הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
בריאות איתנה
והצלחה בבדיקות

• אהבתי
Reactions: OYP
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 07/02/22

סקוואט 90 3×3 הברייס לא היה ממש חזק, אבל הוא היה סבבה. לא היה קשה מידי, רק מתחיל להיות קשה.

דדליפט 87.5 3×5 לא שמתי מגנזיום כי זה היה נראה לי מיותר למשקל הזה, עכשיו אחרי שניסיתי עם אני פתאום מבין איזה חבל זה לעשות בלי. אבל לא היה קשה מידי. שיחקתי קצת עם האחיזות באגודל, עדיין מחפש את הסגנון שלי להוק גריפ.

לאטס פולדאוון 42.5 2×12

ניסיתי היום משהו חדש, ללעוס מסטיק תוך כדי האימון. זה ריכז אותי מאוד, פעם ראשונה שלא היה לי קשה להתרכז בקיוז. אהבתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חכה שתנסה מסטיק קפאין 😃
*כרגע אין צורך*

• אהבתי
חכה שתנסה מסטיק קפאין 😃
*כרגע אין צורך*
חח אני בדיוק מצמצם את הקפאין שלי. בכל מקרה קפאין ואימון אצלי לא הולך ביחד בכלל.

עדכון לוג: 09/02/22

פרס 35 5×5 היה קשה, אבל טוב.

בנץ 50 3×12 היה קשה, אבל חרא. טכניקה גרועה, כל פעם שאני מנסה לעשות לג דרייב אני מתגלש אחורה. ביצעתי 12, 10, 5. אני מבנץ הבא עומד להוריד עצימות, להוסיף נפח, להוסיף בנץ דאמבלים בשביל לפצות על החוסר איזון שיש לי, ועובר זמנית לטכניקה של פיתוח גוף ולא כוח.

פשיטת מרפקים 15 2×12 פאמפ מטורף, בדרך החוצה עוברים ליד מראה וראיתי שהיד שלי הכפילה את עצמה חח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/02/22

דדליפט 102.5 3×3 קשה. לא rpe10 אבל קשה.

סקוואט 80 4×5 אחלה

פרונט סקוואט 32.5 2×6 אחלה

קצת נסיונות לעשות פאוורקלין עם 30 תכלס אין לי מושג מה הטכניקה הנכונה, סתם שיחקתי. בקרוב אקרא על הטכניקה שכתובה בss ואשלב טיפה.

חתירה 35 2×12 אחלה.

________

תחילת שבוע הבא לא יהיו אימונים בגלל הבדיקה, מקווה שלא יגלו בה כלום. ברעיון אני אעשה עוד פעם את האימונים של היום ואתמול עם משקלים מאוד דומים, אבל האימון של אתמול ישתנה קצת בגלל החוסר איזון בבנץ.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בריאות
תעבור את זה בקלי קלות בטעם תות 😃

• אהבתי
מה נשמע אח
איך אתה מרגיש?
הכל עבר בהצלחה?

• אהבתי
מה נשמע אח
איך אתה מרגיש?
הכל עבר בהצלחה?
ממש עכשיו נכנס לבדיקה...
מה נשמע אח
איך אתה מרגיש?
הכל עבר בהצלחה?
טוב אז אני אחרי הבדיקה. התשובות לא חד משמעיות וייקח זמן עד שיגיעו. בכל מקרה הבדיקה מאחורי, בדיקה נוראית. אני קצת לא חד, אבל עד מחר אני אמור לחזור לתפקוד מלא. רביעי וחמישי אני מתכוון כבר לחזור להתאמן כרגיל.

בריאות איתנה במהרה!
אני חושב שהבנתי איזה בדיקה..

תנוח היום/מחר
ותחזור לתת בראש
מחכה לעדכון

• אהבתי

עדכון לוג: 16/02/22

חוזרים בכל הכוח.

פרס 35 5×5

טמפו בנץ 40 5×5
טכניקה נוראית ובגלל זה הטמפו. המשקל היה קל, ועדיין, נוראי.

דאמבל בנץ 40 2×6 הלהיכנס ולצאת מהתרגיל קשה לי רצח, בתרגיל עצמו לא התאמצתי בכלל. אני שונא את התרגיל הזה, מקווה שהוא יצדיק את עצמו ויעזור לחוסר איזון.

פשיטת מרפקים 15 2×12

קרא את שאר עדכון הלוג...

ברוך שובך יא מ׳עלם

• אהבתי

עדכון לוג: 17/02/22

דדליפט 95 3×3 אחלה. טכניקה יפה, לא קל אבל גם לא קשה מידי.

סקוואט 80 4×5 אחרי הדדליפט אין אוויר, אבל לא כל כך קשה עדיין.

פרונט סקוואט 37.5 2×6 טווח תנועה מטורף! אני די בטוח שבשני הסטים התבלבלתי בספירה, בכל מקרה תמיד מחמיר. שמתי לב שאני מפעיל טיפה יותר משקל על צד ימין, בשביל לתקן את זה התרכזתי בלהפעיל "יותר מידי" משקל על צד שמאל, בפועל היותר מידי זה הכמות הנחוצה. סופסוף הבנתי מה שאומרים שזה יותר תרגיל לגב עליון מלקוואדס. אבל לא קשה מידי, אני אוסיף יותר מהתכנון המקורי.

חתירה 37.5 2×12

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם לך אין אוויר אה
חח

• אהבתי

עדכון לוג: 20/02/22

אימון צהריים ✌️
היה אימון קצת מהיר וזה הקשה, אבל לא יותר מידי.

פרס 40 3×3 היה כבד, אבל אחלה. אני מאמין שאצליח לשבור את תקרת הזכוכית של 45 3×5, אבל רק הזמן יגיד.

טמפו בנץ 45 5×5 הרבה יותר טוב. התרכזתי כמעט רק בלכווץ את הלאטס, ולא דווקא בצורה שווה, והחוסר איזון נעלם. אני מקווה שזה יחזיק לאורך זמן.

דאמבל בנץ 49 2×10 רוב האנרגיה מתבזבזת על להיכנס ולצאת לסט, דווקא הסט עצמו לא כבד עדיין. האמות התנדנדו ולא היו מאוזנים בכלל, אני חושב שאני מתרגל לאט לאט לעבודת דאמבלים כזאת.

דאמבל פרס 30 2×8 אחלה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/02/22

לא היה אימון כזה טוב, אבל היו גרועים ממנו.

סקוואט 90 3×3 כאילו המוט מרגיש לי יותר כבד על הכתפיים מאשר שקשה לי להסקוויט איתו. בכל מקרה לא היה קשה מידי, אבל קצת הפתיע אותי שהוא לא היה קל כמו שציפיתי.

דדליפט 90 3×5 שמתי לב למשהו מוזר ומפתיע: המשקל הזה אחרי הסקוואט היה כבד, אבל דווקא כששלטתי בירידה הרגיש לי הרבה יותר קל (ולא רק בחזרות אחרי שהורדתי בשליטה והנחתי את המוט במקום, גם בחזרות אחרי שטרקתי אותו). כנראה משהו מנטלי ולא פיזי, מוזר.

לאטס פולדאוון 42.5 2×12 התבלבלתי ועשיתי סט וחצי עם משקל קל מידי לפני, בכל מקרה ביצעתי 2×12. הרגשתי בסוף איזה הרגשה מוזרה בברכיאליס/אמה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/02/22

פרס 37.5 5×5 בקושי בקושי. אימון הבא אשאר על אותו משקל.

טמפו בנץ 45 5×5 אחלה.

דאמבל בנץ 40 2×10 תרגיל מחורבן. אני פשוט שונא לעשות אותו. אני חושב שאחליף אותו עוד מעט.

פשיטת מרפקים 17.5 2×12 המכונה (החבלים) לא מאוזנת, צד אחד נמוך יותר. מעצבן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית