הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפשר טיפים להגיע ל8 אחוזי שומן?

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
כרגע אני באזור 12/13 אחוזי שומן
גובהה 161
משקל 61.2
האם יש דגשים שאתם ממליצים לי עלייהם כדי להגיע לאחוז שומן נמוך?

האם יש דגשים שאתם ממליצים לי עלייהם כדי להגיע לאחוז שומן נמוך?
כן. לחשוב למה בכלל אתה שואף לאחוז שומן כזה, האם זה יהיה שווה את המאמץ והאם תוכל להחזיק ככה לאורך זמן.

סביר להניח שזה צעד מיותר.

אז בסופו של דבר כל עוד שאתה בגרעון קלורי שומן שומן פחימה וחלבונים הכל טוב?
כן, אבל התהליך יילך ויהיה קשה יותר ככל שאתה יורד יותר.

• פותח/ת השרשור
כן. לחשוב למה בכלל אתה שואף לאחוז שומן כזה, האם זה יהיה שווה את המאמץ והאם תוכל להחזיק ככה לאורך זמן.

סביר להניח שזה צעד מיותר.
לא מעוניין להחזיק את זה לאורך זמן אלא לתקופה של חודש בערך סתם פעם אחת להיות ממש חטוב

כן, אבל התהליך יילך ויהיה קשה יותר ככל שאתה יורד יותר.

• פותח/ת השרשור
61 קילו על 1.61 ו12 אחוז שומן - נתון מרשים ! שאפו.
תודה רבה אני רק מתחיל מקווה שאני שנה הבאה יגדל קצת יותר 😃 עכשיו בקרוב קיץ ולא תכנתי בדיוק כמו שצריך את תקופת המסה וחיטוב אז בקרוב מפסיק מסה (של 6 שבועות) זה ממש קצר אבל לפחות משהו

אחי להגיע למצב של משקל גוף כמו הגובה באחוז שומן נמוך זה נתון מדהים ! לא הרבה מגיעים לזה והרבה אפילו זה רק המטרה שלהם .
בכל מיקרה אם תעשה מסה נקייה של בערך 8-10 קילו בשנה .

אתה בהחלט תגיע שנה הבאה למשהו מפחיד ! כמובן אם מתאמן טוב אוכל מספיק חלבון ישן כמו שצריך וכל השאר.

• פותח/ת השרשור
אחי להגיע למצב של משקל גוף כמו הגובה באחוז שומן נמוך זה נתון מדהים ! לא הרבה מגיעים לזה והרבה אפילו זה רק המטרה שלהם .
בכל מיקרה אם תעשה מסה נקייה של בערך 8-10 קילו בשנה .

אתה בהחלט תגיע שנה הבאה למשהו מפחיד ! כמובן אם מתאמן טוב אוכל מספיק חלבון ישן כמו שצריך וכל השאר.
אצלי העניין הוא גנטי הייתי כבר שוקל פחות 58 קילו אבל בערך על 10 אחוזי שומן לפני חודשיים וחצי בערך אבל אני רוצה לרדת מתחת לזה להגיע ל7/8 ואז כל פעם לעשות תקופות של מסה חיטוב ולהשאר חטוב עדיין. אני משתדל לישון 7 שעות להתאמן 3 פעמיים בשבוע ולאכול נכון זאת לא הבעיה אצלי אני מאוד דייקן.

אני לא יודע עם מכל הפורום פה יש מישהו חוץ מאור שמכיר את המספרים האלה של האחוזי שומן (7/8 , הוא מכיר גם פחות) אבל בגדול תשקול אם זה שווה לך להגיע לאחוזי שומן האלה בדר"כ זה משהו שמיועד לתקופה ספציפית(תחרות בעיקר) שאז נותנים הכל בשביל להגיע אבל יודעים שעוד חודש זה נגמר .
לחיות באופן רצוף על אחוז שומן נמוך זה לא הדבר הכי נוח בעולם .

תמשיך על 12 אחוז תעשה מסה נקייה נקייה , אבל שוב פעם זה מה שאני הייתי עושה כל אחד והמטרות שלו . בהצלחה חבריקו באמת נתונים מרשימים.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע עם מכל הפורום פה יש מישהו חוץ מאור שמכיר את המספרים האלה של האחוזי שומן (7/8 , הוא מכיר גם פחות) אבל בגדול תשקול אם זה שווה לך להגיע לאחוזי שומן האלה בדר"כ זה משהו שמיועד לתקופה ספציפית(תחרות בעיקר) שאז נותנים הכל בשביל להגיע אבל יודעים שעוד חודש זה נגמר .
לחיות באופן רצוף על אחוז שומן נמוך זה לא הדבר הכי נוח בעולם .

תמשיך על 12 אחוז תעשה מסה נקייה נקייה , אבל שוב פעם זה מה שאני הייתי עושה כל אחד והמטרות שלו . בהצלחה חבריקו באמת נתונים מרשימים.
אני רוצה רק להיות פעם אחת על האחוזי שומן הללו לראות איך הגוף יראה באחוז שומן נמוך יחסית ובתחרות אני יודע שמגיעים ל3/5 אחוז שומן שזה כבר פסיכי ויש כאלה שהם תמיד על אחוזי שומן כאלה.
אחרי שאני יהיה תקופה של שבועיים שלוש על אחוז כזה נמוךלאט לאט אני יחזור ל9/10 ואז תמיד אשחק עם האחוזי שומן
לא חבל על העצבים שתקבל סתם באמצע היום?
אפשר לאכול הרבה אוכל ב1700/1800 קלוריות ליום

אני רוצה רק להיות פעם אחת על האחוזי שומן הללו לראות איך הגוף יראה באחוז שומן נמוך יחסית ובתחרות אני יודע שמגיעים ל3/5 אחוז שומן שזה כבר פסיכי ויש כאלה שהם תמיד על אחוזי שומן כאלה.
אחרי שאני יהיה תקופה של שבועיים שלוש על אחוז כזה נמוךלאט לאט אני יחזור ל9/10 ואז תמיד אשחק עם האחוזי שומן

לא יודע מה איתך אחי אבל אני על 1900 קלוריות ביום וזה כלום גם אם אני אוכל הרבה ירקות
בכל מקרה חיטוב רגיל, אירובי, גרעון קלורי וזהו.. אין סוד שיעזור לך(חוקי לפחות ובלי לקחת חומר כזה או אחר)

איך זה מתקשר למה שרשמתי?
חלק מהמחקרים מצאו שלהיות מתחת ל10% שומן משנה את המצב רוח לרעה, יש לך קריזים הזויים סתם ככה באמצע היום,
כמובן שזה אינדבידואלי, אבל לדעתי זה לא שווה את זה, ובתור טבעי מאוד קשה להישאר על אחוז שומן כזה אז בגדול זה לא שווה את ההשקעה לעומת התגמול.

• פותח/ת השרשור
איך זה מתקשר למה שרשמתי?
חלק מהמחקרים מצאו שלהיות מתחת ל10% שומן משנה את המצב רוח לרעה, יש לך קריזים הזויים סתם ככה באמצע היום,
כמובן שזה אינדבידואלי, אבל לדעתי זה לא שווה את זה, ובתור טבעי מאוד קשה להישאר על אחוז שומן כזה אז בגדול זה לא שווה את ההשקעה לעומת התגמול.
התגמול להגיד הגעתי ל8/9 לעשות תמונה אחת ולחזור להיות על 10 😃
לא יודע מה איתך אחי אבל אני על 1900 קלוריות ביום וזה כלום גם אם אני אוכל הרבה ירקות
בכל מקרה חיטוב רגיל, אירובי, גרעון קלורי וזהו.. אין סוד שיעזור לך(חוקי לפחות ובלי לקחת חומר כזה או אחר)
או שאתה כמו שהשם שלך מרמז או שאני מאבד אותך

התגמול להגיד הגעתי ל8/9 לעשות תמונה אחת ולחזור להיות על 10 😃

או שאתה כמו שהשם שלך מרמז או שאני מאבד אותך
למה אתה קופץ למסקנות סתם?
אני שחיף חזק סוג של
לא שמן ולא כלום חביבי
אוהב לאכול פשוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית