הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בחלבון

miki Michael

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
4
64
1
היי אני צאיך2להגיע ל170 גרם חלבון בתפריט
אבל איך אני עושה את זה..לא כזה אוהב סלמון או דגים

חזה עוף בעיקר, ביצים, בשר (עדיפות לבשר רזה) ,קוטג, גבינה לבנה, גבינה צהובה רזה (5-9 אחוז שומן, כמובן שאפשר גם יותר עדיפות לרזה) ,אבקת חלבון.
בכל המאכלים האלה יש לפחות 25 גרם חלבון למאה גרם מוצר (באבקת חלבון יש בערך 80 גרם חלבון למאה גרם)

חזה עוף בעיקר, ביצים, בשר (עדיפות לבשר רזה) ,קוטג, גבינה לבנה, גבינה צהובה רזה (5-9 אחוז שומן, כמובן שאפשר גם יותר עדיפות לרזה) ,אבקת חלבון.
בכל המאכלים האלה יש לפחות 25 גרם חלבון למאה גרם מוצר (באבקת חלבון יש בערך 80 גרם חלבון למאה גרם)
בשר שמן גם בסדר גמור אין בעיה איתו. מדבר על למשל חזה בקר, צלעות, סטייקים וכו'.

אכתוב לך דברים שאני אוכלת וגם לא אוכלת והם לא בשריים (אני צמחונית). כמובן שאפשר לאכול בשר אם אתה קרניבור (חזה עוף ופיקניה למשל מחזיקים באחלה ערכים):
100 גרם בולגרית 5% (של פיראוס, בקופסה הכחולה): 18 גרם חלבון
סקופ חלבון: 20-23 גרם חלבון
יוגורט פרו: 20 גרם חלבון
100 גרם גבנ"צ 9% (בטוסטים אין לה טעם של פלסטיק, אם אתה במסה גם 22% זה עובד): 30 גרם חלבון
ביצה (תאכל יותר מאחת, כמובן): 7 גרם חלבון
100 גרם קוטג': 11 גרם חלבון
100 גרם גבינה לבנה: 9 גרם חלבון
חטיפי חלבון למיניהם: גם, 20 גרם חלבון (אבל תלוי בחטיף. אני אוכלת כאלו של 20, והקלוריות הן באיזור ה200. עדיף אבקת חלבון מהבחינה הזו)

אתה תמיד יכול להיות יצירתי ולהכין כל מיני דברים כמו פנקייק חלבון, פיצת חלבון, להזמין מprotaim כל מיני ממתקים עם הרבה חלבון (ערכים נהדרים). הייתי מציעה להכין גם את הפרנץ' טוסט של גרג דוסט אבל צריך ככ הרבה egg whites ומאחר ואין לנו בקבוקים כאלו בארץ (מבאס) זה או שלא להכין או להתחיל לפתוח 2 קרטוני ביצים ולקחת רק את החלבון. במקרה הזה עדיף שלא להכין. בכל אופן לגרג יש מתכונים מעולים. (לא מתה עליו בתור בן אדם אבל ממש מעריכה את הדרך שהוא עבר מבחינת הכושר והתזונה עד היום, ומעריכה עוד יותר שהוא שובר את המיתוס של "כדי להיות באדיבילדר צריך לסבול ולחיות כל יום על חזה עוף ואורז", שזה דבר שהרבה טיפשים בארץ נוהגים לחשוב.) לצערי, ברוב המתכונים שלו או לפחות בטובים שבהם צריך egg whites וכל עוד לא ייצרו בקבוקים כאלו בארץ, אין דרך.

תאמין לי, אם אני כצמחונית במשקל 55 קילו מצליחה להגיע ל100-110 גרם חלבון ביום ואני לא אוהבת לאכול 60% מהמאכלים שקיימים אלא אם כן מדובר בג'אנק פוד (ואז אני אוהבת 100% מהמאכלים שקיימים), אתה יכול כפול.
בהצלחה 😃

נערך לאחרונה:
100 גרם גבנ"צ 9% (בטוסטים אין לה טעם של פלסטיק, אם אתה במסה גם 22% זה עובד): 30 גרם חלבון

9% של עמק מעולה, גם למסה וגם לחיטוב.

הייתי מציעה להכין גם את הפרנץ' טוסט של גרג דוסט אבל צריך ככ הרבה egg whites ומאחר ואין לנו בקבוקים כאלו בארץ (מבאס)

יש בארץ זה פשוט דוחה ויקר.

כדי להיות באדיבילדר צריך לסבול ולחיות כל יום על חזה עוף ואורז

זה סוג של OLD SCHOOL לדבוק באורז וחזה עוף, דווקא בחיטוב כן אפשר לתעדף אותם על פני אחרים.
במסה למיטב ידיעתי אין שום מחקר שמראה יתרון למאכל מסויים (יכול להעיד על עצמי שההרכב גוף שלי משתנה במסה "גמישה")

אתה עושה מסה או חיטוב?

בכל מקרה יש כל כך הרבה מאכלים, אני לא אוכל סלמון ודגים בכלל בשגרה ועובר את ה200 ג' חלבון באופן יומיומי כבר מעל שנה.
וכמו ש @McGregor ציין, Google it.

הייתי מציעה להכין גם את הפרנץ' טוסט של גרג דוסט אבל צריך ככ הרבה egg whites ומאחר ואין לנו בקבוקים כאלו בארץ (מבאס) זה או שלא להכין או להתחיל לפתוח 2 קרטוני ביצים ולקחת רק את החלבון. במקרה הזה עדיף שלא להכין. בכל אופן לגרג יש מתכונים מעולים
או שפשוט ישתמש בביצה מלאה ולא יזרוק את הצהוב? סתם מחשבה נוספת שאפשר לקחת בחשבון. יש את אותה כמות חלבון גם בצהוב + דברים בריאים מאוד.

בקבוקים כאלו בארץ, אין דרך
ממליץ בחום על המוצר הזהEgg White Powder

בהתחלה הייתי בטוח שזו רק אבקה שמיועדת לשתייה עד שקראתי בתגובות אנשים שמבשלים איתה.
וזה עובד 🤩

המרקם לא 100% כמו של חלבון ביצה אבל מאוד קרוב ועושה את העבודה...

ממליץ בחום על המוצר הזהEgg White Powder

בהתחלה הייתי בטוח שזו רק אבקה שמיועדת לשתייה עד שקראתי בתגובות אנשים שמבשלים איתה.
וזה עובד 🤩

המרקם לא 100% כמו של חלבון ביצה אבל מאוד קרוב ועושה את העבודה...

איך משתמשים בזה?
כמה גרם אבקה זה 100 מל חלבון ביצה לדוגמה?

איך משתמשים בזה?
כמה גרם אבקה זה 100 מל חלבון ביצה לדוגמה?
מערבבים סקופ עם 150-200 מ"ל מים ואתה מקבל כמו הנוזל ביצה.
בשביל להגיע לערכים של 100 מ"ל חלבון ביצה אתה צריך חצי סקופ - 15 ג' של אבקה.

100 ג' חלבון ביצה רגיל:
Screenshot_2021-02-10-19-04-29-423_com.myfitnesspal.android.jpg

15 ג' אבקה:
Screenshot_2021-02-10-19-04-33-662_com.myfitnesspal.android.jpg

מערבבים סקופ עם 150-200 מ"ל מים ואתה מקבל כמו הנוזל ביצה.
בשביל להגיע לערכים של 100 מ"ל חלבון ביצה אתה צריך חצי סקופ - 15 ג' של אבקה.

100 ג' חלבון ביצה רגיל:
צפה בקובץ המצורף 63124

15 ג' אבקה:
צפה בקובץ המצורף 63125

וואלה מגניב. נראה לי שאזמין כשיחזור הסירופ מייפל

וואלה מגניב. נראה לי שאזמין כשיחזור הסירופ מייפל
נגמר להם המייפל? 😱
תזמין בהתחלה שק של קילו תראה אם אתה מתחבר לזה ואם המתכונים יוצאים לך כמו שצריך. הטעם וניל מאוד נחמד לפי דעתי.

או שפשוט ישתמש בביצה מלאה ולא יזרוק את הצהוב? סתם מחשבה נוספת שאפשר לקחת בחשבון. יש את אותה כמות חלבון גם בצהוב + דברים בריאים מאוד.

מנסים לקצץ בקלוריות. המתכון של הפרנץ' טוסט של גרג הוא 600 קל' ו60 גרם חלבון אם אני לא טועה, החלבון מגיע (רובו) מהאג ווייטס. אם נוסיף גם את הצהוב הקלוריות יעלו, וזה לא מה שאנחנו רוצים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית