הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של נסיכת הקרח

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מה אתה עושה שהמשקל זהה אלוהים ישמור
יש לי שינוי של חצי קילו מינימום בין יום ליו

לדוגמה:
שלשום 69.9
אתמול 69.1
היום 69.5 (טוב 400 גרם אבל הבנת)

חמישה ימים ברצף בדיוק אותו דבר לא היה לי

מה אתה עושה שהמשקל זהה אלוהים ישמור
יש לי שינוי של חצי קילו מינימום בין יום ליו

לדוגמה:
שלשום 69.9
אתמול 69.1
היום 69.5 (טוב 400 גרם אבל הבנת)

חמישה ימים ברצף בדיוק אותו דבר לא היה לי
משקל ביתי מדוייק כמו הטילים של החמאס בערך, כנראה לפורזן יש משקל אחר שמדייק יותר או שפחות רגיש לשינויים קלים

וחוץ מזה מה אתה מקבל מלשקול את עצמך על בסיס יום יומי? כדי לקבל תמונה על מגמת שינוי מספיק להשקל 3-4 פעמים בשבוע
@frozen
@Allāh The Great
יש מצב גם בגילי לנסות להירשם/להתנדב
ליחידות החשובות של המשטרה?
תלוי איך אתה מגדיר חשובות
מתנדבים בתנועה ראיתי גם בני 65

@frozen
@Allāh The Great
יש מצב גם בגילי לנסות להירשם/להתנדב
ליחידות החשובות של המשטרה?

תן דוגמא ליחידה, אנסה להסביר מה תהליך הגיוס. יש הבדל בין מי שרוצה להגיע ליממ ומי שרוצה להיות שוטר סיור לדוגמא

תן דוגמא ליחידה, אנסה להסביר מה תהליך הגיוס. יש הבדל בין מי שרוצה להגיע ליממ ומי שרוצה להיות שוטר סיור לדוגמא
רק לא משטרה כחולה,״רגילה״/תנועה/סיור וכו
עדיפות ל:
פיזור הפגנות קשות!
התפרצויות לבתים למציאת אמלח
ואיפה שאפשר להשתמש בכח מושכל

משקל ביתי מדוייק כמו הטילים של החמאס בערך, כנראה לפורזן יש משקל אחר שמדייק יותר או שפחות רגיש לשינויים קלים

וחוץ מזה מה אתה מקבל מלשקול את עצמך על בסיס יום יומי? כדי לקבל תמונה על מגמת שינוי מספיק להשקל 3-4 פעמים בשבוע

תלוי איך אתה מגדיר חשובות
מתנדבים בתנועה ראיתי גם בני 65

לא כואב לי לעלות על המשקל אחרי שאני מחרבן

אפילו מתחילים בטיפה פחות ממה שאני יודע
פעם היה קורס שיטור בסיסי ואז מתקדם ואז מקצועות(בילוש/יסמ/חקירות)
להבנתי זה כבר מאוגד למסלול אחד ספציפי .
@Allāh The Great הוא ידע להגיד יותר טוב

רק לא משטרה כחולה,״רגילה״/תנועה/סיור וכו
עדיפות ל:
פיזור הפגנות קשות!
התפרצויות לבתים למציאת אמלח
ואיפה שאפשר להשתמש בכח מושכל

כדי להתגייס ליסמ ראשית אתה צריך רובאי קרבי מהצבא, מתחיל תהליך גיוס רגיל למשטרה שכולל מבחנים פסיכוטכנים (לא משהו קשה מידי) , בדיקות רפואיות פסיכולוג גיבושון ובדיקת רופא.
תצטרך לעשות קורס 8 חודשים במכללה בבית שמש, קורס שיטור ולאחר מכן קורס יסמ״ג שמשלב בתוכו יחידות יסמ ומגב. קח בחשבון שזה קורסים סגורים עם יציאה לבית בסוף שבוע ולפעמים סוגרים.

השכר ברחבי הארץ לא גבוה , אם יש לך תואר ראשון זה יכול להוסיף וגם להעלות את הדרגה בה מגייסים אותך.
יחידות יסמ נדרשות לעבור בוחן אקדח ורובה ובנוסף בחני כושר בציון גבוה יותר משוטרים רגילים.

מה שכן תצטרך להיות בכושר יחסית,
את המשרות תוכל לראות באתר אינטרנט של לשכת הגיוס.

נערך לאחרונה:
בטח שאפשר, זה נחקר עשרות פעמים בעבר.
שומן הוא אנרגיה לבניית שריר בדיוק כמו אוכל.
כל אדם מעל אחוז שומן מסויים יכול לבנות שריר בגרעון

Losing fat while gaining muscle: Scientists close in on 'holy grail' of diet and exercise

The researchers divided their subjects into two groups. Both groups went on a low calorie diet, one with higher levels of protein than the other. The higher-protein group experienced muscle gains -- about 2.5 pounds -- despite consuming insufficient energy, while the lower protein group did not add muscle.

The lower-protein group at least had the consolation of not losing muscle, which is a predictable outcome of cutting calories and not working out, say researchers.

"Exercise, particularly lifting weights, provides a signal for muscle to be retained even when you're in a big calorie deficit," says Phillips.

Researchers were intrigued because the high-protein group also lost more body fat.

"We expected the muscle retention" said Phillips, "but were a little surprised by the amount of additional fat loss in the higher protein consuming group."
מצאת למי לשלוח מאמר באנגלית .. אבל מספיק לי מה שרשמת לפני .

זה אומר שאדם על 70 קילו עם 15 אחוז שומן למשל , אם הוא יתאמן שנה שלמה על ניטרלי , סוף שנה הוא אמור להיות 70 קילו על 12 אחוז שומן נניח ?

זה חידוש ... זה כאילו אומר שהשומן הופך לשריר

מעולה.
כבר בראשון אדאג לצלצל/לשלוח מיילים
אני רוצה בהתנדבות!! ללא שכר
רק לנסות לעבור את הקורסים והבחינות
בילוש מאוד קורץ

כדי להתגייס ליסמ ראשית אתה צריך רובאי קרבי מהצבא, מתחיל תהליך גיוס רגיל למשטרה שכולל מבחנים פסיכוטכנים (לא משהו קשה מידי) , בדיקות רפואיות פסיכולוג גיבושון ובדיקת רופא.
תצטרך לעשות קורס 8 חודשים במכללה בבית שמש, קורס שיטור ולאחר מכן קורס יסמ״ג שמשלב בתוכו יחידות יסמ ומגב. קח בחשבון שזה קורסים סגורים עם יציאה לבית בסוף שבוע ולפעמים סוגרים.

השכר ברחבי הארץ לא גבוה , אם יש לך תואר ראשון זה יכול להוסיף וגם להעלות את הדרגה בה מגייסים אותך.
יחידות יסמ נדרשות לעבור בוחן אקדח ורובה ובנוסף בחני כושר בציון גבוה יותר משוטרים רגילים.

מה שכן תצטרך להיות בכושר יחסית,
את המשרות תוכל לראות באתר אינטרנט של לשכת הגיוס.
יכול לפרט יותר על משכורות בתפקידים השונים במשטרה ?

זה חידוש ... זה כאילו אומר שהשומן הופך לשריר
לא לא..
השומן הוא מקור אנרגיה לבניית שריר בדיוק כמו אוכל מהמקרר.
15% זה די גבולי, אבל מעל זה בהחלט אפשרי להתחזק ולבנות שריר בגרעון
יכול לפרט יותר על משכורות בתפקידים השונים במשטרה ?
זה לא לפי תפקיד,זה לפי רמת סיכון.
ב , א , א+

לא לא..
השומן הוא מקור אנרגיה לבניית שריר בדיוק כמו אוכל מהמקרר.
15% זה די גבולי, אבל מעל זה בהחלט אפשרי להתחזק ולבנות שריר בגרעון

זה לא לפי תפקיד,זה לפי רמת סיכון.
ב , א , א+
על כמה אחוז שומן התחלת את החיטוב ? או שאתה עכשיו בערך ?

ואתה חושב שבנאדם בגיל 30 יכול להתקבל שם ולמצוא עבודה מעניינת ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית