Resource icon

הלוג של נסיכת הקרח

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
נשמע חלום ורוד
אני כבר חושב על זה המון זמן
אפשרי בעצם להיות ״על אנושי״ רק מטוסטסטרון?
ולהחזיק AI למקרה הצורך?
לעשות בדיקות אחת לחודש?
נכנס הביתה כמו פאבלו אסקובר
מחלק סטירות
"למה אין סיר אורז 📢 !?"
מכין לעצמי הכל אח
אין צורך ״להישען״ על האישה
יש לי גם חברים כאלה
אני כזה,אדון לעצמי

נשמע חלום ורוד
אני כבר חושב על זה המון זמן
אפשרי בעצם להיות ״על אנושי״ רק מטוסטסטרון?
ולהחזיק AI למקרה הצורך?
לעשות בדיקות אחת לחודש?

מכין לעצמי הכל אח
אין צורך ״להישען״ על האישה
יש לי גם חברים כאלה
אני כזה,אדון לעצמי

כן 200 שבועי יביא אותך לרמה מעל הנורמה וזה ייחשב כעל אנושי.
תחזיק לטרוזול או ארימידקס אבל אפשר לשלב מסטרון, סטרואיד נהדר ועדין שיוציא ממך נוזלים וינטרל את הארומטיזציה הלא רצויה.

יחזיר אותך לשגרת חיים אימונים וזיונים קטלנית.

חבר קרוב אמר לי משפט כזה :
ההבדל בין הטובים לטובים ביותר זה מי עושה ומי בוחר לשבת על התחת ולא לעשות. להעיז.

@frozen

כן 200 שבועי יביא אותך לרמה מעל הנורמה וזה ייחשב כעל אנושי.
תחזיק לטרוזול או ארימידקס אבל אפשר לשלב מסטרון, סטרואיד נהדר ועדין שיוציא ממך נוזלים וינטרל את הארומטיזציה הלא רצויה.

יחזיר אותך לשגרת חיים אימונים וזיונים קטלנית.

חבר קרוב אמר לי משפט כזה :
ההבדל בין הטובים לטובים ביותר זה מי עושה ומי בוחר לשבת על התחת ולא לעשות. להעיז.

@frozen
יש מסטרון רפואי?
לוטרזול השתמשתי,אוףף חזק הכדור הזה!

יש מסטרון רפואי?
לוטרזול השתמשתי,אוףף חזק הכדור הזה!
אם אתה חושב שרופא ירשום לך מרשם למסטרון אז לא. במקור הוא הומצא לטיפול בסרטן השד, תקן אותי אם אני טועה פרוזן @frozen

בקיצור פרוטוקול כזה
200 טסט
200 מסטרון
לא תשיג מאף רופא, רק דילר

משקל 97.7,מנסה להשיל 1.5-2 קילו ב14 ימים הקרובים ולשמור על הכוח.
משקל בוקר, 96.9.
עוד 1.9 ליעד הראשון.

הברך חורקת,מרגיש קליקים שאני מיישר אותה.
מתי כבר ננדרולוןןןןןן,ירטיב לי שם את כל העסק.

בנץ' להיום:
החלטתי לשנות לגמרי את התכנית המקורית וללכת על אינטנסיביות בלבד ל3 שבועות הקרובים.
אני אלך על 6 סטים של 2 חזרות, 135 קילו.
אחרי זה אעשה התאמות(העלאת משקל,הוספת סט, אולי להוריד משקל בכלל או להוסיף חזרה).
תרחיב פיסוק,גב ישר. לא להיבהל מהרתע

אם אתה חושב שרופא ירשום לך מרשם למסטרון אז לא. במקור הוא הומצא לטיפול בסרטן השד, תקן אותי אם אני טועה פרוזן @frozen

בקיצור פרוטוקול כזה
200 טסט
200 מסטרון
לא תשיג מאף רופא, רק דילר
פחות בא לי דילר.
אשאר עם התכנון על טסט ולוטרזול(פשוט איתו לחלק את המינון,על פי מרקרים)
אבל עוד חזון למועד
עוד טיפה אתבשל ואז

פחות בא לי דילר.
אשאר עם התכנון על טסט ולוטרזול(פשוט איתו לחלק את המינון,על פי מרקרים)
אבל עוד חזון למועד
עוד טיפה אתבשל ואז

תשמע אחי אגיד לך את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים, חד וחלק לפרצוף כי אני מאמין בזה ואוהב שגם לי אומרים את האמת בלי לצנזר פרטים.

אם אתה רוצה להמשיך להיות שמן חסר חשק מיני שהנישואים וחיי המשפחה (ממה שהצלחתי להבין ממה שכתבת עד כה) הם מעמסה וסוג של עונש בשבילו ואישתך לא טורחת להכין לך אוכל (אף גבר שאני מכיר לא הגיע למצב שהוא מעדיף להכין לעצמו) זו בחירה שלך. תשב בחוסר מעש עוד חודש ועוד חודש ועוד פוסט חסר משמעות בפורום. בסופו של יום כל אחד נכנס למיטה ועושה חשבון נפש עם עצמו. יש כאלו שיבחרו לקום למחרת ולעשות שינוי ולשפר את החיים שלהם ויש כאלו שיוותרו ויכנעו למצב הקיים. קרה לי פעם אחת שהטרן פגע לי בחשק ובתפקוד המיני ועשיתי הכל באותו היום כדי לנסות לתקןאת זה רק כדי לא להתפדח שוב מול אישתי, כן זה הורס נישואים.
אתה יכול לספר לעצמך סיפורים שאתה צריך להתבשל וצריך להתכונן, תספר כמה שתרצה.
לי ולאף אחד פה זה לא מעניין תביצה השמאלית, אבל בתור גבר אומר לך אחי, במקומך הייתי עושה מעשה , מציל את חיי הנישואים שלי מציל את הבריאות שלי ומשנה מקצה לקצה את הנראות והבטחון העצמי.
היום לכל מקום שאני הולך ישר שמים לב לשייפ ולנפח, תמיד דואג להיות מסופר ולהתלבש בצורה טובה, ובהתאם היחס שאני מקבל מהסביבה. הערצה, כבוד, יחס חם ונותן שירות, ותמיד בסוף אומר תודה ונותן לצד השני הרגשה שהרגשתי את הפידבק החיובי ואני גם מחזיר אחד.

זה יכול להישמע לך מתנשא או מזלזל או יהיר, מה לעשות הטרן הארוך עוד לא יצא לי מהמערכת. וגם על הזין שלי, זו התגובה האחרונה שאני אגיב בנושא הזה ספציפי. לא מעודד אותך לשום שימוש לא חוקי, רק לשינוי מהותי בחייך.

@frozen אשמח להתייחסות אחרונה חברי הותיק

@Allāh The Great
תודה רבה,מעריך מאוד את ההתיחסות!
אם אני אעשה את זה,זה בטוח לא קשור לזוגיות.
אני יעשה את זה כדי להגשים חלום!
כרגע אני מצליח לנהל אורח חיים יחידני,למרות שאני בזוגיות(וכן אם זה דורש ממני גם לבשל,אז מה?!כייף לי עם זה מאוד)

קיבלתי,ולקחתי ממך המון!
תודה
הנה אני( שמן) אבל משקיע

קבצים מצורפים

• 2C14B390-8325-4201-ABBC-2B101CBB949D.jpeg
    2C14B390-8325-4201-ABBC-2B101CBB949D.jpeg
    KB 110.3 · צפיות: 57
אני מסכים עם מה שנכתב. אני תמיד מעדיף עשייה לטובת שינוי מצב קיים, מאשר להרים ידיים ולהגיד "אין מה לעשות זה המצב".
תשמע בן, אתה אמנם לא מכיר אותי, אבל לחלק פה יש תמונות שלי מלפני 5 שנים ושקלתי אולי 60 קילו ביום טוב.משם עליתי ל103 ועכשיו אני מתחטב ל92.

תחליט מה אתה רוצה ולך תעשה את זה במקום לאכול את הראש.

במקום לחשוב שזה לא אפשרי,תחשוב איך אפשר לעשות שזה יהיה אפשרי.
אני עדיין בן 23, אני לומד משפטים,אני לומד את שוק ההון ,לומד קצת נדלן ,פוגש אנשים,ותמיד תמיד תמיד פתוח להצעות ולרעיונות. אני מנסה לעצב לעצמי את העתיד כדי שבקרוב אני אוכל לשבת בוילה שלי ליד הבריכה , ולהסתכל על הריינג' רובר.
תמצא אנשים שהם מודל חיקוי מבחינתך ולך תלמד מהם. והדגש על למצוא אותם. הם לא יבואו לדפוק לך בדלת ולהציע עזרה.

יש מי שבוחר לחשוב שהוא שווה 32 שקל לשעה ומחפש עבודות כאלה כי לטענתו "זה מה שיש" או "ניסיתי הכל ואני לא מוצא" . ויש אותי שהתעקשתי לא לעבוד בסכומים האלה בשום מצב.
זה עניין של סטנדרט ורמת חיים, איך אתה רואה את עצמך כרגע ואיפה אתה רואה את עצמך בעוד כמה שנים.
קח את זה ותשליך את זה על האישה\האימונים או כל מה שאתה רוצה.
הנה אני( שמן) אבל משקיע
כמו שאמרתי לך בפרטי, מסה יפה. רק לעצב קצת

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית