- פותח/ת השרשור
א לא נפגע אני מבין שלא ידעתה אני סובל מדילקציה ודיסגרפיה כלומר לא כתבתי כלל והיה לי הכתבה
מצטער אם באיזשהי דרך נפגעת, הכוונה הייתה להשוות את הלימודים חסרי התועלת בבית ספר לבין העולם האמיתי.
אני ורוב האנשים שאני מכיר לא למדנו שום דבר בשיעורי ספורט חוץ מזה שצריך בסוף י''ב לעבור בראורשיעורי ספורט זה בדיוק זה ללמד אותך על קונספט של ספורט באופן בסיסי ומשם להמשיך
למדנו חשבון בסיסי בצורת לימודים מזעזעת, והידע שסיימנו איתו היה עם 0 פרקטיקה וכל מה שידענו כמו בשיעורי ספורט זה שבסוף השנה צריך לשנן נוסחאות ולעבור את המבחן.אני בטוח שגם צחקתם על המורה לחשבון בכיתה א אז מה ? אתה לא יודע חשבון בסיסי.
שלא תטעה לרגע כיום גם הקשר בין האקדמיה לבין ה"עולם האמיתי" לרוב מקרי. אבל לפחות אפשר בלב שלם להגיד שהאקדמיה הרבה יותר מעשית ועם תוכן ברמה הרבה יותר הגיונית מאשר השטויות שמלמדים במערכת החינוך.
עם כל מה שנאמר, עדיין, העובדה שלמדתי מדעי המדינה אינה קשורה בשום אופן לדעותיי האישיות. אני כן יכול להרכיב את הדעה הפוליטית שלי עם טיפה, באמת טיפה, יותר הבנה של המידע ה"יבש" אבל אתה יכול לקבל את אותו הידע גם בלי אקדמיה.
עוד ביביסט מעדר הכבשים שלא נחשף לאמת נכון?אני לא צריך כבר הוכחתה לי כבר כמה פעמים על מה מדובר