הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג התקדמות בכל מני וריאציות

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-4/8/21
תגיד, אתה עובד עם תוכנית מותאמת אישית או תוכנית לא שלך?
עם מה אתה אמור לסגור את התוכנית?

• פותח/ת השרשור
וואו.

אבל יש כיוון כמה משקל בערך אמור להיות? ועם כמה התחלת?
לפני 9 חודש הייתי ב180 סקואט שלא שובר מקביל 115 בנץ מכוער ו250 דד בגריינד של החיים.

אחרי חמש חודש קברתי 210 בסקואט בקלות

140 קל בבנץ

ו280 בדד

עכשיו בחודש תשיעי.

מאמין שלקראת הפיק נעשה צפי של כמה ראלי אבל בפועל ביום פשוט להפעיל שיקול דעת

לפני 9 חודש הייתי ב180 סקואט שלא שובר מקביל 115 בנץ מכוער ו250 דד בגריינד של החיים.

אחרי חמש חודש קברתי 210 בסקואט בקלות

140 קל בבנץ

ו280 בדד

עכשיו בחודש תשיעי.

מאמין שלקראת הפיק נעשה צפי של כמה ראלי אבל בפועל ביום פשוט להפעיל שיקול דעת
מרשים מאוד.
עכשיו בחודש תשיעי
שקרן אתה שמת אטלס סטואון מתחת לחולצה

מדהים. זה נראה rir1/2 לא? ואם עשית שלשה עם 200 בלי גריינד מוגזם הייתי אומר שיש לך יותר מ210 ל1.
מה השינוי של הבאפלו ממוט רגיל בסקוואט?

• פותח/ת השרשור
מדהים. זה נראה rir1/2 לא? ואם עשית שלשה עם 200 בלי גריינד מוגזם הייתי אומר שיש לך יותר מ210 ל1.
מה השינוי של הבאפלו ממוט רגיל בסקוואט?
היה אמור להיות 3

תאכלס היה שם, פשוט נסיתי להיות טכני, והייתי מאוד אדיש, (ובריטני ברקע לא עוזר לראבק)

באפלו מוריד עומס מהbicep, ובגלל המשקל נמוך מנקודת המגע של המוט על הגב פועל כמטולטלת סוג של, תנועת מוט לא אנכית מענישה אותך כי המשקל בורח קדימה או אחורה.

ברור שיש שם יותר מ210

אני רוצה להאמין ש230 כבר שם, אולי יותר.

• פותח/ת השרשור
אוייייי נווו עודד טיפהה לפחות אתה יודע דאתה עוד קצת שם עוד עבודה בנעילה וזה שלך
שמע, לא אכלתי כמעת כלום היום, ועשיתי את זה בסוף אימון בנץ עם בקושי חימום (סינגל 220,260,300)

בהתחשב בנסיבות אני מופתע שזה זז
ואם זה זז אחרי פיק אני משגר את זה

זה היה נטו אגו

יאלה תעיף את זה לפי דעתי עזוב את ה300 לך על קצת יותר גבוהה אתה יכול עם קצת גריינד תעשה פיק יותר ארוך לתחרות בדצמבר 310

קשה לי להאמין שהיה לך עוד 3 בסקוואט, אבל אולי אתה גריינדר קיצוני. בכל אופן, כל חזרה יפה מאוד.

לגבי הדדליפט, מאוד קשה לעבוד על נעילה, כי משיכה מקופסאות או פינים באמת מעמיסים על הנעילה, אבל אתה לא באמת בפוזיציה הטבעית כמו שאתה מושך מהריצפה. לכן העבודה צריכה להתמקד ביישור הגב מעט, או יותר נכון שימוש בלטימיוס והאמסטרינגס יותר.

אבל כל הכבוד על הניסיון, היה לך מהירות יפה שהייתי בטוח שתנעל, ואולי באמת עם יותר תרגול בלבד תצליח לדלג על החולשות שלך ולמשוך ככה 300.

אני מחזיק לך אצבעות.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שהיה לך עוד 3 בסקוואט, אבל אולי אתה גריינדר קיצוני. בכל אופן, כל חזרה יפה מאוד.

לגבי הדדליפט, מאוד קשה לעבוד על נעילה, כי משיכה מקופסאות או פינים באמת מעמיסים על הנעילה, אבל אתה לא באמת בפוזיציה הטבעית כמו שאתה מושך מהריצפה. לכן העבודה צריכה להתמקד ביישור הגב מעט, או יותר נכון שימוש בלטימיוס והאמסטרינגס יותר.

אבל כל הכבוד על הניסיון, היה לך מהירות יפה שהייתי בטוח שתנעל, ואולי באמת עם יותר תרגול בלבד תצליח לדלג על החולשות שלך ולמשוך ככה 300.

אני מחזיק לך אצבעות.

שמע אני מאוד שמח בהתחשב בנסיבות, אגב זה 306 בסוף זה היה פלטות 45lbs

מאמין שעם פיק נכון זה שם בשקט ואפילו יותר.

נגיד ככה הכשל הזה העלה לי את הביטחון שזה יהיה שם ואפילו 315 אם אני שם לב לטכניקה יותר, ובא מוכן לזה

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית