הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן/ה את הלוג ״לוג - מסה״:

עדכון לוג: 20/11/22

סקוואט - 125 3X3
בולגריאן - 50 8X4
מתח - 15X3

אנקדוטות לגבי הסקוואט - הרגיש קל, לדעתי זה לא נמוך כמו שאני מצפה ממני. המאמן דורש שאסתום את הפה, ידידה מאמנת כנ״ל, אבל בכנות? אני מכיר את עצמי, ומטווח התנועה מאד אכפת לי. אני יודע שאני לא אמור לצפות שה-125 יהיה נמוך כמו ה-100 לפאוזים או איזה תשעים, אבל בא לי אותו יותר נמוך. אני מאד מתלבט אם לתעדף להישאר במשקל הזה ולעבוד קשה על טווח תנועה עמוק בכוונה ופשוט לתרגל אולי עוד חזרות. אעלה את הספקות האלה למאמן ונראה מה נחליט יחד(המטרה היא להתקדם במשקל, פשוט לא בא לי להגיע לאיזשהו שלב כמו בזוגות ל-130 דאז שאם ירדתי עמוק מידי איבדתי כיווץ, אני באמת מנסה לחשוב בצורה חכמה איך אפשר לעבוד היטב וקשה כדי לשפר טווח גם במשקלים הפחות ׳קלילים׳).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/11/22

סקוואט - 110 4X2
105 4X2
100 פאוז 4X2
60 10X1
דדליפט - 100 8X1
מילטרי פרס - 52.5 2X4

כל סקוואט דיפ דיפ דיפ דיפ דיפ דיפ דיפ דיפ. מבסוט.
מחר גלים היידה.
מחרתיים אימון.
בשבת ובראשון גם גלים(ומצוינים וכנראה עם קצת גובה יש לומר)אני צריך להיות זהיר למה כנראה בשני יהיה הסקוואט הכבד ואני רוצה להגיע פרשי. אנסה למנן את זה היטב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/11/22

דדליפט - 125 ארבעה סינגלים 4X1
זוג אחד 2X1
115 3X3
105 6X2
מתח עם 20 קילו - 6X4
שכיבות סמיכה עם 10 קילו - 8X4
הרחקת כתפיים 10 כל דאמבל - 10X3

דדליפט מושלם, נמצא המנח של ההינג׳ הנוח לי, הכניסה לסט אפ הנוחה לי. מרגיש לי שמכאן הדרך להתקדמות הולכת לקרות תיק תק. אתמול גלשתי, היה גל פגז. נחתי היטב והגעתי היום לאימון מצוין. כנראה אדחה את הסקוואט הכבד לשני למה בראשון אגלוש בבוקר ואני רוצה להתאושש היטב. סופ״ש פגז.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/12/22

סקוואט - 127.5 סינגל 1X1
125 3X2
בולגריאן 57.5 6X3
מתח amrap טכני(התפרצות בעלייה, ירידה איטית, רגליים לא זזות) שני סטים - 17X1
15X1

הסקוואט היה נמוך, נמוך מאד. מבסוט מאד. בשבת אכלתי הנגאובר רציני ביותר מתתי להתאמן היום להיפטר ממלא נוזלי חרא. איכשהו הגעתי מגורזן לאימון. לא שותה ככה יותר כמו אהבל בן 17-18.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/12/22

דדליפט - 127.5 2X4
מתח עם 20 קילו - 8X4
שכיבות סמיכה עם 20 קילו - 8X3

אימון קל. הדד היה… מבסוט מההינג׳ בקיצור וכל הכניסה לסט, מצאתי באמת את התנוחה שבאמת יושבת לי טוב. מעניין אם ומתי יתחילו תקיעות(ואיפה, בעיקר איפה).
סופש פגז.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/12/22

עומס בעבודה אז יחד עם המאמן חילקנו את נפח האימונים השבוע לארבע פעמים ובצורה מאד מאד נקודתית -

סקוואט - 125 2X3
80 12X2
סקוואט נמוך מאד, נשלט מאד, מכווץ היטב, טכני מאד. פשוט מבסוט ושואף קדימה להתקדם ככה כמו שצריך.
מחר כתפיים. שבוע מבורך והלוואי שימשיך כמו האימון היום. אגב, האימון לקח בקושי 45 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/12/22

דלקת בגרון(אולי קורונה אני לא עושה את הבדיקה הזו אין לי סבלנות) אזור שלישי-רביעי התחילה לי, הרופא הביא בחמישי אנטיביוטיקה שעתידה להסתיים בשישי. הרגשתי על הפנים, בעיקר חמישי עד אתמול. עד עכשיו מרביעי אני עם כמעט וחסר קול. התבטא בצורה חריפה בגרון משום מה.
יצאתי אז לדילואד 😃

ולהלן היום
סקוואט - 90 5X3
בולגריאן - 40 8X2

נראה השבוע עוד מתי אתאמן, שוקל לתקתק עוד שלושה אימונים או לכל הפחות עוד שניים. חג שמח ומלא באור ובבריאות לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/12/22

מתח amrap -
18X1
17X1

מילטרי פרס 40 - 10X3

האנטיביוטיקה מחלישה אותי. המשקל לא באמת מזיז כמו שהכיווץ הטכני האידיאלי והנשימתי להרבה חזרות מתיש כשאני תחת אנטיביוטיקה.
משום מה הקול עדיין לא חזר לגרון(אם כי, אני מרגיש הרבה יותר טוב בגרון, אך הקול עדיין לא חזר).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/12/22

סקוואט - 110 סינגל
105 3X2
בולגריאן - 45 8X2
מתח + 10 קילו amrap -
14X1
12X1
הסתיימה האנטיביוטיקה בשישי שהיה, אני עדיין מעט חלש ובעיקר הרגשתי שהברייס קשה להחזיק(אם כי, בר ביצוע, פשוט מרגיש לא קל להחזיק את הבטן מנופחת ברזל).
יאללה תודה לאל יום רודף יום ומרגיש טוב יותר, חזק יותר ופשוט חוזר לעצמי.
שבוע מבורך. חודש מבורך. חג שמח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית