הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנובה הציגו אבקות חלבון - GO

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
ושכחתי להגיב לגבי האשכול עצמו
אני בטוח שתנובה עשו את זה כי כרגע כל הבורים בארץ קונים את המוצרי "פרו" שהם מוכרים בארץ, אז מבחינתם הם מוכרים בידיעה שיקנו.

אני בטוח שתנובה עשו את זה כי כרגע כל הבורים בארץ קונים את המוצרי "פרו" שהם מוכרים בארץ, אז מבחינתם הם מוכרים בידיעה שיקנו.
דווקא המוצרי פרו סבבה (המעדנים) סוגר פינה בארוחת בוקר אני אוהב

האמת שאני עד עכשיו קניתי מהם ה"pro", כן מדובר ביוגורטים יקרים. אבל עד השבוע הייתי בחיטוב (ברוך שפטרנו מחיטובו של זה) והם היו אחלה תחליף לארוחת בוקר קטנה או משהו כדי להרגיע את הרעב בין הארוחות.

אני לא מבין את תנובה,כאילו קצת כן מבין אותם.
הרי חומר הגלם אצלהם גם ככה,משתמשים בו להמון תוצרת..
נשאר לכם מלא חומר גלם,תעשו משו שיגרום לנו להנות מהמחיר,וגם תשאירו את הרווח והכלכלה בארץ.
אבל לא! המוח היהודי
תמיד נשאר ככה מאחור
כשהמתחרים בישראל גובים אותו מחיר למה שהם יורידו? יש מי שישלם

שנים היבואנים ביקשו על דלי חלבון קרוב ל400 שקל ואז הישראלים גילו את מייפרוטיין ותוך שנה ניהיו דילים מטורפים...

GO BY TNUVA - אבקות חלבון

GUPIASfgVDWhBduwKQqFwzRxaNhJF7SuLkQvD-GZPjiTjJpl2GZFBrRp2kJ4kizjraQ1iN6_FNJZ2mhDWjGCndQPEi7Qfu8o7fPat8YgSs-gh6xvzSDELYgImmHXcKJ4oUJnbnuw4hlSrb-upgnQgpfIzXVLbrJHA12xo5b37wnzlQxE9W-djOMfnzsVVwv0gT8=s0-d-e1-ft

בטח הטעם בסדר אבל ראיתי את זה בסופר פארם, לא זוכרת כמה זה עלה בדיוק אבל הייתי כזה "וואו, זה יקר"
מעדיפה להזמין ממיי פרוטאין, גם הטעמים מגוונים יותר. שוקולד ווניל זה משעמם כבר

דווקא המוצרי פרו סבבה (המעדנים) סוגר פינה בארוחת בוקר אני אוהב

האמת שאני עד עכשיו קניתי מהם ה"pro", כן מדובר ביוגורטים יקרים. אבל עד השבוע הייתי בחיטוב (ברוך שפטרנו מחיטובו של זה) והם היו אחלה תחליף לארוחת בוקר קטנה או משהו כדי להרגיע את הרעב בין הארוחות.
אני מצטער לא דייקתי במה שכתבתי..
מדבר יותר על שאר מוצרי הפרו שהם מוכרים.
על כל חארטה חדשה הם רושמים פרו.

כשהמתחרים בישראל גובים אותו מחיר למה שהם יורידו? יש מי שישלם

שנים היבואנים ביקשו על דלי חלבון קרוב ל400 שקל ואז הישראלים גילו את מייפרוטיין ותוך שנה ניהיו דילים מטורפים...
המתחרים בארץ בסופו של דבר משתמשים באותו חומר גלם,מבקבקים אותו נותנים לו שם מפוצץ ולוקחים 300-400₪ על מה ולמה?!?
באותו כסף ואפילו פחות אפשר להביא תוצרת חוץ
ולהנות ממבחר טעמים בזיל הזול

אני מצטער לא דייקתי במה שכתבתי..
מדבר יותר על שאר מוצרי הפרו שהם מוכרים.
על כל חארטה חדשה הם רושמים פרו.
אנשים רוצים לחשוב שהם בריאים, תוסיף לסוכר 0.001 גרם חלבון ותכתוב סוכר פרו ואנשים יקנו את זה

• פותח/ת השרשור
תקבלו את הכסף חזרה אם לא אהבתם את הטעם.

upload_2021-6-22_9-28-12.png

ראית את הרכיבים? החלבון לא מופיע שם ראשון ולכן הוא לא נחשב לאיכותי יחסית לחטיפים אחרים.
חטיף חלבון GO בטעם שוקולד - מארז 12 יחידות לרכישה | Online

בהקשר של סדר ההופעה הוא לא איכותי פחות, זה רק מראה מה נמצא הכי הרבה במוצר, אבל זה לא משנה את העובדה שיש בו 20 גרם חלבון.
מה שכן יכול להצביע על איכות החטיף זה הרכב החלבון, ולא כל 20 הגרמים מגיעים ממי גבינה, אז בהקשר הזה חלק יגידו "איכותי פחות"

• פותח/ת השרשור
זה לא בעיה לעשות חטיף "חלבון" עם 20 גרם, אבל אם רוב הקלוריות בו מגיעות מפחמימות ושומנים, הוא כבר פחות איכותי.
וכשיש כל כך הרבה אלטרנטיבות טובות יותר מבחינת הערכים ובמחירים טובים יותר, אין מה להתעקש על החטיפים של תנובה.

זה לא בעיה לעשות חטיף "חלבון" עם 20 גרם, אבל אם רוב הקלוריות בו מגיעות מפחמימות ושומנים, הוא כבר פחות איכותי.
וכשיש כל כך הרבה אלטרנטיבות טובות יותר מבחינת הערכים ובמחירים טובים יותר, אין מה להתעקש על החטיפים של תנובה.

רק בהנחה שהמדד שלך לחטיף איכותי הוא יחס חלבון וקלוריות.
חטיפי חלבון של ONE נחשבים איכותיים מאוד, גם הם עם 20 גרם חלבון / 220 קק"ל, כנ"ל תנובה ואחרים, לא צריך לפסול מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית