הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בחלבון

miki Michael

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
4
64
1
היי אני צאיך2להגיע ל170 גרם חלבון בתפריט
אבל איך אני עושה את זה..לא כזה אוהב סלמון או דגים

אתה מתאמן באחת עשרה בלילה????
איך אפשר?
הכי מאוחר שאני מסוגלת זה 19:30-20:00
אני כרגע מתאמן ב23:00. בדרך כלל ממש ממש לא. הייתה תקופה בעבר שכן, אבל זה לא כשהייתי עובד... בהצלחה.

כמה היית אוכל כבר? 2 ק"ג? אחי צא מהסרט שלך.
או שתתחיל איתי חיטוב בסוף החודש.
2 קילו זה כלום ימצחיק. ארוחה אחת גדולה ובקבוק מים.
אם זה לא משהו שעשית אז זה לא רלוונטי.
וקח את המחמאה,
אמרתי שאתה נראה יותר טוב ממני,
ומעטים האנשים האלו.

2 קילו זה כלום ימצחיק. ארוחה אחת גדולה ובקבוק מים.
אם זה לא משהו שעשית אז זה לא רלוונטי.
וקח את המחמאה,
אמרתי שאתה נראה יותר טוב ממני,
ומעטים האנשים האלו.
חכה ליום שישי... תכיר עוד בן אדם שנראה טוב..

מנסים לקצץ בקלוריות. המתכון של הפרנץ' טוסט של גרג הוא 600 קל' ו60 גרם חלבון אם אני לא טועה, החלבון מגיע (רובו) מהאג ווייטס. אם נוסיף גם את הצהוב הקלוריות יעלו, וזה לא מה שאנחנו רוצים
מי אמר שהוא מנסה לקצץ קלוריות ? חוץ מזה שלא ראיתי בעיה בלהתחטב עם ביצים מלאות. לי לצורך העניין הדיאטנית רשמה שאני יכול לאכול 3 ביצים ביום ולא יותר (בגלל קלוריות ולא כולסטרול).

גרג גם אמר שאין חוקים במטבח דרך אגב 😃

מי אמר שהוא מנסה לקצץ קלוריות ? חוץ מזה שלא ראיתי בעיה בלהתחטב עם ביצים מלאות. לי לצורך העניין הדיאטנית רשמה שאני יכול לאכול 3 ביצים ביום ולא יותר (בגלל קלוריות ולא כולסטרול).

גרג גם אמר שאין חוקים במטבח דרך אגב 😃

למה שהוא לא ינסה לקצץ בקלוריות? גם במסה רוצים להגיע לכמה שפחות קלוריות על כמה שיותר חלבון כדי שתוכל לאכול יותר (אלא אם אתה אדם רזה שקשה לו לאכול שמבצע מסה, אבל גם אז בגלל שמשקל הגוף שלך הוא מאוד קטן אתה צורך פחות קלוריות במסה אלא אם אתה מתאמן המון). ואמרתי משהו על כל הביצה? לא. אמרתי שבמתכון הזה עדיף egg whites בשביל ערכים טובים יותר. אין מה להפוך את זה או להתחכם עם זה.
ולגבי ה"אין חוקים במטבח", הוא אומר את זה ועדיין אומר שטיפשי/חכם לעשות דברים מסויימים. יש סיבה שהוא משתמש בחלבון של הביצה למתכון הספציפי הזה ולא בכל הביצה עצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית