הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Cumback season

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/2/22
איש של בוקר אני מבין 😃 אני אוהב יותר את שעות הלילה ולא הבוקר, הבעיה שזה לא מסתדר עם שגרת החיים
אני עייף בבוקר אבל מה שכיף לי - לקום מוקדם בבוקר ואז כל היום לפניך. פעם הייתי הולך לישון ממש מאוחר, קם ב12-13 בצהריים וכמעט כל היום מבוזבז. כרגע אני בכלל לפעמים עובד לילות/הולך לישון ב12 בלילה או 11. כיף חיים:suicide:
בהחלט!
תהנה זה רק הולך ומחמיר 😃
תכף תטבול פתי בר בכוס תה
כוס תה עם חלב ?

תכף תטבול פתי בר בכוס תה
כוס תה עם חלב ?
חייב
ואז תגיד "הופלה" כשאתה מתיישב בכורסה, והשלב האחרון זה פלוץ בלתי נשלט כשאתה קם מכיסא
הבן שלי בן 2.9 חולה על פתיבר, אני לא מבין את זה מכל הממתקים האפשריים זה מה שהוא בוחר 😲

אני עייף בבוקר אבל מה שכיף לי - לקום מוקדם בבוקר ואז כל היום לפניך. פעם הייתי הולך לישון ממש מאוחר, קם ב12-13 בצהריים וכמעט כל היום מבוזבז. כרגע אני בכלל לפעמים עובד לילות/הולך לישון ב12 בלילה או 11. כיף חיים:suicide:

כוס תה עם חלב ?
לפחות קצת חלבון וסידן,זה מאסט בגיל השלישי חחח
חייב
ואז תגיד "הופלה" כשאתה מתיישב בכורסה, והשלב האחרון זה פלוץ בלתי נשלט כשאתה קם מכיסא

הבן שלי בן 2.9 חולה על פתיבר, אני לא מבין את זה מכל הממתקים האפשריים זה מה שהוא בוחר 😲
זה מושרש מהגן,זה מה שהם מביאות להם,זה ופירות...

חייב

בעבודה כשאני מתיישב אני "נאנח"

״זה הוא יודע״
אגב...
הגיע הרפליקה של Coc
*עד שאזמין את האמיתי

קבצים מצורפים

• 858068BB-EEE8-4F49-9989-1A83BB8B0615.jpeg
    858068BB-EEE8-4F49-9989-1A83BB8B0615.jpeg
    KB 125.9 · צפיות: 32
כמה עלה?
לקנות את האמיתי דיי יקר. 100 שקל לאחד לא כולל משלוח.
ואיך הוא בינתיים?
200lbs-14₪
250lbs-15₪
רפליקה,רפליקה אבל קשה מאוד לסגור את ה250
ממצב פתוח הכוונה.

אני נעזר ביד השניה,סוגר אותו ומנסה לספור שניות
קשה עד מאוד!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית