הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הצעות לסידור הטכניקה בפאוורקלין

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
ככל שהמשקל עולה בפאוורקלין הטכניקה יורדת

זה הפאוורקלין מהיום - 75:

חשבתי להוריד ל65 ולהעלות בקפיצות של 2.5 עד שהטכניקה תיהיה בסדר.

ופרס על הדרך 65:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה שאני יכול להגיד לך זה שהמפרק יד שלך בפרס עקום לאללה, תסתכל בספר על הפרק של הבנץ והאחיזה, זה צריך להיות ככה בפרס רק שהידיים לא יתעקמו... קשה להסביר את זה בכתב...

מה שאני יכול להגיד לך זה שהמפרק יד שלך בפרס עקום לאללה, תסתכל בספר על הפרק של הבנץ והאחיזה, זה צריך להיות ככה בפרס רק שהידיים לא יתעקמו... קשה להסביר את זה בכתב...

לא כזה קשה להסביר בכתב...

מה שצריך לעשות זה לדאוג שהמוט יישב על כריות כף היד, ואז למחוץ אותו בכל הכוח.
ככה אתה תמנע גם מכאבים בשורש הכף היד, וגם משדר כוח טוב יותר למוט.

• פותח/ת השרשור
המזכירה החמודה בכניסה, אפילו לוקר היא נתנה לי!
תתכונן זה הופך להיות המשרד האישי שלי בבקרים

כן.. צילמתי את החימום בפעם הקודמת וזה נראה הרבה יותר טוב.

תראה - אני די בספק לגבי זה. אני בטוח שעם 65 זה נראה יותר טוב כי זה משקל יותר קל והוא זז יותר מהר אז מהצד זה נראה יותר טוב, אבל אני די בטוח שאת אותן בעיות שיש לך פה יש גם עם 65 רק ששם קשה יותר לראות אותן.

לדעתי במצב כזה להוריד משקל ולעשות את אותה תנועה לא יתן לך הרבה. אם לדעתך עם 65 אתה עושה מצויין ויש לך בעיה מנטלית עם המשקל הגבוה יותר (כי כוח בשביל 75 PC בטח שלא חסר לך, יש לך כוח להרבה יותר לפי איך שזה נראה) וזה מה שדופק לך את התנועה אז סבבה, תפוס קצת בטחון עם משקלים קלים יותר ואז תעמיס שוב.

אם אתה כבר הולך להוריד את המשקלים, לפחות תתקן קצת את התנועה, סתם להוריד 10 קילו ולעלות שוב תוך תקווה שהדברים יסתדרו מעצמם זה לא פתרון כזה מוצלח.

הסתכלתי קצת שוב, זה לא כזה רע למען האמת, תתיישר קצת יותר ותזיז את הרגליים בתפיסה ויהיה סבבה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי החלק השני של התנועה בעייתי, לא מספיק מהיר, ואני לא מצליח לתפוס את המוט כמו שצריך- המרפקים נמצאים במנח נמוך מדי לא?

כי אתה לא מתיישר ובכלל הסיומת שלך נראית כאילו אתה מנסה לעשות קלין בהילוך איטי. שים סרטים עם משקל יותר נמוך אם יש לך.

לא כזה קשה להסביר בכתב...

מה שצריך לעשות זה לדאוג שהמוט יישב על כריות כף היד, ואז למחוץ אותו בכל הכוח.
ככה אתה תמנע גם מכאבים בשורש הכף היד, וגם משדר כוח טוב יותר למוט.

אז זה קל להסביר. קשה להסביר את זה שהיד צריכה להיות ישרה, כשמיניחים את המוט שם צריך לסובב את היד קצת (בתנועה כמו של הברגה). בבנץ' זה טוב, בפרס זה חרא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית