הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טקסס

למה שאני אתקדם באימון עצימות אם האימון נפח שלי נשאר זהה

יש לזה כמה סיבות אפשריות:
1. אימון העצימות הוא גם "סטרסור", זאת אומרת שהוא לא רק "בודק" איפה אתה אלא גם מהעבודה הכבדה נטולת הנפח אתה מתחזק. ואני מסכים עם זה.
2. אתה מבצע את אותו משקל הנפח אבל מבצע אותו ביעילות גבוהה יותר, מהירות גבוהה יותר וכו'. לואי סימונס נוהג להשאיר את משקלי עבודת המהירות שלו אותו הדבר כמה שבועות ברציפות כשהמטרה היא להרים אותם פשוט מהר יותר. זה לא אומר שימי המקס אפורט לא עולים, להיפך.

יש לזה כמה סיבות אפשריות:
1. אימון העצימות הוא גם "סטרסור", זאת אומרת שהוא לא רק "בודק" איפה אתה אלא גם מהעבודה הכבדה נטולת הנפח אתה מתחזק. ואני מסכים עם זה.
2. אתה מבצע את אותו משקל הנפח אבל מבצע אותו ביעילות גבוהה יותר, מהירות גבוהה יותר וכו'. לואי סימונס נוהג להשאיר את משקלי עבודת המהירות שלו אותו הדבר כמה שבועות ברציפות כשהמטרה היא להרים אותם פשוט מהר יותר. זה לא אומר שימי המקס אפורט לא עולים, להיפך.
לואי סימונס עולה 5% כל שבוע בימי מהירות.

מניסיון אישי, להתקדם כל אימון בנפח ישחוק אותך.
הגעתי ל155 בנפח ו170 בערך בעצימות. הרגשתי שחוק ולסיים את האימון נפח לקח לי מעל לשעתיים ומבחינת הקושי היה מאוד קשה.
מאז שהקשבתי לעצתו של @StrongEnough, האימון נפח יותר בסדר והעצימות בכלל מצויין.

בסייקל של שלושה שבועות, ואז חוזר שוב למשקל המקורי ומנסה למשוך אותו מהר יותר.
לדוגמא:
שבוע 1 50%
שבוע 2 55%
שבוע 3 60%
שבוע 4 50%
.....
המשקל שהוא חוזר אליו, הוא 50% מהRM1 החדש שלו. זה אמור להיות יותר כבד מה50% הקודם.

• פותח/ת השרשור
מניסיון אישי, להתקדם כל אימון בנפח ישחוק אותך.
הגעתי ל155 בנפח ו170 בערך בעצימות. הרגשתי שחוק ולסיים את האימון נפח לקח לי מעל לשעתיים ומבחינת הקושי היה מאוד קשה.
מאז שהקשבתי לעצתו של @StrongEnough, האימון נפח יותר בסדר והעצימות בכלל מצויין.
איזה עצה?

לעלות כל 3 אימונים ב2.5 קילו.
בספר עצמו ההנחיה היא להעלות משקל בנפח רק כשיום עצימות כבד מאוד, משום שהיום נפח הוא כדי להתקדם ביום עצימות, כל עוד אתה מתקדם ביום עצימות עם אותו נפח, למה להעלות סתם?

בספר עצמו ההנחיה היא להעלות משקל בנפח רק כשיום עצימות כבד מאוד, משום שהיום נפח הוא כדי להתקדם ביום עצימות, כל עוד אתה מתקדם ביום עצימות עם אותו נפח, למה להעלות סתם?
לא קראתי את הספר. קראתי בפורטל על התבנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית