הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של נסיכת הקרח

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
וואו אני מרגיש חוב מוסרי לעדכן את הלוג אחרי שנתיים וחצי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בחודש הבא אני אהיה בן 24 ,
פששש איך שהזמן עבר.. אני על סף דמעות שאני מסתכל על "הילד" שהייתי ,שכיום אני מתקרב ל27

במהלך החודשים הקרובים יעלו ביקורות וחוות דעת חדשות לגבי:
1. קוקאין כפרי וורקאוט
2.ננדרולון
3.מסטרון
4. קלן
5. טי3
קוק זה פיס אוף שיט, יעיל אך ורק למקרה שאתם צריכים להתאפס על עצמכם בזריזות אחרי 2 ג'וינטים. נשימה אחת עמוקה של האבק הלבן תחדד לכם את החושים כמו נהג פורמולה 1.

קלן עושה קסמים. לאף אחד אין תשובה לאיך ולמה זה קורה, אבל קלן משום יעיל בצורה בלתי רגילה. הרבה יותר מהמחקרים שעשו עליו והרבה יותר מהערכות (בין היתר שלי) ליכולת שלו לעלות את הTDEE.
עובד מעל המצופה, מרוקן נוזלים, מעלה דופק (מאוד), עלול לגרום לחרדות(אני חטפתי קצת) ובתכלס? די בטוח על 40 מק"ג לטווח ארוך. צאו לי מהלוג אם אתם מעיזים לקחת מעל 80 מק"ג פושעי מלחמה שכמותכם

טי3 מרגיש קצת ביזבוז, אשלב בהמשך אולי רק עם DNP (שפוגע קצת בהמרת טי4 לטי3 ובבלוטת התיאוריד)

נערך לאחרונה:
שטויות...
העיקר המשקלים על המוט 😃
איזה תוכנית אתה מריץ עכשיו?
במה אתה מתמקד?
מתאמן בלחץ פעם בשבועיים, יש יותר מדי עיסוקים אחרים.
בגדול מאוד מאוד תומך במייק מנצר וגיליתי שבאמת מספיק לי להתאמן מעט מאוד, אבל לכשל מוחלט ומעבר לכשל(בסיוע של פרטנרית) בשביל לשמור על רוב המסה והכוח.
אמשיך להתאמן לפי העקרונות שלו כשאחזור לעצמי. תציץ בפוסט החדש בפורום סטרואידים, פירטתי קצת על חיי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית