למה אתה כל כך בטוח? (שואל ברצינות)
רבע סקוואט עם פוסיפד בסמית.
עד שבא ליברמן להסקביט ומתחיל לריב איתו
להלן תיעוד של ביבי תופס מתקן לטובת כפיפות מפרק.
שמישהו יקים וועדת חקירה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה כל כך בטוח? (שואל ברצינות)
רבע סקוואט עם פוסיפד בסמית.
עד שבא ליברמן להסקביט ומתחיל לריב איתו
להלן תיעוד של ביבי תופס מתקן לטובת כפיפות מפרק.
שמישהו יקים וועדת חקירה
Rich piana היה עד מדינה אבל כולנו יודעים איך זה הסתייםמדובר בתיק 15000
את זה אתה אמרתאו שפשוט כולנו נמות כי החיסון מלא בצ'יפים 5G ופתקי הצעה של מח"ל.
זה התאוריה החדשה שליאת זה אתה אמרת
אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליך, אולי זה הצ'יפ שמדבר:79nb:זה התאוריה החדשה שלי
מתאמן בבית של חבר, עם מוט אלייקו, מוט דדליפט, יש לנו באפלו באר, פוטבול באר, רווארס הייפר, בקיצור ציוד מעולה.אלחונון איפה אתה מתאמן בימים אלו? (תכף יוצא לעוד אימון בפארק בבוץ ובגשם)
רחוק לימתאמן בבית של חבר, עם מוט אלייקו, מוט דדליפט, יש לנו באפלו באר, פוטבול באר, רווארס הייפר, בקיצור ציוד מעולה.
בבית שמש, אתה מוזמן מתי שתרצה, תגיד לי מתי, ואני מסדר לך.
הכל עניין יחסי. אם היית יודע מה זה להתאמן איתי, היית מרגיש בר מזל שאנחנו לפחות גרים באותה מדינה:sarcastic:רחוק לי
נראלי הקורונה גרמה לפיצוץ של חדרי כושר ביתיים. מגניב לראות שיש מקומות כאלו בארץ עם ציוד באמת טוב ושמי שרוצה תאכלס יכול להתאמן בתנאים טובים יותר מplanet fitnessמתאמן בבית של חבר, עם מוט אלייקו, מוט דדליפט, יש לנו באפלו באר, פוטבול באר, רווארס הייפר, בקיצור ציוד מעולה.
בבית שמש, אתה מוזמן מתי שתרצה, תגיד לי מתי, ואני מסדר לך.
כי הם באמת סגרו..ביבי פותח את החדרי כושר בערים הערביות..
אל תדליקפוטבול
כולל לינה כן?למי שצריך מקום להתאמן באזור נהריה
בחיים שלי לא שמעתי על מכור לקולה כביבי.ביבי פותח את החדרי כושר בערים הערביות..
בשביל קולות.. 😆
תמונה מלפני כמה שבועות באחד הרובעים החרדים באשדוד...שיפתחוווו כבר
נמאס כבר!!!
מדינה מסריחה עם אנשים מפגרים שלא יודעים לשמור על ההנחיות!!
לי נשלח סרטון מחבר שהיה באומן איך בחדר צפוף בחרדים צווחים היה רק אחד שעטה מסכה.תמונה מלפני כמה שבועות באחד הרובעים החרדים באשדוד...
תמונה מלפני כמה שבועות באחד הרובעים החרדים באשדוד...
צפה בקובץ המצורף 62427
זו הבעיה, שבמקום לסגור רובעים עם תחלואה גבוהה(שאלו בדכ חרדים) וערים עם תחלואה גבוהה סוגרים את כל הארץ, כי החרדים מחזקים את ביבי בביצים.
דוגמה קצת קיצונית - בני ברק, ביתר עילית, מודיעין עילית, אלעד, כוכב יעקב בית שמש וכו' - עם ציון 10 ברמזור, כלומר הכי אדום שיש
לעומת זאת אילת, כפר סבא, תל אביב, קרית מוצקין, מזכרת בתיה דימונה, רמת גן, הוד השרון, נהריה, רעננה - ערים עם ציון מתחת ל6, ירוק-צהוב
ובכל זאת מטילים סגר כללי על כל הארץ במקום לסגור איזורים בעייתיים עם תחלואה גבוהה,
אפילו אשדוד הייתה יכולה להיות ירוקה/צהובה אם היו מתעלמים מרובעים ג ז וח שבהם יש תחלואה הכי גבוהה(והכי הרבה חרדים, שבדכ מצטופפים)