נק' מוניטין:
-6
- 76
- 1
יש מחקרים איכותיים בנושא? זה באמת כ"כ קריטי אם אוכלים אורגני או לא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה קטע זה שברגע שהיה רשום שאתה הגבת, ידעתי שזאת תהיה תגובה סתמית שלא תורמת לנושא...
אהאיזה קטע זה שברגע שהיה רשום שאתה הגבת, ידעתי שזאת תהיה תגובה סתמית שלא תורמת לנושא...
אולי חלאס?
הכול טוב, פשוט תשמור את השיחות האלה לאן שהן נועדו. אני שואל כאן ולא ב-fxp למשל כי אני יודע שכאן יש בדר"כ מענה רציני ולא ספאם.אה
טוב,סליחה אחי
סלמתקהכול טוב, פשוט תשמור את השיחות האלה לאן שהן נועדו. אני שואל כאן ולא ב-fxp למשל כי אני יודע שכאן יש בדר"כ מענה רציני ולא ספאם.
חכה שעזרא יתחיל לגדל תותים
מחקר ישראלי ארוך טווח כנראה שאין, ומחקרים ממדינות אחרות יהיו פחות רלוונטים כי מדובר בתנאי גידול שונים ובחומרי ריסוס שונים.יש מחקרים איכותיים בנושא? זה באמת כ"כ קריטי אם אוכלים אורגני או לא?
עאבד שלנו?עאבד
אייווה חביביעאבד שלנו?
@Soviet Onion
עם הדיבור היהוד שלי אני לוקח חבילה ב20עם דיבור נחמד בערבית אפשר להוציא 3.5-4 קילו ב20-25 שקל
לגמריויותר טעים
רק צריך לשים לב שכאן בארץ אין חוקים ופיקוח למה מוגדר אורגני, לכן צריך להכיר את המשווק עצמו, ואת השדות עצמם ולא להסתמך על מדבקה שאין לה תוקף חוקי. כל אחד יכול למכור ירק אורגני גם אם זה מרוסס, אין הגדרה חוקית בארץ לאורגני.
צודק, אבל מה רמת הפיקוח? ומה הם החוקים בעניין? אם מישהו מפר את מפר את הכללים, האם באמת אפשר לתבוע אותם?זה לא נכון. ב-2008 יצא חוק האורגני שמגדיר את מוצרי המזון האורגניים מן הצומח. הוא הסדיר מספר נושאים: רכיבים אסורים לשימוש במוצרים אורגניים, הגבלות שונות, אריזה, איחסון, שינוע, אופן ההצגה בנקודות השיווק, אופן סימון המוצר, אופן הפיקוח והבקרה ועוד.
הפיקוח בארץ לא כזה רע כמו שחושבים. חומרים מסוכנים כבר מזמן אסורים לשימוש. חומרי ההדברה שמותרים לשימוש מתפרקים, ומגיעים לריכוז שלא נחשב מסוכן עד שהמוצר מגיע לצרכן. כמובן שעדיף לשטוף כמו שצריך.
ממה שאני יודע, רמת הפיקוח היא לא כזאת רעה כמו שחושבים. יש חוק, ומי שלא עומד בו חשוף לעונשים. כשזה לא בן אדם פרטי, אלא עסק שרוצה להצליח, אנשים לא ממהרים כל כך מהר להסתכן. אני מניח שאם תקנה מסופר נורמלי ומספק נורמלי, יש פחות סיכוי שירמו אותך.צודק, אבל מה רמת הפיקוח? ומה הם החוקים בעניין? אם מישהו מפר את מפר את הכללים, האם באמת אפשר לתבוע אותם?
אני תמיד קונה יבול ישראלי, זה יותר מפוקח. מה שנכנס לארץ בכלל לא מפוקח.ממה שאני יודע, רמת הפיקוח היא לא כזאת רעה כמו שחושבים. יש חוק, ומי שלא עומד בו חשוף לעונשים. כשזה לא בן אדם פרטי, אלא עסק שרוצה להצליח, אנשים לא ממהרים כל כך מהר להסתכן. אני מניח שאם תקנה מסופר נורמלי ומספק נורמלי, יש פחות סיכוי שירמו אותך.
אתה מוזמן לחזק את הכלכלה המקומית ולתמוך בחקלאים כחול לבן.
איזה קטע זה שברגע שהיה רשום שאתה הגבת, ידעתי שזאת תהיה תגובה סתמית שלא תורמת לנושא...