הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כח בכח [הוסר]

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חוץ מ: כאבי הראש,סחרחורות,עצבים,דאון
אני לא מרגיש תופעות לוואי 😆😆
אה אז בקטנה 😱
וגם קפאין פוגע לך ביכולת להרדם וגם כשנרדמת הוא פוגע באיכות השינה.
אני לא כזה מסכים, אולי אם אתה שותה בערב הרבה וקרוב מדי לשינה אז כן. אני שותה ב 15:00 בערך את הכוס האחרונה וקצת פפסי מקס בערב ולא מרגיש שום בעיה להירדם

אה אז בקטנה 😱

אני לא כזה מסכים, אולי אם אתה שותה בערב הרבה וקרוב מדי לשינה אז כן. אני שותה ב 15:00 בערך את הכוס האחרונה וקצת פפסי מקס בערב ולא מרגיש שום בעיה להירדם
לקפאין יש זמן רבע חיים של 12 שעות.
זאת אומרת שאם שתית קפאין ב12 בצהריים, רבע מהכמות עדיין בגוף שלך (ובמוח) ב12 בלילה.
זה תלוי גם בגנטיקה, יש אנשים שמפרקים לאט יותר או מהר יותר, אבל ללא ספק יש לזה השפעה לרעה.

*חייב לציין* שאני צורך קפאין בימי אימון גם ב7 או 8 בערב אבל אני גם מודע להשלכות של זה.

האמת שקפאין מעולם לא השפיע לי על עוררות, אני שותה אותו לטעם.
וגם אם אני שותה קפה שעה לפני שאני הולך לישון הוא לא משפיע עלי

BeN35 עדכן/ה את הלוג ״כח בכח״:

עדכון לוג: 25/10/21

שבוע 5 אימון 2

סקוואט 90x3x5

גב: מתח עם גומיה 4x8-10
BB one arm row 3x15
דמבל׳ס row 3x15
כתף אחורית 3x12

*כל הרשימת מכולת הזאת,ואני לא מרגיש שעשיתי כלום.
תודה לאלוהים הכאב קצת התפוגג,חייב חייב לחזור לדדליפט,אפילו 100 קג לנפח

קרא את שאר עדכון הלוג...

בדקת את הכאב מהדדליפט אצל איש מקצוע?

בדקת את הכאב מהדדליפט אצל איש מקצוע?
רופא משפחה תופס? 😃
בדיקת גמישות,״מיחוש״ ותיאור שלי
עם הפסקה מהדדליפט לשבוע/שבועיים הכאב התפוגג

• אהבתי
Reactions: OYP
רופא משפחה תופס? 😃
בדיקת גמישות,״מיחוש״ ותיאור שלי
עם הפסקה מהדדליפט לשבוע/שבועיים הכאב התפוגג
טוב בהצלחה שיהיה. אני אישית סומך על הרופא משפחה שלי אבל פה בפורום יש כאלה עם רופאי משפחה מפגרים לגמרי. תדאג לעקוב אחרי זה פשוט ואם זה חוזר לבדוק אצל מישהו רציני יותר.

טוב בהצלחה שיהיה. אני אישית סומך על הרופא משפחה שלי אבל פה בפורום יש כאלה עם רופאי משפחה מפגרים לגמרי. תדאג לעקוב אחרי זה פשוט ואם זה חוזר לבדוק אצל מישהו רציני יותר.
תודה אח
אני אתחיל בזה שאלך על משקל ״נוח״ לדוגמא 100קג ואלך על משחק נפח בוריציאות.
מה דעתך?
לדוגמא 3x5
4x5
2x8

תודה אח
מה דעתך?
לדוגמא 3x5
4x5
2x8
לדעתי תתחיל ממש ממש קל, עם עצימות ונפח שאפילו לא יאתגרו אותך. לדעתי תתחיל אפילו עם 2×2 עם איזה 60-70% ממה שהיית עושה לנפח יותר גדול מזה, ותתחיל בהדרגה להוסיף סטים עד שתגיע ל8, ואז תתחיל עם התוכנית של דאג גם לדדליפט. בגלל ההתקדמות האיטית של התוכנית אני חושב שהיא תהיה בטוחה ותתן לך להתרגל לעומס אם זאת הייתה הבעיה.
אבל זאת רק דעתי ותזכור שאני עם משקלים נמוכים משלך, אז אל תתפוס ממני איזה מקצוען וקח אותי בעירבון מוגבל.
תודה אח
מה דעתך?
לדוגמא 3x5
4x5
2x8
לדעתי תתחיל ממש ממש קל, עם עצימות ונפח שאפילו לא יאתגרו אותך. לדעתי תתחיל אפילו עם 2×2 עם איזה 60-70% ממה שהיית עושה לנפח יותר גדול מזה, ותתחיל בהדרגה להוסיף סטים עד שתגיע ל8, ואז תתחיל עם התוכנית של דאג גם לדדליפט. בגלל ההתקדמות האיטית של התוכנית אני חושב שהיא תהיה בטוחה ותתן לך להתרגל לעומס אם זאת הייתה הבעיה.
אבל זאת רק דעתי ותזכור שאני עם משקלים נמוכים משלך, אז אל תתפוס ממני איזה מקצוען וקח אותי בעירבון מוגבל.

מכל מלמדיי השכלתי
אל תמעיט בערכך!
המשקל על המוט,לא תמיד קובע..

2-3 מונסטר
1-1.5 p.w
ואולי 1 אספרסו

חייב לחזק את החיזוקים
אם לא אני נרדם בכל מקום
לדעתי, להוריד בהדרגה עד כדי כלום זה מה שיפתור לך את העייפות...
ואז לקבל שוב את אפקט העירנות מקפאין:P:

אתה תשרוד ותספר בקרוב 😉
בסיעתא דישמיא ובלי נדר
צריך לפתוח איזה פטרון,כשאצליח שלשה ראשונה עם 125

אני,אתה,@Snorlax jr
והמיוחדת @nlr666
אפשר להידחף גם?😛
אני פחות בקטע של טקילה אבל אם אתה מזמין אני לא בררן 😁
אחחח הזכרת לי שפעם הייתי גדול וחזק, לא שחיף שמנמן וחלש כמו היום...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית