עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המוןמעניין אותי כמה אנרגיה ״הולכת״ רק על ההוצא מהראק,ללא ספוטר?
60,100,125,140,150איך החימום היה נראה במספרים?
יותר לכיוון הקוקסינל לוזר, אני טוב רק בלתת עצות אבל לא מיישם בעצמי.תותח על חלל
כי אני לא מצליח ליישם את מה שאני יודע שצריך לעשות.מה אתה קשה עם עצמך
פיתה עם שוקולד תסדר את הענייניםכי אני לא מצליח ליישם את מה שאני יודע שצריך לעשות.
ככה גם פצעתי את עצמי בעבר.
ברור לי מה לא בסדר אבל אני פסיכולוגית לא מצליח לעשות שינויים, אני תמיד בהרגשה שאני מסוגל לתת יותר ויותר
זה לא קשור לבנץ'קטונתי כן.
אבל אולי קצת פלוור בנץ
וקצת ספוט בנץ
יתנו לך כלי עזר לבנץ המיוחל?
הכל טוב לוזר, יש אנשים שמתעלפים בבנץ 60, התקדמת בצורה מטורפת על טבעי, אנשים שמרימים משקלים כאלו אני רואה באינסטגרם עם אלפיי לייקים.יותר לכיוון הקוקסינל לוזר, אני טוב רק בלתת עצות אבל לא מיישם בעצמי.
חייב להתאפס ולשנות משהו בעצימות ובתדירות שלי
אני גם כזה לפעמים, אבל היום אני חושב פעמים ולא כמו פעם, במיוחד אחרי תפירה מחודשת של כתף, תן לעצמך כאפה לפנים ותהיה סבלניזה לא קשור לבנץ'
אותו דבר בדיוק בדדליפט.
אני מעמיס יותר מדי ומסרב לנוח. לוקח 2 צעדים קדימה ו3 אחורה
תלוי את מי שואליםעל טבעי
כנראה רק ככה לומדיםבמיוחד אחרי תפירה מחודשת של כתף, תן לעצמך כאפה לפנים ותהיה סבלני
שוקל לשכור מאמן?זה לא קשור לבנץ'
אותו דבר בדיוק בדדליפט.
אני מעמיס יותר מדי ומסרב לנוח. לוקח 2 צעדים קדימה ו3 אחורה
שוקל, אבל כנראה שלא.שוקל לשכור מאמן?
חולק עלייך חביבישוקל, אבל כנראה שלא.
הוא לא יכול ללמד אותי משהו שאני לא יודע, אלא רק להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולהגיד לי מתי לעצור . שזה בתכלס מה שאני צריך כרגע,אבל אני רוצה לנסות לפתח את היכולת הזאת לבד
אולי,חולק עלייך חביבי
מאמן יכול לחדש לך דברים שחשבת שאתה יודע..
אם היה אפשר,הייתי נותן עוד לייק לתגובה הזאת..אולי,
אבל כרגע הדאגות שלי הם ליישם את מה שאני יודע,במקום לחשוב שאני מעל כולם ו"אצלי יהיה אחרת"
זה מדליק ומרתיע בו זמניתאני מאחורייך
יאמי מאמיזה מדליק ומרתיע בו זמנית
שוקל, אבל כנראה שלא.
הוא לא יכול ללמד אותי משהו שאני לא יודע, אלא רק להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולהגיד לי מתי לעצור . שזה בתכלס מה שאני צריך כרגע,אבל אני רוצה לנסות לפתח את היכולת הזאת לבד
לגמרי, אמרתי בעצמי אפילוזה בדיוק זה.
רק להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולהגיד לי מתי לעצור