הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין מומלץ

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
היי,
בדקתי פה בקטנה אם מישהו במקרה דיבר על המולטי ויטמינים שיש ב myprotein ולא מצאתי במיוחד משהו שעוזר..(גם התעצלתי)
אני לא צורך ירקות ביום יום שלי(אני יודע שצריך אבל בכל זאת אני לא אוכל) ואני חושב שאני צריך לקחת.
יש המלצה לאיזה מולטי ויטמין כדאי לקחת?
Alpha Men Multivitamin Tablets
Daily Multivitamin Tablets
או יש המלצות לאחרים בiherb?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה לא שחייב בנפרד. מולטי פשוט לא יכסה מגנזיום וסידן, תלוי כמה תקבל מהתזונה.
אם אתה קונה מולטי לצורך תחזוקה ולא מתוך חוסרים אז זה בסדר גמור, מולטי יעשה את העבודה.
אתה יכול ללכת על האופטימן בכיף. אישית לא מת עליו ומעדיף אחרים
אני כרגע מנסה לראות על איזה כדאי ללכת. איזה אחרים אתה מעדיף?

אני לא צורך ירקות ביום יום שלי(אני יודע שצריך אבל בכל זאת אני לא אוכל)

תעשה סיבוב בסופר, תקנה ירקות, פירות וקטניות שאתה לא אוכל בד"כ, גם אם הם הזויים בעינייך עד שתמצא את מה שאתה אוהב. מולטי זה לא תחליף מלא לירקות, מניח שאתה יודע את זה.

• פותח/ת השרשור
תעשה סיבוב בסופר, תקנה ירקות, פירות וקטניות שאתה לא אוכל בד"כ, גם אם הם הזויים בעינייך עד שתמצא את מה שאתה אוהב. מולטי זה לא תחליף מלא לירקות, מניח שאתה יודע את זה.
כמובן, פשוט אם אני לא אוכל אז עדיף לפחות לקחת מולטי וויטמין שיהיה משהו אפילו אם זה קצת.
בגדול אני אוהב כרובית, ברוקולי, green beans ועוד כמה דברים שלא עולים לי כרגע אבל אני גר עם ההורים ו2 האחים שלי. לקנות כל יום ולבשל ושכולם יסיימו את זה באותו יום זה כבר בעיה.. מידי פעם אני מכניס ירקות כשאמא מכינה(2 האחים שלי עצלנים להכין אוכל)אז בגלל זה רציתי לתסף במולטי.

הוא מפונק מדי בשביל זה

למי ששונא כדורים ו/או לא יודע לבלוע
יש מולטי ויטמין בסוכריות גומי מומלץ מאוד.
עולה בסביבות 40 ש"ח ל 30 מנות
(90 כדורים סה" כ)

קבצים מצורפים

• IMG_20210305_100025.jpg
    IMG_20210305_100025.jpg
    KB 78 · צפיות: 49
Alpha Men זה הכדור הכי מסריח שהרחתי בחיים.
אני מסתפק בלקנות רק אבקת חלבון מMYPROTEIN.

זה היה כל כך מסריח שלא יכלתי לקחת כדור אחד. זרקתי הכל לפח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית