הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה לאכול בציט ?

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך
אני בחיטוב מזאת אומרת כמה שיותר הרי כדאי לא לא להגזים בימי ציט
בהנחה שאתה לא מתכונן למר ישראל/מר וועד הבית,'להגזים' לא יהרוג אותך..ובטח שלא יהרוס לך
זו דעתי לפחות

לדעתי כפול 1.5-2 מגודל הגירעון הקלורי שלך. ואתה יכול להוסיף גם אירובי באותו יום של הציט ואז להגדיל אותו עוד יותר

יום צ'יט זה נטו נפשי, אין לזה תועלת אחרת, אז אם אתה מרגיש שאתה חייב אז לך על זה, אבל כמו ש @יושב_על_הכס אמר, אל תגזים, כי אתה עלול למחוק עבודה של ימים ביום אחד, אז אני אפילו לא הייתי ממליץ לעבור את הנייטרלי.
הדבר הכי טוב לעשות הוא למצוא דרך לשלב מזונות שאתה אוהב בתפריט היומי שלך ואז לבטל את הצורך בצ'יט

אם הוא דופק יום צ'יט של 10000 קלוריות, בהנחה שהגוף שלו מצליח לעכל הכל, זה הורס בערך שבועיים של גירעון קלורי של 500 קלוריות.
על הז'

אני לא מקצוען,אוכל זה התענוג שלי בחיים..אז שאסתכל/אריח או אטעם?

אה,וברובם זה נוזלים שעפים,אז לא 'כזה' נורא

אין דבר כזה ציט דיי
זה נטו ציט מיל
משמע ארוחה אחת עתירה בפחמימות
לא בזבל כמו שמלא בשומן רווי
אני אישית בזמן מסה עושה ציט אחת לשבוע
בזמן חיטוב עושה ציט אחת לחודש
וכמו שרשמו כאן לפניי
ציט הוא נטו לנפש
להיות בחיטוב בגירעון קלורי תמידי ולהתאמן חזק עם פחות משקל אומנם
זה לא נעים כל כך

אין דבר כזה ציט דיי
זה נטו ציט מיל
משמע ארוחה אחת עתירה בפחמימות
לא בזבל כמו שמלא בשומן רווי
אני אישית בזמן מסה עושה ציט אחת לשבוע
בזמן חיטוב עושה ציט אחת לחודש
וכמו שרשמו כאן לפניי
ציט הוא נטו לנפש
להיות בחיטוב בגירעון קלורי תמידי ולהתאמן חזק עם פחות משקל אומנם
זה לא נעים כל כך

למה אין דבר כזה ציט דיי ? כל אחד מגדיר לו את הציטים, בן אדם שכל יום בגירעון של 600 קלוריות, פעם בחודש יכול להרשות לעצמו להגיע ל5 אלף קלוריות וזה לא ישנה.

למה אין דבר כזה ציט דיי ? כל אחד מגדיר לו את הציטים, בן אדם שכל יום בגירעון של 600 קלוריות, פעם בחודש יכול להרשות לעצמו להגיע ל5 אלף קלוריות וזה לא ישנה.
צ׳יט דיי זה המצאה של אנשים שמשקרים לעצמם שזה בסדר.
מקצוען אמיתי יכניס את ה״ציט דיי״ בתפריט.

לדעתי חבל. אני אישית מנסה שאני אוהב ממש את הדיאטה של החיטוב שלי ככה שהצורך לציט לא קיים. כמובן שקצב הירידה שלי במשקל הוא איטי אבל הוא עיקבי ואני לא מרגיש רעב קיצוני שגורם לי לרצות ציט.
לשאלתך בכל מקרה ראיתי טיפ טוב ביוטיוב שאמרו שאם בכל זאת אתה עושה ציט אז תאכל סלט גדול ושתה מים לפני שלא תרצה לאכול יותר מידי מהארוחה המשמינה... ולא לבוא אליה שאתה רעב חבלז

ואז מה הכיף בציט לא הבנתי ??!!
לדעתי חבל. אני אישית מנסה שאני אוהב ממש את הדיאטה של החיטוב שלי ככה שהצורך לציט לא קיים. כמובן שקצב הירידה שלי במשקל הוא איטי אבל הוא עיקבי ואני לא מרגיש רעב קיצוני שגורם לי לרצות ציט.
לשאלתך בכל מקרה ראיתי טיפ טוב ביוטיוב שאמרו שאם בכל זאת אתה עושה ציט אז תאכל סלט גדול ושתה מים לפני שלא תרצה לאכול יותר מידי מהארוחה המשמינה... ולא לבוא אליה שאתה רעב חבלז
חחחחח ואז מה הכיף בציט ??!!
אני בא לציט אחרי שבאותו יום לא נגעתי בפחמימה או שומן כלל ואוכל רק מחצית מהחלבון הרגיל
ואז אני מתפרע
אבל מתפרע על פחמימות בלבד
ולבסוף קינוחון קטן
ואני ישן כמו תינוק

לא התייחסת למה שרשמתי
מזה מקצוען אמיתי ? לפעמים יש צורך להשתחרר ואין רע בלעשות מה שרשמתי, לא יאט את ההתקדמות

לא התייחסת למה שרשמתי
מזה מקצוען אמיתי ? לפעמים יש צורך להשתחרר ואין רע בלעשות מה שרשמתי, לא יאט את ההתקדמות
אם אתה עודד פז מ'הפיג'מות',אז תוכל לחתום לי על החזה בבקשה?

(פליייזזז שזה אתה)

לא רואה בעיה בצ'יט מיל אחת לשבועיים (בגדר ההיגיון), כן גם אם אתה מקצוען...
בסופו של דבר אתה רוצה להינות מהתהליך שלך ושישאר לך ממנו טעם טוב, למנוע דברים מעצמך זו לא הדרך.

נערך לאחרונה:
לא רואה בעיה בצ'יט מיל אחת לשבועיים (בגדר ההיגיון), כן גם אם אתה מקצוען...
בסופו של דבר אתה רוצה להינות מהתהליך שלך ושישאר לך ממנו טעם טוב, למנוע דברים מעצמך זו לא הדרך.
ברור אני לגמרי מבין, שוב זאת דעתי, וגם אני עושה את זה אחת לכמה שבועות ״ציט״ אני פשוט לא מגדיר את זה בתור יציאה משגרה משעממת או איזה סיפוק שחסר לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית