הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הטכניקה?

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
חבר התחיל SS, יהיה נחמד אם תוכלו לבדוק את הטכניקה שלו בסקוואט בדדילפט ובבנצ. הסרטון הוא דקה וחצי.
אם זה בסדר, תגיבו ואשלח קישור ליוטיוב.
תןדה

לרגליים ארוכות אני ממליץ עמידה רחבה בדדליפט אולי קצת פחות מסומו. וקל וחומר בסקוואט. ובעמידה רחבה יותר נוח לאו באר. ואין בעיה להתכופף קדימה.

אבל באמת שאין בעיה להיות חזק בטווח תנועה שמתחשק לך בווריאציה שמתחשק לך, רק שאם בא לך לראות את המשקל הכבד ביותר שאתה מסוגל להניח על מוט, עם טכניקה בטוחה, יש ווריאציות טובות יותר לזה.

ואין בעיה לעשות בנץ' עם יד אחת או אחיזה ממש צרה כדי להקשות על עצמך, באמת, אבל זה כך לא תהיה הכי חזק שאתה יכול בבנץ'.
אם תבחר ווריאציות קשות יותר, זכותך, ואולי זה מה שאתה רוצה, אבל לעולם לא תניח על המוט את המשקל הכבד ביותר עבורך אם לא תבחר בווריציה הכי חזקה שלך.

אבל שובף לא כולם מחפשים להיות הכי חזקים שהם יכולים, תסתכל על מפתחי גוף, כוח זה לא מה שמעניין אותם.
אין בעיה להתכופף קדימה, אבל כשזה מגיע למצב שהגב התחתון מרים את המשקל אז זה כבר בעיה, ואתה צודק בזה שאני לא ארים הכי הרבה שאפשר עם הוריאציות האלה, אבל כמו שאמרת כוח זו לא המטרה היחידה שלי, ובמילא אני לא מתכוון להתחרות מתישהו בפאוורליפטינג

אין בעיה להתכופף קדימה, אבל כשזה מגיע למצב שהגב התחתון מרים את המשקל אז זה כבר בעיה, ואתה צודק בזה שאני לא ארים הכי הרבה שאפשר עם הוריאציות האלה, אבל כמו שאמרת כוח זו לא המטרה היחידה שלי, ובמילא אני לא מתכוון להתחרות מתישהו בפאוורליפטינג
לכן כשאנחנו מדברים על SS, אני חושב שאנחנו יכולים להסכים שלאו באר עדיף.

אז אולי תיקח את העיצה שלי ותעבור ללאו באר, זה יכול לעזור לך, לא כדאי?
אני 84 ק"ג עם 220 בערך אולי טיפה יותר אפילו.

מה המטרה שלך? סקוואט כבד, או היי באר הכי כבד אתה יכול.
ואם כן מה שמעניין אותך זה רק היי באר, השאלה למה?
מה, חייתי בשקר הייתי בטוח שאתה בכלל 90

הייתי, אני בחיטוב צונח בקצב מהר.
שמרימים 200 ק"ג בנץ סקוואט ודד כל שני וחמישי זה נשמע דווקא די הגיוני

המשקלי עבודה נפגעים בחיטוב או נשארים אותו דבר?

אם לא היית חרדי היית מבקש ממך לשלוח פיזיקס 🤡

שמרימים 200 ק"ג בנץ סקוואט ודד כל שני וחמישי זה נשמע דווקא די הגיוני

המשקלי עבודה נפגעים בחיטוב או נשארים אותו דבר?

אם לא היית חרדי היית מבקש ממך לשלוח פיזיקס 🤡
המטרה זה לשמור על המשקל שאני מרים בעצימות גבוהה תוך כדי ירידה במשקל.

אולי אשתף תמונה בסוף התהליך להערכת אחוז שומן, האמת אשלח לך תמונה בפרטי אולי תוכל להעריך.

המטרה זה לשמור על המשקל שאני מרים בעצימות גבוהה תוך כדי ירידה במשקל.

אולי אשתף תמונה בסוף התהליך להערכת אחוז שומן, האמת אשלח לך תמונה בפרטי אולי תוכל להעריך.
אני לא יודע להעריך כ"כ, בקושי על עצמי, רק במראה רואים שזה עובד אבל תכלס זה מעניין לאיזה שייפ פאוורליפטר אחרי חיטוב מגיע

לגבי אחוז שומן, אינלי מושג לא מבין בזה אתה פשוט מסתכל במראה ואומר וואלה נראה לי טוב חחחחח

אם אתה יורד 6-8 ק"ג ושומר על המשקלים זה די מכובד

להערכת אחוז שומן
יש 2 בדיקות מהימנות, 1 זה דקסה סקאן והשנייה זה עם הכדור הזה מתחת למים, כל השאר זה חרטה ברטה

ישראל בודי מציעים את הבדיקה של הדקסה ב250₪

פעם בחיים שאתה בשיא השייפ נחמד לעשות בדיקה אתה מקבל כל מיני נותנים מוזרים עם הגוף שלך כמו איפה יש כמה שריר ועוד כל מיני נתונים שאני לא מבין בהם

אני לא יודע להעריך כ"כ, בקושי על עצמי, רק במראה רואים שזה עובד אבל תכלס זה מעניין לאיזה שייפ פאוורליפטר אחרי חיטוב מגיע

לגבי אחוז שומן, אינלי מושג לא מבין בזה אתה פשוט מסתכל במראה ואומר וואלה נראה לי טוב חחחחח

אם אתה יורד 6-8 ק"ג ושומר על המשקלים זה די מכובד

להערכת אחוז שומן
יש 2 בדיקות מהימנות, 1 זה דקסה סקאן והשנייה זה עם הכדור הזה מתחת למים, כל השאר זה חרטה ברטה

ישראל בודי מציעים את הבדיקה של הדקסה ב250₪

פעם בחיים שאתה בשיא השייפ נחמד לעשות בדיקה אתה מקבל כל מיני נותנים מוזרים עם הגוף שלך כמו איפה יש כמה שריר ועוד כל מיני נתונים שאני לא מבין בהם
אני לא רואה את עצמי משלם להערכת אחוז שומן, אני לא רואה איך זה יתרום לי.
עשית פעם כזה בדיקה?
כמה אחוז אתה?

אני לא רואה את עצמי משלם להערכת אחוז שומן, אני לא רואה איך זה יתרום לי.
עשית פעם כזה בדיקה?
כמה אחוז אתה?
אף פעם לא עשיתי בדיקה ואין לי מושג מה האחוז שומן שלי
אבל זה נושא שמאוד מעניין אותי ואם יום אחד אני אגיע לשיא השייפ, כרגע לא מחשיב את עצמי שם ארצה לעשות

תמיד הסתכלתי במראה והשתדלתי לאהוב את מה שאני רואה, לא חשבתי מה האחוז שומן יותר מדי, רציתי עוד שריר, ואם לא אכלתי מספיק כדי לעלות במשקל אד האחוז שומן פשוט לאט לאט ירד במקביל לעוד שריר סוג של ריקומפ ותזונה עם חלבון גבוה

אפשר לקבל כל מיני מידע מהבדיקה כמו איפה בגוף אפשר לתת יותר דגש על בניית שריר ומצב העצמות ואיפה יש שומנים בגוף כדי לעבוד יותר נקודתי ועוד כל מיני דברים,
זה נושא שמסקרן אותי הרבה זמן והיי אני באותו ראש שלך למה לשלם על משהו שבודק אחוז שומן שמילא זה נתון שמשתנה אבל הם בודקים שם עוד מלא דברים אחרים, כמו שפעם ב עושים בדיקת דם, גם בדיקה כזאת כדאי לעשות,

אגב, פעם בדיקה כזאת עלתה טיפ טיפה הרבה הרבה יותר, מדבר כאחד שלטש עיניים לשם לא מעט זמן

אף פעם לא עשיתי בדיקה ואין לי מושג מה האחוז שומן שלי
אבל זה נושא שמאוד מעניין אותי ואם יום אחד אני אגיע לשיא השייפ, כרגע לא מחשיב את עצמי שם ארצה לעשות

תמיד הסתכלתי במראה והשתדלתי לאהוב את מה שאני רואה, לא חשבתי מה האחוז שומן יותר מדי, רציתי עוד שריר, ואם לא אכלתי מספיק כדי לעלות במשקל אד האחוז שומן פשוט לאט לאט ירד במקביל לעוד שריר סוג של ריקומפ ותזונה עם חלבון גבוה

אפשר לקבל כל מיני מידע מהבדיקה כמו איפה בגוף אפשר לתת יותר דגש על בניית שריר ומצב העצמות ואיפה יש שומנים בגוף כדי לעבוד יותר נקודתי ועוד כל מיני דברים,
זה נושא שמסקרן אותי הרבה זמן והיי אני באותו ראש שלך למה לשלם על משהו שבודק אחוז שומן שמילא זה נתון שמשתנה אבל הם בודקים שם עוד מלא דברים אחרים, כמו שפעם ב עושים בדיקת דם, גם בדיקה כזאת כדאי לעשות,

אגב, פעם בדיקה כזאת עלתה טיפ טיפה הרבה הרבה יותר, מדבר כאחד שלטש עיניים לשם לא מעט זמן
מעניין, תעדכן אתי כשאתה הולך להיבדק, נשמע מסקרן.

מעניין, תעדכן אתי כשאתה הולך להיבדק, נשמע מסקרן.
קודם נגיע לשייפ שמצדיק את הבדיקה, כי 250 זה סכום שהייתי מעדיף להוציא על אבקת חלבון בכל יום אבל בהחלט ביום מן הימים אבדק, מבטיח בלי נדר לעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית