עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה השיט הזה למה שזה יעבור?לא אתפלא אם בעתיד הם יגרמו לממשלה לאסור ייבוא של אבקות חלבון.
מה זה השיט הזה למה שזה יעבור?
מה זה השיט הזה למה שזה יעבור?
הם הבינו שיש להם ״מכרה זהב״ בידאני זוכר שקניתי את האבקת חלבון הראשונה שלי... ואבא שלי התחיל לצעוק עליי "תעיף תסטרואידים האלה מהבית"...
והיום תנובה משווקת אפקות ניפוח.
יאללה בקרוב טסט ואנאבר תוצרת רמי לוי!!! 😆
הם הבינו שיש להם ״מכרה זהב״ ביד
אמרו איך נעשה עוד כסף
אצלהם חומר הגלם מגיע בשקים ענקיים,מה נשאר לבקבק להוסיף תמצית וניל או קקאו ווואללה אבקת חלבון ״ישראלית״
תקנה תוצרת ישראלית תפגין קצת פטריוטיותאין מצב שאני ארכוש מהם אבקת חלבון..
יש דילים הרבה יותר טובים ברשת!!
יש לי מה לומר על זה!תקנה תוצרת ישראלית תפגין קצת פטריוטיות
צוחקיש לי מה לומר על זה!
אין לי בעיה לפרגן
אבל אחי הם תוקעים מחיר לא נורמלי
מה גם שהנתונים לא כאלה ״טובים״
אני לא מבין את תנובה,כאילו קצת כן מבין אותם.אין מצב שאני ארכוש מהם אבקת חלבון..
יש דילים הרבה יותר טובים ברשת!!
תקנה תוצרת ישראלית תפגין קצת פטריוטיות
ועוד מתחנן לקבל שייקר 'במתנה'..אני זוכר את התקופה ש290 שקל לדלי חלבון היה זול בטירוף דרך קומבינה של הנחת חבר...
🤣🤣🤣תקנה תוצרת ישראלית תפגין קצת פטריוטיות
טובי המדענים שלו עובדים על זה ברגעים אלו ממשיאללה בקרוב טסט ואנאבר תוצרת רמי לוי!!! 😆
חשבתי שאתה רציני טוב שהמשכתי לקרואתקנה תוצרת ישראלית תפגין קצת פטריוטיות
צוחק
מבחינתי כל עוד זה יותר זול אני אקנה גם מהחמאס
בטח לא מתנובה במקום ממי פרוטאין
מה זה "לפרגן"? אני כמו רוב האנשים עובד בשביל הכסף שלי, הוא לא נופל עליי מהשמיים, למה שאני אקנה מוצר יקר יותר (בהנחה שזה אותו מוצר) בשביל לפרגן למישהו? למה שהוא לא יפרגן לי וימכור לי בזול?יש לי מה לומר על זה!
אין לי בעיה לפרגן
אבל אחי הם תוקעים מחיר לא נורמלי
מה גם שהנתונים לא כאלה ״טובים״
בדיוק.חשבתי שאתה רציני טוב שהמשכתי לקרוא
מה זה "לפרגן"? אני כמו רוב האנשים עובד בשביל הכסף שלי, הוא לא נופל עליי מהשמיים, למה שאני אקנה מוצר יקר יותר (בהנחה שזה אותו מוצר) בשביל לפרגן למישהו? למה שהוא לא יפרגן לי וימכור לי בזול?