקרוא את הספר ואמרת שאין לך כח ושיגידו לך מה לשפר.....📢

אני לא מבין על מה כל הדיון הזה, בלי סקוואט אי אפשר לעשות SS.
אתה לא יכול לעשות סקוואט, אל תעשה SS.

תודה עידן, אני חושב שמיצינו את הדיון, דרך אגב לי אין בעיה לבצע back squat אני מתאמן בבית אני משתמש בתרגיל בטיולים כשאין לי ציוד.
Vadjio אני חושב שאתה מפספס, ברור שהם לא מחפשים היפרטרפיה בכלל כל גרם מיותר רק יפריע להם, כדי להתחזק היפרטרפיה היא בלתי נמנעת מנסים למנוע אותה כמה שפחות ותזונה זה חלק חשוב. אצל מתעמלים הקפיצה לגבוה למשל היא על הפנים למרות שנראה שהם קופצים גבוהה, הסוד במה שנקרא rebound , אם הם היו מפתחים את הקפיצה לגובה הם לא היו יכולים להמנע מתחת גדול. בדיון שנתתי לינק למעלה נשאלה השאלה זאת התגובה

The hypertrophy gain is not equal. Weighted squats elicit a greater neuroendocrine response, simply because more muscles (e.g. erectors) are being put under high tension. The legs/hips alone should be producing about the same amount of tension in a SLS (for analogous rep/load ranges), if not slightly more since there is a stronger balance component, but the total body aspect of weighted squats produces more total tension, and thus a greater hormonal response to make muscle grow. Try filming yourself from the front while shirtless in a heavy BS versus a heavy SLS. Your whole torso will be jacked in BS even though in theory it should only be a posterior chain exercise. That's why heavy squats miraculously improve peoples' bench presses.

קודם כל אין שום היגיון במה שאתה אומר, אם נצא מנקודת הנחה (שגויה) שבכדי להתחזק היפרטרופיה היא בלתי נמנעת אז אין שום הבדל בין לעשות סקוואט וסקוואט על רגל אחת לאותם האתלטים.

ושנית אתה טועה, אפשר להתחזק בצורה משמעותית מבלי לגדול, ראה מרימי משקולות אולימפיים.

עכשיו אני אתייחס למה שהבאת, כמובן שסקוואט תורם יותר להיפרטרופיה, אבל היא לא תתרחש בלי שתאכל יותר, ואם כן אז בצורה שלא יהיה ניתן להבחין בה והיא תימשך זמן קצר מאוד, עלייה במשקל לא תיהיה, שזה מה שמדאיג את האתלטים ולא היפרטרופיה, היפרטרופיה היא דבר חיוני לשינוי הרכב הגוף ולשיפור בביצועים כמעט בכל תחומי האתלטיקה אם לא בכולם. קח אתלט שעושה סקוואט אבל נשאר על מאזן ניטרלי, מה אתה חושב שיקרה? הוא יעלה במשקל מהשמיים? גם אם תיהיה היפרטרופיה היא תיהיה מזערית ותבוא על חשבון שומן ואחרי המון זמן של אימונים בלי עלייה במשקל, ומה אתלט מעדיף? שריר או שומן?

אני לא מבין איך אתה מסוגל להתעקש כשאתה אפילו לא רואה את התמונה המלאה.

ככה נראה מרים משקולות עם מינימום היפרטרופיה (הרגלים)

body20of20lifter.jpg

ככה נראה מתעמל
610x.jpg

ההיפרטרופיה היא תוצר לוואי לא המטרה שלם.
ככה נראה חלק עליון של מתעמל
karbanenko_dmitry_2.jpg

הוא גדל ככה לא בגלל שהוא רוצה לגדול ואוכל הרבה אלה כדי שהוא יהיה מסוגל לבצע את התרגילים שהספורט שלו דורש אין לו ברירה.

כמה נוח שהבאת תמונה שבה הרגליים שלהם מכוסות ושוב פעם אתה זורק דוגמאות שלא מחזקות את הטענה שלך בשום צורה ושלא קשורה לשום דבר שנאמר 😣

אז אני אשתדל לנסות להבין מה לעזאזל ניסית לומר עם התמונות האלה ואז להגיב...

אז אתה חושב שהספורטאים האלה בכלל לא שמים לב למשקל שלהם ואוכלים כמו האדם הממוצע, וכל ההישגים והמראה החיצוני שלהם נובעים רק מהספורט?

כנראה שאתה לא מצליח לחבר את הדברים שאמרתי בצורה היגיונית לכן אני אצטרך להגיד את מה שאמור להיות מובן מאליו, אני הבאתי מרימי משקולות בתור דוגמא לאנשים שמרימים משקלים עצומים ביחס לגודל שלהם, אם אי היה אפשר להתחזק בלי היפרטרופיה אז כל אחד מהם היה נראה כמו מועמד למר אולימפיה.

וזה שהוא גדל ככה אומר שהוא הבין שזהו כנראה הרכב הגוף האידיאלי לענף שלו ועשה את מה שצריך כדי להשיגו, מה שאומר שהוא אכל הרבה אם צריך. תתפלא, גם המתעמלים שואפים למשקל כלשהו ואוכלים בהתאם, אז במובן הזה היפרטרופיה כן הייתה המטרה ולא תוצר הלוואי, ההיפרטרופיה הייתה מטרה שמהווה חלק מהמטרה העיקרית שהיא להשתפר בענף.

וכרגיל, דבר ממה שהבאת לא מסביר מדוע אתלט שרוצה לחזק את הרגליים יעדיף סקוואט על רגל אחת מאשר באק-סקוואט.

כל מה שאתה עושה זה להעלות טענה כוזבת, לקרוא את ההסבר לסיבה שהיא כוזבת, להתפס לחלק קטן מההסבר שלא הבנת, להוציא אותו מהקשרו ולספק תמונות שתואמות לטיעון כנגד החלק שהוצאת מהקשרו.

אז ככה, תעשה טובה, תקרא את ההודעות, תבין את מה שאמרתי לך ותיצמד לנושא, בינתיים אני נתתי מיליון ואחד הסברים מתקבלים על הדעת למה אין שום סיבה שאתלט שרוצה לחזק את הרגליים יעדיף סקוואט עם רגל אחת על סקוואט, ובמקרה ששכחת, אני אומר שבכדי שתיהיה עלייה במסת השריר צריך לקרות אחד משני דברים: עלייה במשקל או ירידה באחוז השומן (מה שיקח שנים). אתלט שלא רוצה לחזק את פלג הגוף התחתון ותוך כדי זה לעלות במסה בשאר הגוף כמו שכנראה המתעמלים שציינת עושים פשוט לא יעמיס בסקוואט, והסקוואט יתרום יותר להיפרטרופיה בפלג הגוף העליון (שוב פעם הטיעונים שלך פועלים כנגד הטיעון העיקרי שלך), לסקוואט יש יותר תועלת מכל בחינה שתבחר לעומת התרגיל שאתה מעודד.

לא משנה מה תגיד, ואילו תמונות וסרטונים תפרסם כאן, לא יהיה דבר שיוכיח שמסת שריר מגיעה משום מקום כל עוד מתאמנים. אז בהודעה הבאה שלך תנסה לשבור את הדפוס הזה אצלך של התמקדות בפרטים שוליים וחוסר ההבנה הכללי, אחרת אתה שוב פעם תוכיח שאני סתם מבזבז את הזמן.

מבוסס לא אבל תודה על התגובה.
לגבי ההיפרטרופיה זה לא רק אצלו זה גם בשאר הנבחרות מספיק להסתכל על המתאמנים ולראות שלכולם צורה של לוגו של פלדת חלק עליון גדול ורגלים דקות וזה לא רק גנטיקה הרבה מתעמלים עשו הסבה להרמת משקולות אולימפית. Coach Sommer היה רק דוגמא יש עוד מאמנים בעלי רקורד מפואר שחושבים ככה.
לגבי ה hand stand push ups כהראה שלא הבנתה אותי נכון בגלל שאנו קוראים לתרגילים שונים באותו שם
זה head stand push up התנועה חלקית
YouTube- 9 Handstand Push-ups

זה hand stand push up , בדרך כלל מבוצע על מקבילים לא מצאתי סרטון אז זה על טבעות
YouTube- 15 handstand pushups

התרגיל הרבה יותר קשה מ press במשקל גוף והרבה יותר קל למצוא אנשים שמבצעים press מרשים מעל ממשקל הגוף לעומת התרגיל הזה.

חבוב, אם הבחור בסרטון עושה פרס עם משקל הגוף שלו 15 פעם אני חותך את הזין. צר לי שאתה חושב שיותר קל למצוא אנשים שיש להם פרס מרשים מאשר אנשים שיודעים לעשות hand stand pushups.

איזה משפט מדהים. גם בהליכה מעורבת טכניקה, זה לא אומר שצריך הרבה מיומנות כדי ללכת ממקום למקום.
אם אתה רוצה לחשוב שסקוואטים על בוסו על רגל אחת יותר טובים לברך שלך מבחינת פיזיוטרפיה, ושהם לא עושים סקוואט רק כי אין שם מוטות וכלובים, נותר לי רק לסיים את הדיון הזה, ולאחל לך שלא תצטרך לעבור פיזיוטרפיה.
לגבי המחקרים, גם אף אחד לא פרסם מחקר שלאכול בעמידה לא משפר ביצועים בספורט. אולי צריך?

ככה נראה מרים משקולות עם מינימום היפרטרופיה (הרגלים)

body20of20lifter.jpg

ככה נראה מתעמל
610x.jpg

ההיפרטרופיה היא תוצר לוואי לא המטרה שלם.
ככה נראה חלק עליון של מתעמל
karbanenko_dmitry_2.jpg

הוא גדל ככה לא בגלל שהוא רוצה לגדול ואוכל הרבה אלה כדי שהוא יהיה מסוגל לבצע את התרגילים שהספורט שלו דורש אין לו ברירה.

ככה נראה מוזרקים חטובים שמתאמנים לא משנה במה

Vadjio אם זה מה שאתה כותב אחרי שניסיתה להבין מה שאני אומר אני לא ממש יודע איך להסביר יותר טוב.
היפרטרופיה קשורה בתזונה לרגע לא חשבתי שאפשר לגדול מהאויר או שהספורטאים אנרוקסים ובצום, הם אוכלים כמה שהם צריכים כדי לגדול ולהתחזק ולהתאושש מהאימונים שלהם. אין ספק שבמאזן קלורי חיובי בתוספת הגרוי המתאים (להרים משקל כבד) גרום להיפרוטרופיה ואם תהיה במאזן שלילי לא תגדל ולא תתחזק (חוץ אם אתה מתחיל), גם אני אם מישהו היה בא ואומר לי אני לא מצליח לגדול הייתי אומר לו תאכל יותר, אבל זה לא הנקודה בכלל במה שניסיתי להסביר לך. התמונות נועדו להראות דבר אחד איזה גוף דרוש להרמת משקולות לעומת התעמלות והוא בידה מסוימת הפוך. הרמת משקולות הכוח בעיקר מהחלק התחתון והתעמלות בחלק העליון. אם החלק התחתון יתפתח יותר מדי זה חיסרון לספורטאי בהתעמלות. מכיוון שכח בחלק התחתון דרוש למתעמל הוא בבעיה איזה פורפורציה היא האידיאלית. האם סקואט על רגל אחת עדיף על סקואט רגיל לא יודע ולא טענתי שהוא עדיף ויש מחלוקת בין נבחרות ההתעמלות הרוב לא עושים סקואטים יש יוצאים מהכלל כמו הסינים והרוסים אבל גם הם מגבילים את זה. אם אתה מרגיש שאני מבזבז לך את הזמן תרגיש חופשי לא להגיב
סכה"כ לא בדיוק תכננתי להפוך את זה לדיון על היפרוטרופיה של מתעמלים ככה זה התגלגל, לא זלזלתי בידע שלך או טענתי שאתה מדבר שטויות, סה"כ התגובה שלך של עידן הייתה מספקת גם בלי להכנס לזה "יש תרגילים יותר יעילים ולמה לבזבז את הזמן על כאלה שפחות" חשבתי שיש איזה מקור מוסמך שטען את זה ועל סמך זה אתם טוענים את זה.
אלכס אני לא יודע איך להגיב להודעות שלך. בכל המקומות שאני קראתי כולם טענו שיותר קשה לבצע את התרגיל הזה ובטח על טבעות כמו בסירטון. אם אתה מקיר מישהו שמבצע את שניהם וחושב אחרת למדתי משהו חדש, מנסיון שלי ההיפך הוא הנכון (אני לא עושה פרס במשקל הגוף או עמידת ידיים על טבעות עדיין) זה כמובן קשור לטכניקה ,לשרירים המייצבים, שיווי משקל וכל דבר אחר אבל עדיין קשה יותר לבצע.
לגבי מה יעיל יותר להתאמן בתרגילים האלו או במשקולות לפלג גוף עליון יש דיונים שלמים אין לי מושג מה עדיף אם מעניין אותכם אני אפנה אותכם לדיון, יש כאלה שטוענים שבגלל שלא צריך הרבה טכניקה ההתקדמות תהיה יותר מהירה בתרגילי המשקולות ויש כאלה שטוענים שאולי להצליח לבצע את התרגיל לוקח יותר זמן אבל אם התכנון נכון אתה מתחזק באותה מידה ואולי אפילו יותר כי יותר שרירים מעורבים.
זה די דומה לשילוב של הרמת משקולות אולימפיים בספורט יש כאלה שמשלבים יש כאלה שלא, בדרך כלל אלה שמשלבים טוענים שאלה שלא פשוט לא יודעים ללמד אותם.
רן אם הם מוזרקים או לא אין לי מושג סביר להניח שכן כמו בכל ענף ספורט תחרותי, בנושא הזה אין לי מושג והאמת לא מעניין אותי כל כך, אני לא מתכוון להתחרות אז אין לי שום סיבה להזריק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית