עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עובד עם מאמן של קאבוקי. בדיקת 1rm בקצהתגיד, אתה עובד עם תוכנית מותאמת אישית או תוכנית לא שלך?
עם מה אתה אמור לסגור את התוכנית?
וואו.עובד עם מאמן של קאבוקי
אבל יש כיוון כמה משקל בערך אמור להיות? ועם כמה התחלת?בדיקת 1rm בקצה
לפני 9 חודש הייתי ב180 סקואט שלא שובר מקביל 115 בנץ מכוער ו250 דד בגריינד של החיים.וואו.
אבל יש כיוון כמה משקל בערך אמור להיות? ועם כמה התחלת?
מרשים מאוד.לפני 9 חודש הייתי ב180 סקואט שלא שובר מקביל 115 בנץ מכוער ו250 דד בגריינד של החיים.
אחרי חמש חודש קברתי 210 בסקואט בקלות
140 קל בבנץ
ו280 בדד
עכשיו בחודש תשיעי.
מאמין שלקראת הפיק נעשה צפי של כמה ראלי אבל בפועל ביום פשוט להפעיל שיקול דעת
שקרן אתה שמת אטלס סטואון מתחת לחולצהעכשיו בחודש תשיעי
200X3 Buffalo Squat
RIR3? לפחות התכנון
אולי דילואד
היה אמור להיות 3מדהים. זה נראה rir1/2 לא? ואם עשית שלשה עם 200 בלי גריינד מוגזם הייתי אומר שיש לך יותר מ210 ל1.
מה השינוי של הבאפלו ממוט רגיל בסקוואט?
ראיתי מוט עם 300 והייתי חייב לנסות
אוייייי נווו עודד טיפהה לפחות אתה יודע דאתה עוד קצת שם עוד עבודה בנעילה וזה שלך
שמע, לא אכלתי כמעת כלום היום, ועשיתי את זה בסוף אימון בנץ עם בקושי חימום (סינגל 220,260,300)אוייייי נווו עודד טיפהה לפחות אתה יודע דאתה עוד קצת שם עוד עבודה בנעילה וזה שלך
שקרן אתה מפחד שהוא יעקוף אותך:up:אני מחזיק לך אצבעות.
קשה לי להאמין שהיה לך עוד 3 בסקוואט, אבל אולי אתה גריינדר קיצוני. בכל אופן, כל חזרה יפה מאוד.
לגבי הדדליפט, מאוד קשה לעבוד על נעילה, כי משיכה מקופסאות או פינים באמת מעמיסים על הנעילה, אבל אתה לא באמת בפוזיציה הטבעית כמו שאתה מושך מהריצפה. לכן העבודה צריכה להתמקד ביישור הגב מעט, או יותר נכון שימוש בלטימיוס והאמסטרינגס יותר.
אבל כל הכבוד על הניסיון, היה לך מהירות יפה שהייתי בטוח שתנעל, ואולי באמת עם יותר תרגול בלבד תצליח לדלג על החולשות שלך ולמשוך ככה 300.
אני מחזיק לך אצבעות.
130X3@2 BP
מ ד ה י ם
תאמת אני כבר מצפה ליותר אבל סומך על המערכתמ ד ה י ם
המשקל קל לך 😃