- פותח/ת השרשור
קודם כל לא, יש פסיכומטרי על התחרות אז זה מה שישמה עם עצירה אתה לא מתכוון להתחרות ?
ושנית עצירה זה overated באימונים, לעבוד עם עצירה בכל חזרה וחזרה שלך בבנץ פשוט מגביל את המשקל שאתה יכול לשים על המוט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל לא, יש פסיכומטרי על התחרות אז זה מה שישמה עם עצירה אתה לא מתכוון להתחרות ?
240X3 paused DL at knee RIR3
172 hatfield ssb split squat
וואו התקדמות מרשימה ב 5 חודשיםלפני 9 חודש הייתי ב180 סקואט שלא שובר מקביל 115 בנץ מכוער ו250 דד בגריינד של החיים.
אחרי חמש חודש קברתי 210 בסקואט בקלות
140 קל בבנץ
ו280 בדד
250X5 RIR 4
שבוע deload
385lbs /174KG front squat
עשיתי אופסי ומסתבר שפלטות pounds כבדות יותר מקילו
260X3@3 block pull 4CM
Sumo Snatch grip SLDLS
ולצחוקים משכתי סומו פעם ראשונה בשנה
יש פוטנציאל
סומו זה לא חוקי
אמרתי נשתף סיפור למען וירו ויראו
הלכתי למכון ציבורי לאימון פאמפ כי הבוס הוסיף נפח לתכנית כתוספת של אימון חמישי קצת מכונות וכל זה
התחממתי על בנץ, 60, 100 וכשנעלתי את הבנץ על מאה קילו המוט פשוט קפץ מהיד שלי וברח, נפל על הצלעות מנעילה. עם אחיזה מלאה והכל.
מסקנות
מוטות במכונים ציבוריים זה חרא, ותמיד שיהיה ספוטר,
shit happens
כמובן כי אי אפשר לפצוע אותי לא קרה כלום והמשכתי לטופ סט שלי ומשם את כל האימון אבל באותה מידה היה יכול להיגמר מאוד רע
קרה לי במזל המוט לא נפל ..מפחיד
טוב השגתי את הצילום של הסט המדובר
אגב, אחרי בילוי זריז במיון אין שום נזק רשמית, כמו חדש
אחלה צפיפות עצם מי אמר שאין יתרון ללהרים כבד
לא הרגשתי כלום ולא מרגיש כלוםזה כאב כמו שזה נראה?
לא הרגשתי כלום ולא מרגיש כלום
אכן, וגם בדיליי של יוםאז הלכת למיון בשביל לשלול דימום פנימי אני מניח? כי אם היה נזק לעצם כנראה שהיית מרגיש משהו.
🥷מה זה למה אף אחד לא בא לעזור לך חח? מגניב איך שהרמת את המוט באדישות אחרי שהוא בדיוק התמוטט עליך.
תגיד, אתה טבעי?