הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
אני מתאמן בכללי בצורה רצינית כבר שנתיים בערך, מתוכם כמה חודשים בזבזתי על אימונים שלא הובילו לשום מקום, אחר כך הכרתי את עולם הפאוורליפטינג והתחלתי להתקדם ממש יפה, עכשיו אני איפה שנתקעתי אז, אחר כך בגלל חוסר בציוד עבדתי הרבה עם מתח מקבילים כשבאמצע התמודדתי עם מחלה קצת רצינית ותאקלים קטנים אחרים. עכשיו אני מתאמן במכון בערך חודש, אולי טיפה יותר.
תיאורתית אני מניח שאני אמור להכיר את הגוף שלי מספיק טוב עכשיו, אבל האמת שאני חלש בקטע הזה.
בהצלחה תותח

• אהבתי
Reactions: OYP
  • פותח/ת השרשור
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 15/11/21

אתמול לא הרגשתי טוב בכלל, נראה לי שהתייבשתי. דחיתי את האימון להיום בידיעה שאין לי זמן ככה לעשות 3 אימונים, אם לא יתבטל לי משהו ברגע האחרון השבוע אסגור רק 2 אימונים. גם היום לא הרגשתי מאה אבל מספיק טוב לאימון.

סקוואט 97.5(!) 3×5 שיא אישי!! בפעם הקודמת של התוכנית נתקעתי ב95!

פרס 30 5×5 הוספתי 2 סטים והורדתי עצימות לעבודת טכניקה. לא מושלם אבל הרבה יותר טוב, מקווה שיהיה גם במשקלים יותר גבוהים.

פנדליי 57.5 3×5 מרגיש לי שזה יותר קשה ממה שאמור להיות אבל לא מתעסק בזה בינתיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
שאפו על הסקוואט
כמה קשה הוא הרגיש?
האמת פחות קשה משציפיתי, למרות שעדיין קשה, אלחנן נתן לי עזרה קטנה לברייס (לא עכשיו, אותה עצה מלפני כמה זמן) שנתנה לי קצת יותר כוח.
אני מעריך (ואני לא משהו בזה, אבל עדיין) שבערך rpe8. ציפיתי בשלב הזה להיות על איזה rpe10 ואני בטוח שאם הייתי מחכה 10-20 שניות היה לי עוד טיפה כוח ליותר. מעניין כמה עוד הוא ימשיך.
כנראה שהסקוואט יתעכב קצת עוד מעט כשהדדליפט ימשיך לטפס.
המטרה של הסקוואט מבחינתי כרגע זה 110.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/11/21

הגעתי טיפה חולה (כרגיל חח) ועם כאב ראש, אמרתי נשים לב לא להגזים, בסוף היה אחלה אימון.

סקוואט 100 3×5 כמובן שקרוב לריסט, אבל ציפיתי לריסט כבר מזמן, אז לא מפריע לי בכלל שקשה.

בנץ 65 3×5 ריסט (פעם שעברה נכשלתי), זמן לעבודת טכניקה, בסך הכל הטכניקה הכי טובה שלחצתי עד עכשיו (כמובן שיש עוד עבודה), הכרתי לא מזמן את הערוץ big benchas וביומיים האחרונים טחנתי סרטונים שלו, מועיל ממש, ממליץ בחום על הערוץ.

דדליפט 90 1×5 טכניקה טובה, לא מטורפת אבל מספיק טובה. יכול להיות שעשיתי 6 חזרות בטעות, אני לא בטוח.

המוטות בחדר כושר מתחילים להתפרק:🤦‍♂️:, אימון שעבר המוט שהסקווטתי איתו נהרס טיפה בשרוולים, אימון הזה אותו דבר במוט של הדדליפט. אולי בעצם מישהו החליף בינהם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך אתה מסביר את ההבדל במשקלים בין הסקוואט לדדליפט, לטובת הסקוואט?

• פותח/ת השרשור
איך אתה מסביר את ההבדל במשקלים בין הסקוואט לדדליפט, לטובת הסקוואט?
שאת הסקוואט עושים 3 פעמים בשבוע, לעומת הדדליפט שעושים פעם/פעמיים. מה גם שלדעתי אני יותר שולט בטכניקה של הסקוואט, למרות שגם זה קשור לתדירות של התרגילים.
בכל מקרה זה לא מפריע לי, שכל תרגיל יתקדם בקצב שלו.

שאת הסקוואט עושים 3 פעמים בשבוע, לעומת הדדליפט שעושים פעם/פעמיים. מה גם שלדעתי אני יותר שולט בטכניקה של הסקוואט, למרות שגם זה קשור לתדירות של התרגילים.
בכל מקרה זה לא מפריע לי, שכל תרגיל יתקדם בקצב שלו.
אבל מבחינת רמת קושי, מה יותר קשה?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/11/21

נכשלתי. פיזית נכשלתי עם התרגיל, ומנטלית נכשלתי בלעצור את עצמי חזרה לפני הכשל.

סקוואט 102.5 3×5 כשל בסט השני בחזרה החמישית, לא המשכתי לסט שלישי.

פרס 32.5 3×5 הטכניקה קצת השתפרה, אבל לא נראה לי שמספיק.

פנדליי 60 3×5

בגלל שכל אימון אני מגיע במצב חרא, אני פשוט כנראה כבר לא אעדכן את זה יותר, אלא אם המצב יהיה ממש רע. מצד שני, תמיד נחמד להתלונן אז אולי בכל זאת אעדכן על זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הפסקתי לקבל עידכונים שלך,למה??!!

הופה,חזרו העידכונים!

עבודה טובה יאח
איך התוכנית לבנץ,תזכיר לי?

• אהבתי
Reactions: OYP
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית