הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
למה אתה כל כך בטוח? (שואל ברצינות)

רבע סקוואט עם פוסיפד בסמית.

עד שבא ליברמן להסקביט ומתחיל לריב איתו

להלן תיעוד של ביבי תופס מתקן לטובת כפיפות מפרק.

שמישהו יקים וועדת חקירה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2021-01-18-13-48-11-469_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2021-01-18-13-48-11-469_com.google.android.youtube.jpg
    KB 52.1 · צפיות: 69
  • פותח/ת השרשור
אלחונון איפה אתה מתאמן בימים אלו? (תכף יוצא לעוד אימון בפארק בבוץ ובגשם)

אלחונון איפה אתה מתאמן בימים אלו? (תכף יוצא לעוד אימון בפארק בבוץ ובגשם)
מתאמן בבית של חבר, עם מוט אלייקו, מוט דדליפט, יש לנו באפלו באר, פוטבול באר, רווארס הייפר, בקיצור ציוד מעולה.

בבית שמש, אתה מוזמן מתי שתרצה, תגיד לי מתי, ואני מסדר לך.

• פותח/ת השרשור
מתאמן בבית של חבר, עם מוט אלייקו, מוט דדליפט, יש לנו באפלו באר, פוטבול באר, רווארס הייפר, בקיצור ציוד מעולה.

רחוק לי

הכל עניין יחסי. אם היית יודע מה זה להתאמן איתי, היית מרגיש בר מזל שאנחנו לפחות גרים באותה מדינה:sarcastic:
אני יכול גם לעזור כנראה עם מקום בירושלים, אבל אני מדמיין שגם זה רחוק לך.
אולי לקפוץ ל @yanivgoft , אולי זה יסתדר לך, או אולי @Whale .

• פותח/ת השרשור
אני בנתיים (חוץ מימים גשומים שאז כל המשקולות +הרכב שלי בבוץ) נהנה מהאימונים בחוץ ואני עדיין ברמה שאני יכול לסחוט הרבה מאימוני משקל גוף + ה50 קילו שיש לי שאני משלב ביחד עם נפח מאוד גבוה של תרגילי משקל גוף
מחכה שיתפחו החדרי כושר כדי להתחיל תכנית כוח רצינית, מקווה שלא יסגרו בעתיד (תתחסן!!!). ככה שמידי פעם חדר כושר לא משהו שחסר לי כרגע מחכה יותר לאפשרות לחדר כושר זמין תמיד

נראלי הקורונה גרמה לפיצוץ של חדרי כושר ביתיים. מגניב לראות שיש מקומות כאלו בארץ עם ציוד באמת טוב ושמי שרוצה תאכלס יכול להתאמן בתנאים טובים יותר מplanet fitness

בכל מקרה אם כבר שיווקתה אותי. למי שצריך מקום להתאמן באזור נהריה מוזמן. ציוד לא חסר.

שיפתחוווו כבר
נמאס כבר!!!
מדינה מסריחה עם אנשים מפגרים שלא יודעים לשמור על ההנחיות!!

שיפתחוווו כבר
נמאס כבר!!!
מדינה מסריחה עם אנשים מפגרים שלא יודעים לשמור על ההנחיות!!
תמונה מלפני כמה שבועות באחד הרובעים החרדים באשדוד...
upload_2021-1-18_23-59-27.png

זו הבעיה, שבמקום לסגור רובעים עם תחלואה גבוהה(שאלו בדכ חרדים) וערים עם תחלואה גבוהה סוגרים את כל הארץ, כי החרדים מחזקים את ביבי בביצים.

דוגמה קצת קיצונית - בני ברק, ביתר עילית, מודיעין עילית, אלעד, כוכב יעקב בית שמש וכו' - עם ציון 10 ברמזור, כלומר הכי אדום שיש

לעומת זאת אילת, כפר סבא, תל אביב, קרית מוצקין, מזכרת בתיה דימונה, רמת גן, הוד השרון, נהריה, רעננה - ערים עם ציון מתחת ל6, ירוק-צהוב
ובכל זאת מטילים סגר כללי על כל הארץ במקום לסגור איזורים בעייתיים עם תחלואה גבוהה,
אפילו אשדוד הייתה יכולה להיות ירוקה/צהובה אם היו מתעלמים מרובעים ג ז וח שבהם יש תחלואה הכי גבוהה(והכי הרבה חרדים, שבדכ מצטופפים)

תמונה מלפני כמה שבועות באחד הרובעים החרדים באשדוד...
צפה בקובץ המצורף 62427

זו הבעיה, שבמקום לסגור רובעים עם תחלואה גבוהה(שאלו בדכ חרדים) וערים עם תחלואה גבוהה סוגרים את כל הארץ, כי החרדים מחזקים את ביבי בביצים.

דוגמה קצת קיצונית - בני ברק, ביתר עילית, מודיעין עילית, אלעד, כוכב יעקב בית שמש וכו' - עם ציון 10 ברמזור, כלומר הכי אדום שיש

לעומת זאת אילת, כפר סבא, תל אביב, קרית מוצקין, מזכרת בתיה דימונה, רמת גן, הוד השרון, נהריה, רעננה - ערים עם ציון מתחת ל6, ירוק-צהוב
ובכל זאת מטילים סגר כללי על כל הארץ במקום לסגור איזורים בעייתיים עם תחלואה גבוהה,
אפילו אשדוד הייתה יכולה להיות ירוקה/צהובה אם היו מתעלמים מרובעים ג ז וח שבהם יש תחלואה הכי גבוהה(והכי הרבה חרדים, שבדכ מצטופפים)
upload_2021-1-19_8-40-27.png
אולי הדגל ישראל באמצע יסגיר שלא מדובר בבני ברק, זה תל אביב. טיפה יותר גרוע ממה שהולך בערים החרדיות.

למרות שאכן יש יותר נדבקים בערים החרדיות, יש הרבה פחות מאושפזים ומתים משאר האוכלוסיה, וזה אומר לנו, שהנדבקים הם צעירים. לחרדים פשוט יש הרבה יותר צעירים.
החרדים נזהרים לדעתי בהמון מקומות גם יותר מחילוניים רבים בארץ, אבל כמות הילדים שלא, באחוזים, לא יותר גבוה משאר האוכלוסיה. סתם אזרוק מספר לדוגמה (לא בדקתי), אם נגיד 10% מהילדים החילוניים מקבלים קורונה, גם אצל החרדים זה ככה, אבל פשוט יש יותר ילדים.

ומכך שהאשפוזים והחולים הקשים נמוך יותר אצל חרדים, אולי מצביע על זהירות רבה יותר אצלהם.

ראיתי את ההתקפות נגד החרדים מאז תחילת התהליך. הסתובבתי המון, וראיתי רק אנשים מאוד זהירים. היו אזורים פחות זהירים, אבל גם בציבור החילוני פגשתי בכך.

בקיצור, קונספירציות השוות בערכם לצ'יפים בחיסונים... בעצם, אולי זה לא קונספירציה 🙄😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית