עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בחיטוב מזאת אומרת כמה שיותר הרי כדאי לא לא להגזים בימי ציטכמה שיותר
בהנחה שאתה לא מתכונן למר ישראל/מר וועד הבית,'להגזים' לא יהרוג אותך..ובטח שלא יהרוס לךאני בחיטוב מזאת אומרת כמה שיותר הרי כדאי לא לא להגזים בימי ציט
כמה שיותר
על הז'אם הוא דופק יום צ'יט של 10000 קלוריות, בהנחה שהגוף שלו מצליח לעכל הכל, זה הורס בערך שבועיים של גירעון קלורי של 500 קלוריות.
אין דבר כזה ציט דיי
זה נטו ציט מיל
משמע ארוחה אחת עתירה בפחמימות
לא בזבל כמו שמלא בשומן רווי
אני אישית בזמן מסה עושה ציט אחת לשבוע
בזמן חיטוב עושה ציט אחת לחודש
וכמו שרשמו כאן לפניי
ציט הוא נטו לנפש
להיות בחיטוב בגירעון קלורי תמידי ולהתאמן חזק עם פחות משקל אומנם
זה לא נעים כל כך
צ׳יט דיי זה המצאה של אנשים שמשקרים לעצמם שזה בסדר.למה אין דבר כזה ציט דיי ? כל אחד מגדיר לו את הציטים, בן אדם שכל יום בגירעון של 600 קלוריות, פעם בחודש יכול להרשות לעצמו להגיע ל5 אלף קלוריות וזה לא ישנה.
חחחחח ואז מה הכיף בציט ??!!לדעתי חבל. אני אישית מנסה שאני אוהב ממש את הדיאטה של החיטוב שלי ככה שהצורך לציט לא קיים. כמובן שקצב הירידה שלי במשקל הוא איטי אבל הוא עיקבי ואני לא מרגיש רעב קיצוני שגורם לי לרצות ציט.
לשאלתך בכל מקרה ראיתי טיפ טוב ביוטיוב שאמרו שאם בכל זאת אתה עושה ציט אז תאכל סלט גדול ושתה מים לפני שלא תרצה לאכול יותר מידי מהארוחה המשמינה... ולא לבוא אליה שאתה רעב חבלז
לא התייחסת למה שרשמתיצ׳יט דיי זה המצאה של אנשים שמשקרים לעצמם שזה בסדר.
מקצוען אמיתי יכניס את ה״ציט דיי״ בתפריט.
אם אתה עודד פז מ'הפיג'מות',אז תוכל לחתום לי על החזה בבקשה?לא התייחסת למה שרשמתי
מזה מקצוען אמיתי ? לפעמים יש צורך להשתחרר ואין רע בלעשות מה שרשמתי, לא יאט את ההתקדמות
כשאתה על 1900 קלוריות ביום איפה תכניס חצי מגש פיצה לתפריט:cray:צ׳יט דיי זה המצאה של אנשים שמשקרים לעצמם שזה בסדר.
צ׳יט דיי זה המצאה של אנשים שמשקרים לעצמם שזה בסדר.
ברור אני לגמרי מבין, שוב זאת דעתי, וגם אני עושה את זה אחת לכמה שבועות ״ציט״ אני פשוט לא מגדיר את זה בתור יציאה משגרה משעממת או איזה סיפוק שחסר לי.לא רואה בעיה בצ'יט מיל אחת לשבועיים (בגדר ההיגיון), כן גם אם אתה מקצוען...
בסופו של דבר אתה רוצה להינות מהתהליך שלך ושישאר לך ממנו טעם טוב, למנוע דברים מעצמך זו לא הדרך.
למה אתה על 1900 יביצה?כשאתה על 1900 קלוריות ביום איפה תכניס חצי מגש פיצה לתפריט:cray:
גרעון 500 מה אני אעשהלמה אתה על 1900 יביצה?
במשקל שלך ועם שגרת אימונים אתה בכיף מתחטב על 2500