הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין מומלץ

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
היי,
בדקתי פה בקטנה אם מישהו במקרה דיבר על המולטי ויטמינים שיש ב myprotein ולא מצאתי במיוחד משהו שעוזר..(גם התעצלתי)
אני לא צורך ירקות ביום יום שלי(אני יודע שצריך אבל בכל זאת אני לא אוכל) ואני חושב שאני צריך לקחת.
יש המלצה לאיזה מולטי ויטמין כדאי לקחת?
Alpha Men Multivitamin Tablets
Daily Multivitamin Tablets
או יש המלצות לאחרים בiherb?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@Shachar S
השתמשתי פעם אחת(ואחרונה) במולטי של סולגאר
איכס טעם וריח של אצות וגרביים.
הכדורים בגודל של כדורים של מטול צבאי

• פותח/ת השרשור
@Shachar S
השתמשתי פעם אחת(ואחרונה) במולטי של סולגאר
איכס טעם וריח של אצות וגרביים.
הכדורים בגודל של כדורים של מטול צבאי
אז לא שלהם..
@nlr666 שנכין לו את מיקס הבית?
בעיה
נגמר כנפי עטלף במלאי
ובנימה רצינית? 😆
אחד מהשניים או משהו מiherb?

• פותח/ת השרשור
תשמע סנורלקס,
אני באופן אישי משתמש בsentry מiherb.
הוא גם משמעותית יותר זול.
אבל מה,יש בו רק 50 מ"ג מגנזיום. (במה שאתה שלחת אין מגנזיום בכלל)

21st Century, Sentry, תוסף מולטי-ויטמין ומולטי-מינרל, 300 טבליות
כמה מגנזיום עדיף לצרוך?
אני נאמן לOPTI MEN כבר שנים
סוגר לי פינה
לכמה זמן מחזיק לך?

מגנזיום וסידן הרבה פעמים לא קיימים במולטי ויטמין, וגם אם כן הכמויות יהיו נמוכות.
כדי שהמינונים יהיו גבוהים, נניח 100% מה-DV, הכדור צריך להיות ממש ענק אז זה כבר לא פרקטי לשימוש,
וגם הספיגה שלהם תהיה נמוכה (למשל סידן, הגוף לא יכול לספוג יותר מ 500-600 מ"ג בבת אחת, שזה סה"כ 50% מהמינון היומי המומלץ).
מי שרוצה לתסף מגנזיום וסידן כדאי לקנות אותם בנפרד, ואפילו תוסף שלהם ביחד יהיה עדיף, ולפצל לשתי מנות ביום.

• פותח/ת השרשור
מגנזיום וסידן הרבה פעמים לא קיימים במולטי ויטמין, וגם אם כן הכמויות יהיו נמוכות.
כדי שהמינונים יהיו גבוהים, נניח 100% מה-DV, הכדור צריך להיות ממש ענק אז זה כבר לא פרקטי לשימוש,
וגם הספיגה שלהם תהיה נמוכה (למשל סידן, הגוף לא יכול לספוג יותר מ 500-600 מ"ג בבת אחת, שזה סה"כ 50% מהמינון היומי המומלץ).
מי שרוצה לתסף מגנזיום וסידן כדאי לקנות אותם בנפרד, ואפילו תוסף שלהם ביחד יהיה עדיף, ולפצל לשתי מנות ביום.
נגיד ואני לא לוקח מגנזיום וסידן בנפרד, עד כמה זה פחות טוב לקחת רק מולטי ויטמין(נגיד ואני אלך על האופטי מן/התוסף שאלזה @frozen המליץ עליו)

נגיד ואני לא לוקח מגנזיום וסידן בנפרד, עד כמה זה פחות טוב לקחת רק מולטי ויטמין(נגיד ואני אלך על האופטי מן/התוסף שאלזה @frozen המליץ עליו)

זה לא שחייב בנפרד. מולטי פשוט לא יכסה מגנזיום וסידן, תלוי כמה תקבל מהתזונה.
אם אתה קונה מולטי לצורך תחזוקה ולא מתוך חוסרים אז זה בסדר גמור, מולטי יעשה את העבודה.
אתה יכול ללכת על האופטימן בכיף. אישית לא מת עליו ומעדיף אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית