נק' מוניטין:
4
- 64
- 1
היי אני צאיך2להגיע ל170 גרם חלבון בתפריט
אבל איך אני עושה את זה..לא כזה אוהב סלמון או דגים
אבל איך אני עושה את זה..לא כזה אוהב סלמון או דגים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@elchonon , תגיד לו שאני לא שמן.
סתם, זה יהיה לשקר לך
ולעצמי.
עכשיו אני אשתה קפה לא חכם ואתחיל אימונון.
גריפר זה אימון?אתה מתאמן באחת עשרה בלילה????
איך אפשר?
הכי מאוחר שאני מסוגלת זה 19:30-20:00
אני כרגע מתאמן ב23:00. בדרך כלל ממש ממש לא. הייתה תקופה בעבר שכן, אבל זה לא כשהייתי עובד... בהצלחה.אתה מתאמן באחת עשרה בלילה????
איך אפשר?
הכי מאוחר שאני מסוגלת זה 19:30-20:00
מי יותר שמן? ק"ג ברווז, או ק"ג אלחנן?@elchonon , תגיד לו שאני לא שמן.
סתם, זה יהיה לשקר לך
ולעצמי.
עכשיו אני אשתה קפה לא חכם ואתחיל אימונון.
מקבילים, שכיבות סמיכה, ואולי אמשיך.
🤣🤣🤣🤣מי יותר שמן? ק"ג ברווז, או ק"ג אלחנן?
בדקנו עם משקל, אני יותר שמן ממך. המחוג לא משקר.
אני הייתי על בטן ריקה, ועל כלום שרירים, כאילו.מי יותר שמן? ק"ג ברווז, או ק"ג אלחנן?
בדקנו עם משקל, אני יותר שמן ממך. המחוג לא משקר.
שקרןשכיבות סמיכה
כמה היית אוכל כבר? 2 ק"ג? אחי צא מהסרט שלך.אני הייתי על בטן ריקה, ועל כלום שרירים, כאילו.
2 קילו זה כלום ימצחיק. ארוחה אחת גדולה ובקבוק מים.כמה היית אוכל כבר? 2 ק"ג? אחי צא מהסרט שלך.
או שתתחיל איתי חיטוב בסוף החודש.
חכה ליום שישי... תכיר עוד בן אדם שנראה טוב..2 קילו זה כלום ימצחיק. ארוחה אחת גדולה ובקבוק מים.
אם זה לא משהו שעשית אז זה לא רלוונטי.
וקח את המחמאה,
אמרתי שאתה נראה יותר טוב ממני,
ומעטים האנשים האלו.
מסכים2חכה ליום שישי... תכיר עוד בן אדם שנראה טוב..
הגנים האירופאים 🤩מסכים2
יש לשחר פנים יפות
יש סיכוי טוב שיצחק לא יוכל להקפיץ אותי,חכה ליום שישי... תכיר עוד בן אדם שנראה טוב..
ברז לראש (שלך)הוא אוהב לדפוק ברז
מי אמר שהוא מנסה לקצץ קלוריות ? חוץ מזה שלא ראיתי בעיה בלהתחטב עם ביצים מלאות. לי לצורך העניין הדיאטנית רשמה שאני יכול לאכול 3 ביצים ביום ולא יותר (בגלל קלוריות ולא כולסטרול).מנסים לקצץ בקלוריות. המתכון של הפרנץ' טוסט של גרג הוא 600 קל' ו60 גרם חלבון אם אני לא טועה, החלבון מגיע (רובו) מהאג ווייטס. אם נוסיף גם את הצהוב הקלוריות יעלו, וזה לא מה שאנחנו רוצים
מה הכוונה?יכול להעיד על עצמי שההרכב גוף שלי משתנה במסה "גמישה"
מי אמר שהוא מנסה לקצץ קלוריות ? חוץ מזה שלא ראיתי בעיה בלהתחטב עם ביצים מלאות. לי לצורך העניין הדיאטנית רשמה שאני יכול לאכול 3 ביצים ביום ולא יותר (בגלל קלוריות ולא כולסטרול).
גרג גם אמר שאין חוקים במטבח דרך אגב 😃
מה הכוונה?