הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
הייתי מוריד קודם משקל בדאמבלים.
למה מרגיש לך חרא התרגיל?

• אהבתי
Reactions: OYP
הייתי מוריד קודם משקל בדאמבלים.
למה מרגיש לך חרא התרגיל?
הסט אפ שלו זה פשוט ליפול על הבנץ, זה מעצבן אותי. הגב לא מכווץ כמו שצריך, הרגליים לא יציבות בהתחלה, והחזה והידיים פועלים עוד לפני התרגיל. חוץ מזה שבזמן התרגיל הדאמבל חופשי מידי, זה מציק כל התזוזה הזאת.

OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 24/02/22

דדליפט 110 3×3 אין יותר מידי מה להרחיב, אני מרוצה מעצמי בתרגיל הזה כרגע.

סקוואט 85 4×5 היה קצת קשה כי התחלתי למהר בשלב הזה, אבל חוץ מכמה חזרות שהעקבים קצת עלו היה אחלה.

פרונט סקוואט 42.5 2×6 אני קצת צריך עוד לשמור יותר על טורסו מאונך, מרפקים גבוהים יותר, ואיזון בין הרגליים. אבל בסך הכל אף אחד משלושת הבעיות האלה לא היה נורא.

חתירה 40 2×12

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/02/22

פרס 42.5 3×3

טמפו בנץ 50 5×5

אני שונא דאמבלים

דאמבל בנץ 40 1×12, 1×6

דאמבל פרס 30 1×10, 1×7

אני חושב שאני מוציא אותם מהתוכנית כרגע. את הדאמבל בנץ אחליף במכונה שעובדת בנפרד על שני הצדדים בשביל לנסות עדיין לכפר על הפער. @עמיחי כץ תסלח לי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/03/22

דדליפט 105 3×3 קשה, אבל די בטוח שיש לי 110 לאותו נפח.

סקוואט 90 4×5 שני סטים ראשונים היה לי מין כאב כזה, אני חושב שבעצם הזנב. זה קרה בבאונסים. אני חושב שזה קרה בגלל שהיה לי באט ווינק, ולדעתי בדרך כלל אין לי, אז הטכניקה לא היתה מוכרת לי. בכל מקרה אחר כך נחתי יותר וזה לא חזר על עצמו.

פרונט סקוואט 42.5 2×8 קצת כאב לי בכתף ימין מתחת למוט, אבל לא משהו נורא. לא היה קל, אבל לא קשה מידי.

חתירה 42.5 2×12

אני מאמין שהתחזקתי בסקוואט ודדליפט, נראה בקרוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה הוא מערך ההתקדמות?
כי ראיתי גם 3x3 וגם 5x3

מה הוא מערך ההתקדמות?
כי ראיתי גם 3x3 וגם 5x3
פרס: פעם בשבוע 3×3, פעם בשבוע 5×5
סקוואט: פעם בשבוע 3×3, פעם בשבוע 4×5
דדליפט: פעם בשבוע 3×3, פעם בשבוע 3×5
בשלושתם אני מתקדם ב5/2.5/0 קילו כל שבוע, כל סוג נפח בנפרד (נניח ה3×3 וה5×5 בפרס נחשבים תרגילים שונים). אני מוסיף משקל לפי rpe, המטרה פה היא לא לעבור את ה8.

בנץ: כרגע עושה טמפו ל5×5 פעמיים בשבוע עם אותו משקל בשניהם, התקדמות של 5/2.5/0. לתקופה הקרובה אני נותן עדיפות לטכניקה מאשר למשקל, הטכניקה צריכה להיות מושלמת.

אני מבצע גם פרונט סקוואט פעם בשבוע, 2 סטים 6-10 חזרות.
בקרוב אשלב גם פאוורקלין/קלין בלי ג'רק.

יש קצת תרגילי עזר אבל זה לא נראה לי מעניין.

יפה מאוד!
תצליח
נראה ונשמע מוקפד מאוד

• אהבתי

עדכון לוג: 07/03/22

סקוואט 100 3×3 כבר קשה, אבל לא היה לי ספק שיש לי הכל

דדליפט 100 3×5 אני די בטוח שבשני סטים הראשונים עשיתי 6 חזרות. היה די קשוח, עלה איטי.

לאטס פולדאוון 47.5 2×12

פורים בקרוב, מקווה שהוא לא ישבש יותר מידי, כי כנראה שהוא כן ישבש קצת לפחות

קרא את שאר עדכון הלוג...

אין מה לעשות
חייבים להיות בשמחה ולשתות
העיקר לחזק בהמון מים
וירקות מצליבים 😃

• אהבתי

עדכון לוג: 09/03/22

פרס 40 5×5 מתלבט אם להוסיף משקל או לא, אני אצפה עוד מעט בסרטון ואחליט. פרס הבא 47.5!

טמפו בנץ 52.5 5×5 קצת הפריעו לי מפה וגרמו למנוחות להיות קצרות. מהסט השני/שלישי/רביעי זה הפך לבנץ רגיל, ומעכשיו אחזור לזה.

בנץ במכונה יד יד 30 3×9

פשיטת מרפקים 22.5 1×12, 1×10(f) כולי גוש של פאמפ

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/03/22

דדליפט 110 3×3 PR! פעם שניה בחיי שהגעתי למשקל הזה, פעם קודמת זה היה לחמישייה, ככה שהנפח יותר גדול על אותו משקל.

סקוואט 95 4×5 קשוח בטירוף, כנראה בגלל שזה אחרי הדדליפט. תחילת סט ראשון שוב פעם חזרה התחושה המטרידה בגב תחתון, מסתבר שזה בגלל חולשה בברייס, באט ווינק וירידה מהירה מידי, כי אחרי שתיקנתי את זה שאר הסקוואטים הלכו חלק.

פרונט סקוואט 42.5 2×10 טווח תנועה מטורף, הגמישות שלי ממש משתפרת מהתרגיל הזה. אני יותר לא אגיע ל10 חזרות בזמן הקרוב בתרגיל הזה כי זה הרבה יותר אירובי בשבילי.

חתירה 45 2×12

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית