עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממוצע 3500,3700 לתחזוקה
98.5 כרגעוואו, זאת תחזוקה ממש גבוהה 😱
כמה אתה שוקל?
שחיף98.5 כרגע
עד 120שחיף
אז איך לעזעזל הנייטרלי שלי הוא 2805 קלוריות ואני שוקל 114 ק"ג?98.5 כרגע
קלוריות זה כמו אחוזי שומן, אי אפשר לדעת כמה זה באמת, הכל השערות.אז איך לעזעזל הנייטרלי שלי הוא 2805 קלוריות ואני שוקל 114 ק"ג?
או שאתה מוסיף עוד קלוריות עם אימונים עצימים אז זה בעקרון נחשב נייטרלי?
אני קודם כל סופר קלוריות, ויש משחק של עודף קלורי בימי אימונים וגרעון במנוחהאז איך לעזעזל הנייטרלי שלי הוא 2805 קלוריות ואני שוקל 114 ק"ג?
זה שאלה בעיקר של גנטיקה. הטענה הבאה היא ברוסיינס, מבוססת על הניסיון שלי ושל אנשים שיצא לי להכיר אבל לא מגובה (עד כמה שידוע לי) במדע: לרוב אנשים שבאופן טבעי שוקלים יותר יצטרכו לאכול פחות על אותו מ"ג כמו אדם שבאופן טבעי שוקל פחות מהם. למשל, כשאני התחלתי להתאמן שקלתי 52. אני שחיף מאד בטבעי ולכן דורש יותר קלוריות כדי לשמר מ.ג או לעלות. מנגד, יש לי חבר שהיה שמן מאד בצעירותו (130-140 קילו) והיום על מ"ג דומה לשלי הוא אוכל בערך 2000-2300 קלוריות ביום בניטרלי. שנינו סופרים קלוריות ברמה של לשקול את האוכל שאנחנו אוכלים.אז איך לעזעזל הנייטרלי שלי הוא 2805 קלוריות ואני שוקל 114 ק"ג?
ועד כמה יש הבדל בינך לבין אותו חבר מבחינת פעילות גופנית (יזומה או לא יזומה) ממה שידוע לך?שנינו סופרים קלוריות ברמה של לשקול את האוכל שאנחנו אוכלים.
או כמו משקל של בחורה, לפעמים צריך להוסיף למה שאמרו, ולפעמים להוריד.
זה שאלה בעיקר של גנטיקה. הטענה הבאה היא ברוסיינס, מבוססת על הניסיון שלי ושל אנשים שיצא לי להכיר אבל לא מגובה (עד כמה שידוע לי) במדע: לרוב אנשים שבאופן טבעי שוקלים יותר יצטרכו לאכול פחות על אותו מ"ג כמו אדם שבאופן טבעי שוקל פחות מהם. למשל, כשאני התחלתי להתאמן שקלתי 52. אני שחיף מאד בטבעי ולכן דורש יותר קלוריות כדי לשמר מ.ג או לעלות. מנגד, יש לי חבר שהיה שמן מאד בצעירותו (130-140 קילו) והיום על מ"ג דומה לשלי הוא אוכל בערך 2000-2300 קלוריות ביום בניטרלי. שנינו סופרים קלוריות ברמה של לשקול את האוכל שאנחנו אוכלים.
אורח חיים דומה מאד, ההבדל בהוצאה הקלורית שלנו מפעילות גופנית הוא כנראה זניח.ועד כמה יש הבדל בינך לבין אותו חבר מבחינת פעילות גופנית (יזומה או לא יזומה) ממה שידוע לך?
ממש לא חושב ש"להיות שחיף טבעי" זה עניין של מישהו שעושה הרבה פעילות גופנית בהכרח. אני אף פעם לא הייתי ילד פעיל מדי, הייתי משחק קצת בהפסקות וכו' כמו ילדים אחרים אבל אף פעם לא הייתי בחוגים של כדורגל או ג'ודו או משהו כזה. התחלתי באמת לעשות ספורט רק כשהתחלתי להתאמן.לדבר עם מישהי על המשקל שלה זאת כבר טעות בפני עצמה, התשובה שלה היא כבר תהיה טעות נגררת.
גם אני חושב בידיוק את אותו הדבר. וגם זה, מלומד ניסיון בלבד. יכול להיות שבגלל שאדם מסויים פעיל מאוד באופן לא יזום אז הוא ״שחיף מטבעו״ ולכן הוא צריך יותר קלוריות, וכן להפך…
לדעתי זה לפחות חלק מהסיבהיכול להיות שבגלל שאדם מסויים פעיל מאוד באופן לא יזום אז הוא ״שחיף מטבעו״ ולכן הוא צריך יותר קלוריות, וכן להפך…
זה אולי לא בהכרח דברים כמו משחקי כדורגל, חוגים וכו', יש ילדים שאתה רואה שהם כל הזמן זזים, הנה הוא יוצא מהבית הנה הוא נכנס לבית, גם בתוך הבית הנה הוא הולך למקרר הנה הולך לחדר אחר וכו' וכו' ויש את אלה שעד שהם מרימים את עצמם מהספה הם עושים חישוב בשביל לעשות את כל הפעולות שצריך בשביל לחזור לרבוץ ולא להצטרך לקום. זה נכון גם לילדים וגם למבוגרים.אורח חיים דומה מאד, ההבדל בהוצאה הקלורית שלנו מפעילות גופנית הוא כנראה זניח.
ממש לא חושב ש"להיות שחיף טבעי" זה עניין של מישהו שעושה הרבה פעילות גופנית בהכרח. אני אף פעם לא הייתי ילד פעיל מדי, הייתי משחק קצת בהפסקות וכו' כמו ילדים אחרים אבל אף פעם לא הייתי בחוגים של כדורגל או ג'ודו או משהו כזה. התחלתי באמת לעשות ספורט רק כשהתחלתי להתאמן.
תאכל יותר. 3200 זה ממש לא הרבה. כששקלתי 80-82 עדיין הייתי צריך לאכול 3900-4000 ביום בשביל לעלות. תתכנן את התזונה שלך ואת המאכלים שאתה אוכל נכון בשביל שתצליח להכניס את הקלוריות האלה באופן עקבי.מה נסגר איתי למען השם רק ביאסתם אותי עוד יותר
אני אוכל 3200 קלויות ממוצע ביום ואני תקוע על אותו משקל כבר תקופה ארוכה 78 קילו מטר 176
קלוריות מדודות כמו שצריך יש לי מטבוליזם של חמור אני לא מסוגל לאכול יותר מזה
טענה מעניינת, אבל מנגד אני מכיר המון שמנים לשעבר שאולי פעם היו מתנהגים ככה אבל היום כבר לא, אז לא יודע כמה הטענה הזאת תופסת.לדעתי זה לפחות חלק מהסיבה
זה אולי לא בהכרח דברים כמו משחקי כדורגל, חוגים וכו', יש ילדים שאתה רואה שהם כל הזמן זזים, הנה הוא יוצא מהבית הנה הוא נכנס לבית, גם בתוך הבית הנה הוא הולך למקרר הנה הולך לחדר אחר וכו' וכו' ויש את אלה שעד שהם מרימים את עצמם מהספה הם עושים חישוב בשביל לעשות את כל הפעולות שצריך בשביל לחזור לרבוץ ולא להצטרך לקום. זה נכון גם לילדים וגם למבוגרים.
גם מה שאני אומר זה ברוסיינס כי זה דברים שאישית שמתי לב כמה פעמים אצל כמה אנשים