הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
כל הכבוד!
אמנם יותר נפח, אבל שים לב שלדעתי יותר קל כמה שלשות מאשר חמישיה מקסימלית.
כמה קשה זה היה?

OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 13/03/22

לא יודע למה הראש שלי לא היה באימון, מנטלית לא הייתי שם. בכל מקרה צלחתי אותו יפה.

פרס 3×3 עם פאקינג 47.5 קילו! משקל שהוא אויב ותיק. אפילו נשאר לי עוד בטנק לדעתי.

בנץ 55 5×5 קצת חוסר איזון אבל מדהים ביחס למה שהלך לי בss.

בנץ במכונה יד יד 30 3×10

קרא את שאר עדכון הלוג...

חמש כפול חמש,נקרא SS?
בss עושים 3×5, אבל בלי קשר מה שאני עושה כרגע וss די שונים. לצורך העניין יש תוכנית מאוד דומה לss שנקראת stronglift שההבדל היחיד בינהן זה שעושים בה 5×5 במקום 3×5, וגם היא מאוד שונה ממה שאני עושה כרגע.
בכל מקרה הכוונה שלי הייתה שהחוסר איזון הרבה פחות מורגש ממה שהיה לי כשהרצתי ss, אז ממש צד אחד היה עולה משמעותית מהר יותר מהשני.

סטרונגליפט וקורטה גם דומים?
יש לך תרשים של סטרונגליפט?

סטרונגליפט וקורטה גם דומים?
יש לך תרשים של סטרונגליפט?
סטרונגליפט זה בדיוק כמו ss רק עם 2 סטים יותר.
תרשים או משהו אין לי, אבל אני יכול לסכם לך בקצרה:

אימון A
סקוואט 5×5
בנץ 5×5
פאוורקלין 5×5

אימון B
סקוואט 5×5
פרס 5×5
דדליפט 1×5

הקלין והדדליפט אני לא בטוח שזה הנפח, אבל אני חושב שכן. השאר כמו שכתבתי בטוח.

מבצעים 3 אימונים בשבוע, כל אימון זוכה להתבצע 3 פעמים בשבועיים.

בגדול ההתקדמות היא לינארית, כלומר מוסיפים 2.5/5 קילו כל אימון. אם לא השלמת את כל הנפח או שאתה בטוח שאם תוסיף משקל אימון הבא לא תצליח להשלים את כל הנפח אז אתה חוזר על אותו משקל אימון הבא, אם חזרת על אותו משקל 3 פעמים רצוף אתה מבצע ריסט של 10-15% וחוזר להעלות כרגיל. התוכנית נגמרת כשאין לך יותר מה להרוויח ממנה.

קורטה זה כבר סיפור אחר. קודם כל אין בה פרס ופאוורקלין, רק סקוואט, בנץ ודדליפט. דבר שני היא לא בנויה על התקדמות לינארית, היא בנויה על בלוקים. בלוק - דילואוד - בלוק חדש/ בלוק עצימות/ תוכנית חדשה. מה גם שההתקדמות בה היא באחוזים ולא דווקא ב2.5/5 קילו. אין בה סתם ריסטים, יש בה דילואוד מתוכנן מראש בין בלוק לבלוק והוא על כל התרגילים ביחד ולא בנפרד. יכול להיות שיש עוד הבדלים, זה מה שעולה לי כרגע.

סטרונגליפט זה בדיוק כמו ss רק עם 2 סטים יותר.
תרשים או משהו אין לי, אבל אני יכול לסכם לך בקצרה:

אימון A
סקוואט 5×5
בנץ 5×5
פאוורקלין 5×5

אימון B
סקוואט 5×5
פרס 5×5
דדליפט 1×5

הקלין והדדליפט אני לא בטוח שזה הנפח, אבל אני חושב שכן. השאר כמו שכתבתי בטוח.

מבצעים 3 אימונים בשבוע, כל אימון זוכה להתבצע 3 פעמים בשבועיים.

בגדול ההתקדמות היא לינארית, כלומר מוסיפים 2.5/5 קילו כל אימון. אם לא השלמת את כל הנפח או שאתה בטוח שאם תוסיף משקל אימון הבא לא תצליח להשלים את כל הנפח אז אתה חוזר על אותו משקל אימון הבא, אם חזרת על אותו משקל 3 פעמים רצוף אתה מבצע ריסט של 10-15% וחוזר להעלות כרגיל. התוכנית נגמרת כשאין לך יותר מה להרוויח ממנה.

קורטה זה כבר סיפור אחר. קודם כל אין בה פרס ופאוורקלין, רק סקוואט, בנץ ודדליפט. דבר שני היא לא בנויה על התקדמות לינארית, היא בנויה על בלוקים. בלוק - דילואוד - בלוק חדש/ בלוק עצימות/ תוכנית חדשה. מה גם שההתקדמות בה היא באחוזים ולא דווקא ב2.5/5 קילו. אין בה סתם ריסטים, יש בה דילואוד מתוכנן מראש בין בלוק לבלוק והוא על כל התרגילים ביחד ולא בנפרד. יכול להיות שיש עוד הבדלים, זה מה שעולה לי כרגע.
אז אני בקורטה 5x5 😃
אלחנן המליץ על 8x5 אתן לזה צאנס מתישהו

תזכיר לי בבקשה איך נראה,בלוק העצימות בקורטה?

תזכיר לי בבקשה איך נראה,בלוק העצימות בקורטה?
את זה אני לא זוכר, אבל בקילוגרם יש מאמר של אליהו הנקין. אני לא יודע אם זה הבלוק המקורי של קורטה או שאליהו שינה גם אותו, אבל בכל מקרה למתאמן בלי ציוד אני לא רואה סיבה למה לא לעבוד לפי מה שאליהו מציע.

עדכון לוג: 14/03/22

סקוואט 105 3×3 הברייס היה מוזר, אבל לא הזיק. מחכה בקוצר רוח לשבור את השיא עוד שבוע בדיוק.

דדליפט 102.5 3×5
בין הסטים מדריך אחד אמר לי שאסור מגנזיום. אני מתלבט מה הלאה, לא להקשיב לו או לעבור לרצועות (או אלטרנטיבה אחרת שכרגע לא עלתה לי לראש). סיטואציה לא נעימה בכלל:confused001:

לאטס פולדאוון 50 2×12

קרא את שאר עדכון הלוג...

הייתי עובר מכון, בחיי
מתח עם משקל ודד כבד מבאס בלי מגנזיום.
אני לא חושב שיש לי יותר מידי אופציות, לא גר במרכז ככה שאין לי מכון בכל פינה. יש עוד אופציה אחת שאמורה להיות לא משהו, נבדוק אותה.

עדכון לוג: 16/03/22

פרס 42.5 5×5 כשל בחזרה האחרונה, מלחמה רצינית. אני חושב שהחיים לא היה לי גריינד קשוח כזה. שמתי לב שהתקיעה הייתה בתחילת הנעילה, נקודה למחשבה.

בנץ 55 5×5 קצת חוסר נעימות בשורש כף היד אבל לא משהו קיצוני.

בנץ במכונה יד יד 30 3×10 קשוחחח

פשיטת מרפקים 22.5 2×12 היה מכוער, שוקל אם הגיע הזמן להחליף ואריאציה.

קרא את שאר עדכון הלוג...
הכשל בפרס היה בחזרה השישית, לא החמישית:🤦‍♂️: מה יהיה איתי והספירות הגרועות שלי

תראה.
אני עובד ללא(זה סיכון) ומאידך אתה מחזק את האזור.
אסכולה שניה להימנע מפציעה.
אסכולה שלישית ״יעזור לך להרים יותר״.

• אהבתי
Reactions: OYP

עדכון לוג: 20/03/22

פרס 50 3×3 PR! אני עוד לא מעכל שלחצתי 47.5, ועכשיו זה. מדהים.

בנץ 57.5 5×5 הלאטס עבדו כמו משוגעים, אני חושב גם שהמוט היה מאוזן למופת (אני לא יודע בוודאות כי אני לא מצלם בנץ). הרגשתי אותם בעיקר בחיבור לגב תחתון, אני מניח שזה מעיד על ארצ' גבוה(?)

בנץ במכונה יד יד 30 1×11, 2×10

קצת התחלתי לעבוד על פאוורקלין, עבודת טכניקה קלה עם מוט ריק

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית