Resource icon

הלוג של נסיכת הקרח

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
אני מבינה את המוטיבציה שלך, ועם זאת מציעה נקודה למחשבה - ייתכן שהמערכת שלך תדע להטמיע את המיומנות הזו ואף למתוח אותה לתחומים אחרים, גם אם התרגול שלה יתבצע בליווי ובהנחיה של אדם אחר?

אני חושבת שבנושאים האלו לתרגול ולהתנסות מעשית יש כוח גדול יותר מזה של תובנה והבשלה והתפתחות פנימית, כך שהעשיה חשובה יותר מהמקור שלה (פנימי או חיצוני). זה פשוט מייצר תוצאות מהירות יותר ולדעתי גם יציבות יותר.

אם אתה מנסה בכוחות עצמך ומוצא שאתה ממשיך לתרגל את אותו דפוס חסר סבלנות של הליכה לקצה, אולי בכל אופן יהיה מועיל יותר להיעזר במישהו כדי להצליח לתרגל דפוס אחר..

מקווה שהצלחתי להיות מובנת ;)

יותר לכיוון הקוקסינל לוזר, אני טוב רק בלתת עצות אבל לא מיישם בעצמי.
חייב להתאפס ולשנות משהו בעצימות ובתדירות שלי

אני ממש דומה לך במובן הזה
בהצלחה, מקווה שתעבור את זה. לא אומר אל תוותר כי אתה לא, אבל מאמין בך שתצליח

מקווה שהצלחתי להיות מובנת ;)
מובן, ואני מסכים לגמרי עם כל מילה.

אבל לא בא לי לוותר על הנוחות של להתאמן בבית,ואני בספק כמה ליווי אונליין יכול לעזור
צריך לעשות חושבים עם עצמי ולהגיע למסקנה כלשהי
בליווי ובהנחיה של אדם אחר?
חד משמעי הייתי מציע את זה לכל אחד שהיה רושם את מה שאני רשמתי.

שוקל, אבל כנראה שלא.

הוא לא יכול ללמד אותי משהו שאני לא יודע, אלא רק להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית ולהגיד לי מתי לעצור . שזה בתכלס מה שאני צריך כרגע,אבל אני רוצה לנסות לפתח את היכולת הזאת לבד
אם אני זוכר נכון זה בNBA , יש מאמנים לשחקנים שכל התפקיד של המאמן/פזיוטרפיסט כל הצוות שעומד ועובד מול אותו שחקן , זה רק להגיד למאמן הראשי כמה דקות השחקן הזה יכול לשחק , דקה יותר מימה שנקבע לו לפני המשחק הוא לא אמור לשחק .

הדבר המדהים בספורט זה שהבדלים קטנים עושים הבדלים גדולים .

אולי,
אבל כרגע הדאגות שלי הם ליישם את מה שאני יודע,במקום לחשוב שאני מעל כולם ו"אצלי יהיה אחרת"
אז זה לא מאמן, זה לעבוד מיינדסט חדש, להבין שאתה צריך לחשב מסלול לא חדש, אבל משופר נגיד את זה ככה.

בדיוק מה שאני מנסה לעשות
תשמע אני לא מכיר אותך, אבל יש לזה פתרון לדעתי וזה מישהו שמבין לא פחות ממך שכן יכול לחדש, אבל לא בעיקר איזה ידע מסויים על תורת אימוני ההתנגדויות, יותר בכיוון של אדם שיש לו עבר עם מתאמנים שהגיעו להישגים שכבר עקפו את המספרים שלך, אני באמת מאמין בללמוד מאנשים שכבר השיגו את מה שכל אדם עדין לא השיג בשביל עצמו.

אחי דבר עם אלחנן יש לו מאמן מטורף, אולי שווה לך לנסות.

אחי דבר עם אלחנן יש לו מאמן מטורף, אולי שווה לך לנסות.
מכיר, המרחק הזה פחות רלוונטי.

אני באמת מאמין בללמוד מאנשים שכבר השיגו את מה שכל אדם עדין לא השיג בשביל עצמו.
בכל תחום בחיים .. רלוונטי לגיבוש ימ"מ כמו שזה רלוונטי לאימון משקולות

עדכון

משקל בוקר 94.6.
תחילת החודש זה היה 97.8

היום יום כיף עם בייבי @nlr666 , הזמין אותי לספא וסאונה , ואחרי זה משחק של הפועל פתח תקווה

הייתי מעט עסוק עם האישה, אז הנה קצת עדכונים אחרי חל"ת של יומיים.

עדיין בשלבי התאוששות אחרי בדיקות מקסימום שערכתי בשבוע באחרון, הרגליים והגב כבר די חזרו לעצמם,החזה צריך עוד כמה ימים לחזור לשיאו,לכן יהיה מחר תרגול נפח יחסית עדין.

באופן כללי יתכן שאני אעשה מעבר לעבודת נפח(are you happy?? @Allāh The Great ) לחודש-חודשיים ואז אחזור לבלוקים של כוח.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית