הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן את הלוג לוג - מסה עם העדכון הבא:

18/01/23

מתח עם 20 קילו - 10X4
משקל גוף - 14X1
בנץ׳ פרס - 70 10X3
הוצאת המוט הורסת לי את הכיווץ בסט השלישי הרגשתי חזרות מסוימות שהיה קשה לשמור על מרפקים בזווית 45 מעלות, נראה איך אני עובד על זה להוציא טכני נכון את המוט(כי וואלה זה יכול להרוס סטים פשוט).

לקריאת עדכון הלוג המלא – לחצו כאן

19/01/23

דדליפט - 130 2X3
120 3X1
100 10X1
בולגריאן - 42.5 8X3
הסתיים לו שבוע מצוין. אנקדוטות - האימון השלישי של השבוע שחל בדרך כלל ביום רביעי צריך להיות מחושב טוב יותר, הוא גבה ממני מחיר התאוששות גבוה היום. לא היה לי קל לא לשמר ברייס ואני תפוס בצורה מורגשת בעיקר בלאטסימוס ובחזה(חזה מובן לי למה, נתתי נפח לחזרות במשקל שמעט מאתגר אותי כרגע) אשקול או חזרות נמוכות יותר למתח ומשקל מעט גבוה יותר(העיקר לא להגיע לכשל ממשי במתח, מה שאתמול קרה לי בערך בחזרות 8-9 והפסקתי בכל סט בחזרה 7-8 חיכיתי חצי דקה והמשכתי עוד 2-3 חזרות) ולפנות לאנשים סביבי בבנץ׳ שיעזרו לי להוציא את המוט. הבנץ׳ המשקל תקין לעשר חזרות אך ההוצאה של המוט בסט האחרון ממש הרסה לי את הכיווץ, ברמה שזה פגע בסט וחזרה אחרונה ממש נלחמתי.

22/01/23

סקוואט - 130 3X3
סט ראשון פגז אך חזרה אחרונה הרגשתי שהייתי מילימטרים ספורים מכשל. סט שני חזרה שנייה כבר הבנתי שחזרה שלישית כנראה תהיה כשל. סט שלישי חזרה שנייה לא שברתי מקביל והבנתי לאן אני חותר.
אז… עברתי לפעמיים זוגות לאחר מכן. קשה קשה קשה קשה קשה קשה קשה היה. מאד.
120 3X2
100 6X2
מתח פלוס 20 קילו - 8X3
14X1(משקל גוף)

אנקדוטות - גב תחתון לא התאושש אידיאלי מחמישי. מורגש דומס עד היום. לא יודע מה קרה בסקוואט מבחינה טכנית הכל היה מצוין. מרפקים שמורים היטב, ברייס מצוין, אגן יורד למטה מצוין בלי שליחה אחורה. משוואה פשוטה - כרגע שלשות זה כנראה לא מתאים. אני *עדיין* לא שם. כנראה נתרגל *המון* זוגות בישיבה נמוכה טכנית ואולי איזושהו פאוז/טמפו. בקיצור, שטויות… כמה שבועות ואני אגחגח על השלשות האלה.

יאללה שבוע פגז. מחר בבוקר גלישה שעה שעה וקצת וליאללה לעסק.

25/01/23

בנץ׳ פרס - 70 8X4
שכיבות סמיכה + 20 קילו - 8X2
פשיטה בכבל - 25X2

סלאמת׳. בנץ׳ קל, הוצאת המוט משום מה הייתה קלילה ויעילה מאד, נזכרתי בהוצאת המוט להרים את התחת(לא אשקר שזה עלול לשחרר מעט את כיווץ השכמות אבל בסך הכל שמרתי היטב בכל הסטים על כיווץ אידיאלי. כנראה זה פשוט עניין של תרגול ותרגול ותרגול).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית