הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 07/10/21

הגעתי לאימון עם דומס של החיים. פלג גוף עליון לא ממש אבל כבר יומיים וחצי (מאז האימון הקודם) שאני הולך כמו ברווז ובקושי מצליח לעלות מדרגות. התחלתי את הסטים הראשונים עם כאבי תופת למרות שלא היה לי קשה בכלל, בסט עבודה הראשון של הסקוואט כבר התחיל לעבור לי והיה אחלה ממש בהמשך, ממש כיף להתאמן עם ציוד טוב.

אז ככה,
סקוואט 65 3×5

פרס 40 3×5 כמו הבנץ, מבחינת כוח קל, מבחינת טכניקה מאתגר. אבל לא מאתגר כמו שהיה בבנץ, הפעם בקטנה.

פנדליי סופינציה (כי ככה ריפטו ממליץ) 40 3×5 קל ממש.

קרא את שאר עדכון הלוג...
בחתירה אני ממש לא יכול ליישר את הברכיים והמוט לא כל כך עולה בקו ישר. אני עובד על זה כבר עם אימוני גמישות אז זה סתם כדי לשתף:P:

• אהבתי
Reactions: OYP
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/10/21

משום מה הפלאפון שלי לא עבד אז נאלצתי לעשות את האימון בלי אוזניות. התפלאתי כמה שזה מרגיע לעומת עם מוזיקה, וכמה שזה לא גרע מהסטים. מעניין אם גם כשיתחיל להיות ממש כבד זה יעבוד לי, בדרך כלל המטאל זה הפרי וורקאווט שלי.

סקוואט 70 3×5

בנץ 55 3×5
הטכניקה עדיין נוראית, האמת שאפילו יותר גרועה מפעם שעברה. לא הצלחתי להרגיש את הלג דרייב בשום צורה, המוט כל הזמן התנדנד, לא הצלחתי לכווץ את הלאטס, הברייסינג גם לא היה משהו. פשוט שום דבר לא היה טוב. וזה אפילו לא היה כבד, ירדתי יחסית לאט ועשיתי פאוז קצר. לא יודע מה יש לי.
בכל מקרה אקצץ ל2.5 קילו התקדמות למרות שהמוות עלה מהר בשביל שלא יתחיל להיות לי כבד כשהטכניקה כזאת על הפנים.

דדליפט 80 1×5 קיבינימט למה אין בחדכ ג'ק?! אני שונא לטעון ולפרוק משקל בדדליפט. אבל התרגיל עצמו היה אחלה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/10/21

אז היום ראיתי עוד מתאמן כוח:37mv: עשה דדליפטים כבדים עם רצועות ונעליים שטוחות.

סקוואט 80 3×5 קרוב לעקוף את הדדליפט. אבל כבר היו לי 2 גריינדים ראשונים בתוכנית היום, בחזרה האחרונה של 2 הסטים השניים. מקווה שזה לא מוקדם מידי לגריינד בתוכנית. לפני שנכנסתי לסט האחרון נזכרתי פעם ראשונה לנסות לכופף את המוט על הגב וככה היה לי את הסט הכי יציב מבחינת מוט על הגב שהיה לי אי פעם בסקוואט (גם פעם שעברה שעשיתי את התוכנית עשיתי בלי זה). הנעליים הלא שטוחות התחילו לתת את אותותיהן, התנדנדתי קצת.

בנץ 57.5 3×5 הרבה הרבה יותר טוב. הטכניקה עדיין רחוקה מלהיות מושלמת אבל יש שיפור ניכר הודות לalan thrall בעיקר. מה שתיקן לי את הטכניקה בעיקר זה הצורת אחיזה במוט (אחיזת בולדוג, או לפחות ככה אלן קורא לזה) ודאגה לאמות אנכיות. היו עוד דברים שעזרו כמו כיווץ קצת יותר נכון, כיוון של המרפקים וכאלה, אבל זה היה השינוי הקיצוני. נקודות לשיפור: לדאוג לנקודות קיצון שיהיו יותר במקום (מעל הכתפיים וטיפה מעל הפטמות) מסלול נכון יותר של המוט, ולא לעשות את התרגיל הכי מהר שיש. נקודה מגבילה שאין לי כל כך מה לעשות איתה: המוט בנקודת פתיחה שלו גבוה לי מידי, אני לא יכול להוציא אותו בלי לשחרר טיפה את השכמות, מבאס. יש עוד נקודת פתיחה אפשרית אבל היא נמוכה ממש.

דדליפט 85 1×5 כרגיל, לא קשה מידי ואחלה טכניקה. הטכניקה לא מושלמת אבל טובה. מתקדם לאט אבל לאור זה שהסקוואט, הבנץ והפרס קשים לי כבר אחרי 5 אימונים אני לא רוצה לרוץ איתו וחתירה.

קרא את שאר עדכון הלוג...
נזכרתי פתאום שכשהמוט עולה בתרגיל כלשהו לאט חוצים את ההתקדמות בחצי בצורה חד פעמית לראות אם זה עוזר, אז אימון הבא אוסיף לסקוואט רק 2.5 קילו.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/10/21

אני מצונן רצח, כולי נזלת כאבי ראש ועייפות, החלטתי להתאמן בכל זאת.
האימון היה די קשה ביחס לאחרים (לגיטימי כן? התקדמתי). מעתיק מילה במילה מהאפליקציה של הלוג השני שלי שבו אני משתמש תוך כדי האימון (מתכנן שם מראש את האימונים ומסמן וי על סטים שעשיתי):

סקוואט 82.5 3×5 התחלתי חימום מ40 והיה טעות, להתחיל תמיד עם מוט ריק
‌ ✓
‌ ✓
✓‌ אימון הבא עוד פעם רק 2.5

פרס 45 3×5
✓‌ הראש שלי ממש מרחף בשלב הזה, אולי אתעלף.
‌✓ את הסט הראשון עשיתי עם אחיזת בולדוג, את זה עם סאמבלס והחלטתי סופית על סאמבלס. חייב לקנות נעליים דחוף אני מתנדנד רצח.
✓‌ גריינד של השמחות, כולי שקשקתי, חייב ריסט כוסעמק רק התחלתי.

פנדליי רואוז 50 3×5
‌ ✓
‌ ✓
‌✓

כמו שאפשר לראות היה אימון לא פשוט, כבר אמרתי שהייתי חולה וגם הנעלי ריצה לא עזרו. הפרס צריך ריסט וזה רק אימון שלישי בערך שלו, מבאס ממש, או שהתחלתי גבוה מידי, או שזה בגלל המחלה המסתורית (לא הצינון, כבר באימון הקודם ידעתי שזמני קרוב), מחלה שמונעת ממני לאכול כמו שצריך. זה ממש מבאס כי 45 זה תקרת הזכוכית שלי בפרס, כבר פעם רביעית בחיים שלי אם אני זוכר נכון שעבדתי על הפרס ברצינות, וכל פעם נתקעתי במשקל הזה. מקווה שלעלות ולטפל במחלה+לקנות נעליים נורמליות יעזור, בכל מקרה אותי אעבור בפרס ספציפית לתוכנית איטית יותר, אולי של דאג, ואולי רק עד שאטפל במחלה. אולי אולי אולי.

רק הפנדליי נחמד אליי היום, ובצדק, אני מתקדם איתו לאט וטוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...
עושה ריסט של 15% לפרס (30 קילו במקום 45) ומתקדם עוד פעם 2.5 קילו בסקוואט. פנדליי משאיר על 5 קילו התקדמות.

עדכון לוג: 17/10/21

קרא את שאר עדכון הלוג...

עושה ריסט של 15% לפרס (30 קילו במקום 45) ומתקדם עוד פעם 2.5 קילו בסקוואט. פנדליי משאיר על 5 קילו התקדמות.

לפי התיאור שלך נשמע שלא בהכרח היתה החלטה טובה להתאמן, כאבי ראש וצינון זה וירוס שאני הייתי לוקח מנוחה איזה יום יומיים.

כמו כן, ריסט של 15 אחוז לפרס שלך לא יוצא 30,יותר כמו 38-40

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור
לפי התיאור שלך נשמע שלא בהכרח היתה החלטה טובה להתאמן, כאבי ראש וצינון זה וירוס שאני הייתי לוקח מנוחה איזה יום יומיים
הגיוני מאוד, פשוט אני לא רגיל לצינונים כאלה. תמיד שהתצננתי זה בא לידי ביטוי רק בנזלת וזהו בערך, הפעם אני ממש על סף עילפון כל היום. נראה מה יהיה מחר.
כמו כן, ריסט של 15 אחוז לפרס שלך לא יוצא 30,יותר כמו 38-40
חח בטעות הורדתי 15 קילו במקום 15 אחוז

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/10/21

קניתי אולסטאר. פשוט מדהים כמה ההבדל מורגש בין זה לנעלי ריצה. פשוט חוויית אימון אחרת לגמרי.

סקוואט 85 3×5 כבר מהסט הראשון היה קשה רצח, ועדיין המוט לא זז מהמסלול, פשוט כיף להתאמן עם נעליים נורמליות. בסט האחרון יכול להיות שהתבלבלתי בספירה, בכל מקרה החמרתי ויכול להיות שעשיתי 6 חזרות במקום 5, בכל מקרה זה היה Rir0 לדעתי, פשוטעלה ממש לאט. ריסט של 10-15% אימון הבא.

בנץ 60 3×5 סופסוף טכניקה טובה!!!🏋️😅🥰
לא יודע מה השתנה אבל אני ממש מרוצה ממה שהיה היום. הרמתי והורדתי לנקודות נוחות, החזקתי באחיזה טובה, הלג דרייב אשכרה עבד, ואפילו הייתי צריך להילחם בתחת שלא יעלה - זה מבחינתי המדד ללג דרייב טוב חח. הבעיה היחידה שיש לי עדיין והיא לא בשליטתי זה המתקן הגרוע של הבנץ, הוא גבוה וארוך מידי. אבל בסדר מספיק טוב.

דדליפט 90 1×5 האימון הראשון שהוא היה קשה. אבל אני עדיין מרוצה מהטכניקה אז אין מה להילחץ. מזכיר שהיא שלי לאותו נפח זה 105 קילו, שזה כולה 3 אימונים. כל הכבוד לי.

אני אגיד את האמת קצת פקפקתי בכם בכמה שהנעליים ישנו, חשבתי שזה יסדר קצת את ההתנדנדויות אבל עדיין אצטרך להשקיע בהן מאמץ, אבל היו לי גריינדים בסקוואט ודדליפט אומנם בלי גריינד אבל עדיין קשה ולא הייתי צריך להשקיע טיפת מחשבה בעמידה ועדיין הייתי יציב כמו אבן. ממש ממש ממש מרוצה מהקניה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד אח
עבודה יפה!

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/10/21

היה יום נוראי מבחינה פיזית, לא ישנתי כמעט בלילה ועוד הייתי כל היום על הרגליים, אפילו לאכול ולשתות לא היה לי כמעט זמן היום אז הגעתי לאימון עייף רעב ומיובש, מזל שזה היה אימון קל היום.

סקוואט 75 3×5 ריסט! היה קשה יחסית לריסט, מקווה שזה בגלל שהייתי ממש עייף ולא בגלל התוכנית.

פרס 37.5 3×5 ריסט! קל, הזדמנות לתרגל טכניקה.

פנדליי 55 3×5 נראה לי שאימון הבא זה כבר יתחיל להיות קשה, בינתיים עדיין התקדמתי לאט ובטוח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/10/21

ראשון

וואלה היה לי להשתין כל האימון

סקוואט 77.5 3×5 עדיין קשה יחסית לאחרי ריסט. בסט השני יש מצב עשיתי 6 חזרות.

בנץ 62.5 3×5 טכניקה שאני מרוצה ממנה. לא היה קשה. חיכיתי מלא זמן בגלל איזה טמבל אחד שהחליט להתנחל על הבנץ בלי להשתמש בו בקושי. טיפה כאב לי בשורש כף היד מתחת למוט, אני אעקוב אחרי זה, אני עושה אחיזת בולדוג אם זה משנה.

דדליפט 95 1×5 היה קצת קשה אבל עוד לא קרוב לריסט. לדעתי רוב הקושי היה באחיזה, נראה מה יהיה בהמשך למה לא נראה לי אפשר להשתמש במגנזיום. בכללי בלי קשר בגלל שאני כבר לא מאוד מאוזן אני לא מתכוון לעשות מיקס גריפ, כנראה שכשאצטרך לשנות אחיזה אני אעבור להוק.

שלישי

המצב הרפואי שלי רק הולך ומדרדר. מחר סופסוף תור לרופא, מקווה שיגיע כבר עם תוצאות וטיפול
ולא ייתן עוד הפניות. בכל מקרה בגלל ה"מצב" התעכבתי והגעתי 45 דקות לפני סגירה של החדכ. אפילו לא הספקתי לחרבן לפני האימון והתאמנתי עם קקי:suicide: זה נשמע מספיק זמן, אבל 2 שמוקים החליטו לעשות כפיפות מרפקים בכלובים, והתעכבתי בגללם עוד רבע שעה. התלבטתי אם לדחות את האימון למחר בידיעה שבשישי לא יהיה לי זמן להשלים את האימון של חמישי, בסוף אחד מהם הלך לבייספ את עצמו מול המראה ורצתי לכלוב. זה היה נראה בלתי אפשרי, זה היה קשה, אבל סיימתי אימון תוך 25 דקות!!

סקוואט 80 3×5

פרס 40 3×5
לא סגור עד כמה הטכניקה טובה אבל אני כן יודע שהיא מספיק טובה בשביל להתקדם איתה לאורך זמן. בסט השני יש מצב עשיתי 6 חזרות.

פנדליי 60 3×5 ציפיתי שזה כבר יהיה קשה אבל האמת לא היה קשה כמעט בכלל. מפתיע ממש, כי בעבר זה היה המקסימום שלי ובקושי הצלחתי את זה. מרוצה ממש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/10/21

לא רגיל להתאמן בשעות האלה, קצת מוזר אבל לא יותר מידי.

סקוואט 82.5 3×5 בסט הראשון לא ניסיתי לשבור את המוט ובסטים השניים שתיקנתי את זה היה לי הרבה הרבה יותר קל. לא בטוח אם עשיתי 3 או 4 סטים.

בנץ 65 3×5 בסט השני יצאה לי אחת השכמות מהנעילה וקצת איבדתי את האיזון, אז עשיתי בשני טאצ אנד גו.

דדליפט 100 1×5 מאייה ראשונה בתוכנית הנוכחית! טכניקה על הפנים, מוסיף מעכשיו 2.5 קילו, אבל מבסוט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/10/21

היה לי היום זמן לאימון ארוך, אז אמרתי ננסה פעם אחת להתאמן בשעות העמוסות, נראה איך זה. כל האימון היה בתוך הכלוב, יצרתי תור על הכלוב של איזה 10 אנשים 🤡🫤
מסקנות: לא להגיע בשעות האלה אם אין צורך, אבל לא להימנע מזה בכל מחיר. לא מפתיע.

סקוואט 85 3×5 זה המשקל שנתקעתי איתו ועשיתי ממנו ריסט, מרגיש קצת יותר קל מפעם קודמת אבל עדיין כבד בקטע מטריד.

פרס 42.5 3×5 כנל לסקוואט. אומנם זה עוד לא המשקל שנתקעתי בו, אבל זה אימון אחד לפני ומרגיש מספיק כבד בשביל להבין שאימון הבא יהיה כמו שהיה בסקוואט.

פנדליי 65 3×5 פעם ראשונה שהיה באמת קשה. אימון שעבר היה יחסית קל ובגלל זה לא קיצצתי במשקל למרות שתכננתי, בקילוגרם כתוב שאם המוט עולה מהר להוסיף 5 קילו. הצלחתי את כל הנפח, בקושי רב אבל הצלחתי, ושברתי שיא אישי! פעם שעברה שעשיתי את התוכנית באימון האחרון זה היה מה שניסיתי לעשות, והצלחתי רק סט אחד ואז הורדתי משקל כי הייתי חייב. מתלבט אם אימון הבא להוסיף 2.5 או להשאיר אימון אחד כמו שזה, בכל מקרה עכשיו זה רשמי: אני מוסיף לכל התרגילים 2.5 קילו.

אחרי שהלכתי התחילו ריבים על מי עכשיו בכלוב, ברחתי משם כמה שיותר מהר:blush:🙄

קרא את שאר עדכון הלוג...

2.5 אני חושב *ונזהר בדבריי*
יכולים להוביל לתקיעה,אולי לנסות קודם 1.25

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור
2.5 אני חושב *ונזהר בדבריי*
יכולים להוביל לתקיעה,אולי לנסות קודם 1.25
המשקולות הכי קלות אצלנו זה 1.25 אז אני לא יכול להוסיף פחות מ2.5 קילו. חוץ מזה שלאדם בריא שאוכל, ישן ועושה את התוכנית הכל כמו שצריך לא אמור להיות צורך להוסיף פחות מ2.5 קילו מאימון לאימון. זה גם מה שהתוכנית אומרת.

אבל אני מסכים איתך בגדול, אני כנראה צריך את זה כי אני לא ישן מושלם (מניח שכמו כולם פה), לא אוכל טוב (בכלל, הרבה יותר גרוע מאחרים), ולדעתי מתאמן כמו שצריך. האוכל להרגשתי ממש מגביל אותי, אני כן מרגיש יותר טוב עכשיו הרבה יותר טוב עכשיו עם התפריט שהתחלתי (שכחתי לציין את זה בלוג), ממש מהיום השני כבר הרגשתי שינוי. אני אוכל רק אורז, בשר (בקר ועוף), ביצים וטיפה טיפה פירות וזה אומנם לא כיף בפני עצמו, אבל בזכות זה ביחד עם כדורים שאני לוקח יש לי שיפור מטורף, מקווה גם להרגיש שינוי בחדכ פנימי מה שנקרא, להרגיש עם יותר אנרגיה, מה שלא קרה היום אבל גם לא ציפיתי לזה כל כך מהר.

בכל מקרה, אם הייתה לי אפשרות אז אולי הייתי מוסיף 1.25 לפרס ואולי בהמשך גם לתרגילים אחרים, אבל אין לי אפשרות אז זה לא רלוונטי.

המשקולות הכי קלות אצלנו זה 1.25 אז אני לא יכול להוסיף פחות מ2.5 קילו. חוץ מזה שלאדם בריא שאוכל, ישן ועושה את התוכנית הכל כמו שצריך לא אמור להיות צורך להוסיף פחות מ2.5 קילו מאימון לאימון. זה גם מה שהתוכנית אומרת.

אבל אני מסכים איתך בגדול, אני כנראה צריך את זה כי אני לא ישן מושלם (מניח שכמו כולם פה), לא אוכל טוב (בכלל, הרבה יותר גרוע מאחרים), ולדעתי מתאמן כמו שצריך. האוכל להרגשתי ממש מגביל אותי, אני כן מרגיש יותר טוב עכשיו הרבה יותר טוב עכשיו עם התפריט שהתחלתי (שכחתי לציין את זה בלוג), ממש מהיום השני כבר הרגשתי שינוי. אני אוכל רק אורז, בשר (בקר ועוף), ביצים וטיפה טיפה פירות וזה אומנם לא כיף בפני עצמו, אבל בזכות זה ביחד עם כדורים שאני לוקח יש לי שיפור מטורף, מקווה גם להרגיש שינוי בחדכ פנימי מה שנקרא, להרגיש עם יותר אנרגיה, מה שלא קרה היום אבל גם לא ציפיתי לזה כל כך מהר.

בכל מקרה, אם הייתה לי אפשרות אז אולי הייתי מוסיף 1.25 לפרס ואולי בהמשך גם לתרגילים אחרים, אבל אין לי אפשרות אז זה לא רלוונטי.
מה בדיוק התזונה שאתה עושה? נשמע לא הכי מגוון בעולם...
תקנה זוג פלטות של חצי קילו, פוטר הכל

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור
מה בדיוק התזונה שאתה עושה? נשמע לא הכי מגוון בעולם...
יש לי כרגע בעיה רפואית במערכת העיכול, לא ברור מה היא עדיין אבל בינתיים אני אוכל רק אורז (הרבה אורז), בשר ועוף, ביצים, וטיפה פירות. לוקח במקביל כדורים שעוזרים לפרק את האוכל. לא מגוון בכלל ובא לי להקיא רק מהמחשבה על עוד אורז:sick: אבל זה עובד, כרגע הבטן שלי מגיבה לזה ממש טוב וזה הרבה יותר שווה לי מהכיף שבאוכל. מקווה שהרופא יעלה על מה המחלה מהר ואוכל לאכול נורמלי שוב בקרוב.
תקנה זוג פלטות של חצי קילו, פוטר הכל
השאלה זה כמה זה ידחה את התקיעה? כי נגיד אצליח בעזרת זה לעשות עוד 3/4 אימונים יותר מהפלטות הרגילות, זה לא נראה לי שווה את הכסף ובעיקר הטרחה של לקנות ולהיסחב עם זה. אם זה היה עכשיו דוחה את התקיעה ב20+ קילו אז היה על מה לדבר, אבל נשמע לי שזה עניין של קילוגרמים בודדים. חוץ מזה שלאדם רגיל לא אמורה להיות בעיה להוסיף 2.5 קילו, אז אני מניח שאין לי מה לעשות מזה עניין.

ולעניין אחר שמדאיג אותי, בחדכ אי אפשר להשתמש במגנזיום, בקרוב כנראה אעבור להוק גריפ, אבל עדיין מפחד מתקיעות נטו בגלל זה. אולי אעבור בעתיד הרחוק לרצועות באימוני נפח. כרגע בכל מקרה אין לי אימוני נפח אז זה לא משנה.
עד איזה משקלים אתם מצליחים למשוך בלי מגנזיום? ובאיזה אחיזה? ועד איזה משקלים הצלחתם אחיזה רגילה?

יש לי כרגע בעיה רפואית במערכת העיכול, לא ברור מה היא עדיין אבל בינתיים אני אוכל רק אורז (הרבה אורז), בשר ועוף, ביצים, וטיפה פירות. לוקח במקביל כדורים שעוזרים לפרק את האוכל. לא מגוון בכלל ובא לי להקיא רק מהמחשבה על עוד אורז:sick: אבל זה עובד, כרגע הבטן שלי מגיבה לזה ממש טוב וזה הרבה יותר שווה לי מהכיף שבאוכל. מקווה שהרופא יעלה על מה המחלה מהר ואוכל לאכול נורמלי שוב בקרוב.

השאלה זה כמה זה ידחה את התקיעה? כי נגיד אצליח בעזרת זה לעשות עוד 3/4 אימונים יותר מהפלטות הרגילות, זה לא נראה לי שווה את הכסף ובעיקר הטרחה של לקנות ולהיסחב עם זה. אם זה היה עכשיו דוחה את התקיעה ב20+ קילו אז היה על מה לדבר, אבל נשמע לי שזה עניין של קילוגרמים בודדים. חוץ מזה שלאדם רגיל לא אמורה להיות בעיה להוסיף 2.5 קילו, אז אני מניח שאין לי מה לעשות מזה עניין.

ולעניין אחר שמדאיג אותי, בחדכ אי אפשר להשתמש במגנזיום, בקרוב כנראה אעבור להוק גריפ, אבל עדיין מפחד מתקיעות נטו בגלל זה. אולי אעבור בעתיד הרחוק לרצועות באימוני נפח. כרגע בכל מקרה אין לי אימוני נפח אז זה לא משנה.
עד איזה משקלים אתם מצליחים למשוך בלי מגנזיום? ובאיזה אחיזה? ועד איזה משקלים הצלחתם אחיזה רגילה?
בהצלחה עם כל עניין האוכל.
לגבי שימוש במגנזיום-משתמש ברגע שמרגיש שהמוט מחליק מזכה
וב אחיזה הפוכה אני משתמש כשהכשל מגיע מהידיים אם אני באיזה רגילה

• אהבתי
  • פותח/ת השרשור
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית