הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של נסיכת הקרח

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מעניין אותי כמה אנרגיה ״הולכת״ רק על ההוצא מהראק,ללא ספוטר?
איך החימום היה נראה במספרים?

מה אתה קשה עם עצמך,קורה אז מה!
הרי זה יעלה,לא החודש,אז חודש הבא!

מה אתה קשה עם עצמך
כי אני לא מצליח ליישם את מה שאני יודע שצריך לעשות.
ככה גם פצעתי את עצמי בעבר.

ברור לי מה לא בסדר אבל אני פסיכולוגית לא מצליח לעשות שינויים, אני תמיד בהרגשה שאני מסוגל לתת יותר ויותר

קטונתי כן.
אבל אולי קצת פלוור בנץ
וקצת ספוט בנץ
יתנו לך כלי עזר לבנץ המיוחל?

כי אני לא מצליח ליישם את מה שאני יודע שצריך לעשות.
ככה גם פצעתי את עצמי בעבר.

ברור לי מה לא בסדר אבל אני פסיכולוגית לא מצליח לעשות שינויים, אני תמיד בהרגשה שאני מסוגל לתת יותר ויותר
פיתה עם שוקולד תסדר את העניינים

קטונתי כן.
אבל אולי קצת פלוור בנץ
וקצת ספוט בנץ
יתנו לך כלי עזר לבנץ המיוחל?
זה לא קשור לבנץ'
אותו דבר בדיוק בדדליפט.

אני מעמיס יותר מדי ומסרב לנוח. לוקח 2 צעדים קדימה ו3 אחורה

יותר לכיוון הקוקסינל לוזר, אני טוב רק בלתת עצות אבל לא מיישם בעצמי.
חייב להתאפס ולשנות משהו בעצימות ובתדירות שלי
הכל טוב לוזר, יש אנשים שמתעלפים בבנץ 60, התקדמת בצורה מטורפת על טבעי, אנשים שמרימים משקלים כאלו אני רואה באינסטגרם עם אלפיי לייקים.
זה לא קשור לבנץ'
אותו דבר בדיוק בדדליפט.

אני מעמיס יותר מדי ומסרב לנוח. לוקח 2 צעדים קדימה ו3 אחורה
אני גם כזה לפעמים, אבל היום אני חושב פעמים ולא כמו פעם, במיוחד אחרי תפירה מחודשת של כתף, תן לעצמך כאפה לפנים ותהיה סבלני

שוקל לשכור מאמן?
שוקל, אבל כנראה שלא.

הוא לא יכול ללמד אותי משהו שאני לא יודע, אלא רק להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולהגיד לי מתי לעצור . שזה בתכלס מה שאני צריך כרגע,אבל אני רוצה לנסות לפתח את היכולת הזאת לבד

שוקל, אבל כנראה שלא.

הוא לא יכול ללמד אותי משהו שאני לא יודע, אלא רק להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולהגיד לי מתי לעצור . שזה בתכלס מה שאני צריך כרגע,אבל אני רוצה לנסות לפתח את היכולת הזאת לבד
חולק עלייך חביבי
מאמן יכול לחדש לך דברים שחשבת שאתה יודע..

בדגש על מאמן טוב כמובן (בלי שמות-יבגני )

חולק עלייך חביבי
מאמן יכול לחדש לך דברים שחשבת שאתה יודע..
אולי,
אבל כרגע הדאגות שלי הם ליישם את מה שאני יודע,במקום לחשוב שאני מעל כולם ו"אצלי יהיה אחרת"

אולי,
אבל כרגע הדאגות שלי הם ליישם את מה שאני יודע,במקום לחשוב שאני מעל כולם ו"אצלי יהיה אחרת"
אם היה אפשר,הייתי נותן עוד לייק לתגובה הזאת..

אניווי מתוקה,אל יאוש
אני מאחורייך

שוקל, אבל כנראה שלא.

זה בדיוק זה.
אני לא שוכרת מאמן כדי שילמד אותי דברים חדשים. אני עושה את זה נטו כדי שינהל לי את העומסים. שבעתי מלנסות לעשות את זה בעצמי.

ברור שאני יודעת הרבה פחות ממך ועדיין מבחינתי זו ההצדקה העיקרית, והיא בולטת במקרה שלך.
אתה לא היחיד שמתקשה ליישם על עצמו את מה שהוא יודע ללמד לאחרים, וכנראה שזו הסיבה שלרוב המאמנים יש מאמנים משלהם.

זה בדיוק זה.
לגמרי, אמרתי בעצמי אפילו
רק להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולהגיד לי מתי לעצור

אני פשוט חייב להרגיל את עצמי לזה, כי זה רלוונטי לעוד תחומים בחיים. צריך לפעמים לקחת נשימה ולחכות בסבלנות, וקשה לי מאוד עם סבלנות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית