הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הטכניקה?

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
חבר התחיל SS, יהיה נחמד אם תוכלו לבדוק את הטכניקה שלו בסקוואט בדדילפט ובבנצ. הסרטון הוא דקה וחצי.
אם זה בסדר, תגיבו ואשלח קישור ליוטיוב.
תןדה

יש כמה דברים שאפשר לשפר גם בבנץ גם בסקוואט וגם בדד
וזה הגיוני כי אתה יחסית מתחיל ע"פ המשקלים

אגב, מבחינת גמישות, התרשמתי מאוד

• פותח/ת השרשור
יש כמה דברים שאפשר לשפר גם בבנץ גם בסקוואט וגם בדד
וזה הגיוני כי אתה יחסית מתחיל ע"פ המשקלים

אגב, מבחינת גמישות, התרשמתי מאוד

אהלן לקחתי לו את הטלפון,
דבר ראשון תודה שראית.
תוכל להיות יותר ספציפי בהערות? לגבי הגמישות - אני מניח שאתה מדבר על הסקוואט. בעצם, יש לי 2 פלטות מתחת לרגליים, שיפר לי את הטכניקה לדעתי.

אהלן לקחתי לו את הטלפון,
דבר ראשון תודה שראית.
תוכל להיות יותר ספציפי בהערות? לגבי הגמישות - אני מניח שאתה מדבר על הסקוואט. בעצם, יש לי 2 פלטות מתחת לרגליים, שיפר לי את הטכניקה לדעתי.
אתה במקרה עם נעלי ריצה שם?

לגבי הבנץ, תעבור על הסרטון הזה ותנסה ליישם ממנו כמה שיותר באימון הבא, לוקח כמה אימונים עד שהטכניקה מסתדרת

רק בדדליפט, הזמנתי ואנס והן אמורות להגיע השבוע
ברור לי שאלו לא נעליים שמתאימות לדברים כאלה
תעשה יחף ותסתכל באינסטגרם בערוץ של Squat University הוא מסביר שם מלא דברים על הסקוואט וגם על דדליפט

בכל מקרה בסקוואט אל תרד כ"כ עמוק כי אז אתה עובד עם באונס ולא עם כוח וגם באיזשהו שלב הישבן מקבל butt wink, תרד קצת מתחת למקביל, שמור על המתיחות ותעלה, במקום להגיע עד למטה ואז להתחיל מחדש, תלמד להכיר את הבור

תתאמן גם על לתת brace טוב במיוחד שהמשקלים עוד נמוכים, בהמשך זה נהיה יותר מאתגר

לגבי הסקוואט גם, באופן כללי תעבור על הסרטון הבא ותנסה לרשום לעצמך דגשים ולהשתפר מאימון לאימון

לגבי הדד, גם שם יש כמה דברים לתת בהם דגש אבל אני לא יודע איך להסביר את זה בצורה הכי טובה נתן למומחים אחרים פה את הבמה בשביל זה

• פותח/ת השרשור
לגבי הבנץ, תעבור על הסרטון הזה ותנסה ליישם ממנו כמה שיותר באימון הבא, לוקח כמה אימונים עד שהטכניקה מסתדרת

אני אעבור עליו. נראה לך ריאלי להגיע למשקל גוף שלי עם הSS? (שוקל 70), היום עשיתי בערך 45 ל5 חזרות 3 סטים כי המליצו לי לא להכביד יותר מדי שמתחילים את התוכנית הזאת, צריך להתרגל אליה שבועים שלושה ואז להתחיל להעלות משקלים. דרך אגב אני במסה עם גרעון יחסית קטן של 300 קלוריות בערך. לדעתי אעלה.
לגבי הסקוואט הוא בסדר? הדד בסדר?
לא ראיתי את כל התגובה מעלי, טעות שלי

אני אעבור עליו. נראה לך ריאלי להגיע למשקל גוף שלי עם הSS? (שוקל 70), היום עשיתי בערך 45 ל5 חזרות 3 סטים כי המליצו לי לא להכביד יותר מדי שמתחילים את התוכנית הזאת, צריך להתרגל אליה שבועים שלושה ואז להתחיל להעלות משקלים. דרך אגב אני במסה עם גרעון יחסית קטן של 300 קלוריות בערך. לדעתי אעלה.
לגבי הסקוואט הוא בסדר? הדד בסדר?
עצה טובה שאני נותן לך וחבל שלא יישמתי על עצמי, תיסגר על הטכניקה אח"כ תחפש להפציץ במשקלים וככל שאתה עולה במשקלים אתה תראה שיהיה עוד דברים בטכניקה לשפר, חכה רגע על לקפוץ בראש עם המשקלים, זה יגיע, אל תדאג, אבל יותר חשוב להבין איך עובדים עם המוט, ואז כל פעם זה אותו העבודה והדבר היחידי שמשתנה זה המשקל על הבר

• פותח/ת השרשור
עצה טובה שאני נותן לך וחבל שלא יישמתי על עצמי, תיסגר על הטכניקה אח"כ תחפש להפציץ במשקלים וככל שאתה עולה במשקלים אתה תראה שיהיה עוד דברים בטכניקה לשפר, חכה רגע על לקפוץ בראש עם המשקלים, זה יגיע, אל תדאג, אבל יותר חשוב להבין איך עובדים עם המוט, ואז כל פעם זה אותו העבודה והדבר היחידי שמשתנה זה המשקל על הבר

שהטכניקה תהיה טובה כמו בסרטונים של ג'ף, המשקלים יעלו לבדם?
בכללי, מה דעתך על הSS? טובה להתקדמות כאשר אתה מתחיל? (אני מתאמן שנה וטיפה)

אם כבר עושים SS, נראה לי עדיף לאו באר סקוואט על פני היי באר סקוואט. העומק שהוא יורד מיותר וגם מעיד על חוסר כיווץ אני חושב.
הוא צריך ללמוד על ברייסינג, ולעצור מעבר למקביל, ולא לצנוח למטה.

בדדליפט הנעליים לא מתאימות, והמוט לא שומר על מגע עם הגוף, וגם כאן חסר כיווץ.

בבנץ' חסר לג דרייב וכיווץ.

שהטכניקה תהיה טובה כמו בסרטונים של ג'ף, המשקלים יעלו לבדם?
בכללי, מה דעתך על הSS? טובה להתקדמות כאשר אתה מתחיל? (אני מתאמן שנה וטיפה)
אני לא יכול להבטיח לך כלום, אבל בגדול כן, טכניקה טובה מאפשרת לך להשתמש במנופים של הגוף שלך בצורה יותר טובה עם פחות דליפת אנרגיה מה שמתבטא בסופו של דבר ביותר כוח זמין הווי אומר משקלים עולים, אגב גם תעבוד בטכניקה לקויה כי אתה מתחיל המשקלים יקפצו אבל זה לא משהו ממש רצוי..

לגבי ss לא כולם אוהבים אותה אבל אפשר לעבוד עם כל תכנית בהנחה ואתה מתמיד בה ומנהל עומסים נכון וההתאוששות תקינה

כרגע שאתה רחוק מפלטאו תוכל גם עם ss להתקדם הרבה

ושוב, יש הרבה שלא אוהבים אותה ויש אנשים שקיבלו ממנו תוצאות יפות, היא לא תוכנית שמתאימה לכל אחד

• פותח/ת השרשור
אם כבר עושים SS, נראה לי עדיף לאו באר סקוואט על פני היי באר סקוואט. העומק שהוא יורד מיותר וגם מעיד על חוסר כיווץ אני חושב.
הוא צריך ללמוד על ברייסינג, ולעצור מעבר למקביל, ולא לצנוח למטה.

בדדליפט הנעליים לא מתאימות, והמוט לא שומר על מגע עם הגוף, וגם כאן חסר כיווץ.

בבנץ' חסר לג דרייב וכיווץ.

היי תודה על התגובה.
שוב, קניתי ואנס שהן כמו האולסטאר עם סוליה שטוחה ככה שמזה אין לי ממה לחשוש.
לגבי הלו באר, אני קצת חושש ממנו, לא יודע ככ את הטכניקה הנכונה, קראתי בFXP שרוב האנשים ממליצים את ההיי בר.
ברייסינג זה ההכנסת אוויר והשמירה בבטן?
אני לא יכול להבטיח לך כלום, אבל בגדול כן, טכניקה טובה מאפשרת לך להשתמש במנופים של הגוף שלך בצורה יותר טובה עם פחות דליפת אנרגיה מה שמתבטא בסופו של דבר ביותר כוח זמין הווי אומר משקלים עולים, אגב גם תעבוד בטכניקה לקויה כי אתה מתחיל המשקלים יקפצו אבל זה לא משהו ממש רצוי..

לגבי ss לא כולם אוהבים אותה אבל אפשר לעבוד עם כל תכנית בהנחה ואתה מתמיד בה ומנהל עומסים נכון וההתאוששות תקינה

כרגע שאתה רחוק מפלטאו תוכל גם עם ss להתקדם הרבה

ושוב, יש הרבה שלא אוהבים אותה ויש אנשים שקיבלו ממנו תוצאות יפות, היא לא תוכנית שמתאימה לכל אחד

איך אני יודע אם היא מתאימה לי?

היי תודה על התגובה.
שוב, קניתי ואנס שהן כמו האולסטאר עם סוליה שטוחה ככה שמזה אין לי ממה לחשוש.
לגבי הלו באר, אני קצת חושש ממנו, לא יודע ככ את הטכניקה הנכונה, קראתי בFXP שרוב האנשים ממליצים את ההיי בר.
ברייסינג זה ההכנסת אוויר והשמירה בבטן?
FXP זה כמו לשאול את המוכר במכולת.
ברייסינג זה הכנסת אוויר וכיווץ השרירים שסביב הבטן, אבל זה קצת מורכב. תראה כמה סרטונים

איך אני יודע אם היא מתאימה לי?
היא מתאימה לכל מתחיל.

בסקוואט הוא יורד יותר מדי ועוצר בתחתית, כלומר הוא לא יוצר מתח בשרירים, לא לרדת עד מצב שהגב מתעגל ככה.
דדליפט, גם אותו סיפור, יורד יותר מדי, תכלס הוא עושה משיכת קלין כי הוא רק משתמש בארבע ראשי. הוא צריך ליצור מתח בשרשרת האחורית, יכול להיות גם שהמשקל לא מאתגר אותו מספיק בשביל לשים לב לזה.
בנצ' דווקא לא רע, יכול להיות שהוא צריך להרחיב מעט את האחיזה, קשה לדעת מפה, הוא כן צריך למשוך את השכמות למטה יותר, לכיוון האגן

• פותח/ת השרשור
FXP זה כמו לשאול את המוכר במכולת.
ברייסינג זה הכנסת אוויר וכיווץ השרירים שסביב הבטן, אבל זה קצת מורכב. תראה כמה סרטונים

היא מתאימה לכל מתחיל.

סגור. בגדול אתה ראית שהכיוון טוב אבל יש מקום לשיפור בעיקר בסקוואט (לשנות ללו בר) ואת הברייסינג.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט הוא יורד יותר מדי ועוצר בתחתית, כלומר הוא לא יוצר מתח בשרירים, לא לרדת עד מצב שהגב מתעגל ככה.
דדליפט, גם אותו סיפור, יורד יותר מדי, תכלס הוא עושה משיכת קלין כי הוא רק משתמש בארבע ראשי. הוא צריך ליצור מתח בשרשרת האחורית, יכול להיות גם שהמשקל לא מאתגר אותו מספיק בשביל לשים לב לזה.
בנצ' דווקא לא רע, יכול להיות שהוא צריך להרחיב מעט את האחיזה, קשה לדעת מפה, הוא כן צריך למשוך את השכמות למטה יותר, לכיוון האגן

מה דעתך אם אעבור ללו בר? Low
האמת שבבדליפט קצת קשה לי להבין את מה שכתבת לעומת הסקוואט שהגב התעגל ואז זה כן ראיתי.

לא חייב לעשות לואו באר, תלוי נטו בך. ואפשר לחתוך קצת מהעומק בסקוואט כי יש באט ווינק מיותר, והעצירה בתחתית גם מיותרת. מציע גם להצר טיפה את האחיזה על המוט ולשמור יותר על מרפקים נמוכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית