עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי קריאטין בתור התחלה אפשר לעשן אותו, שים על כפית ותחמם, או להסניף, אבל אם אתה רוצה באמת תוצאות ולעבור לליגה של גדולים אין מנוס מהזרקה
יותר גרביל..אתה נראה חזיר
שבוע הבא חבליםכייבל אה?
1.70 אם ישנתי 7 שעות, 168 אם ישנתי 5 ומטה.חשוב לציין, *רק אם מדובר בקריאטין HCL ולא מונוהידרט.
פותח הלוג, איך 71? מה הגובה? אתה נראה חזיר יחסית למשקל.
שורף לךיותר גרביל..
חושב שלא הרמתי משקולות סביב השלוש שנים.דור אקשטיין ?! מה אתה עושה פה
כמה זמן לא התאמנת א אפשר לשאול?<
זה לחיטובים (עם GI )גראפילנג
לא הייתי אוהב GIזה לחיטובים (עם GI )
אף אחד לא שאל את דעתךלדעתי
Fight meאף אחד לא שאל את דעתך
בואיFight me
אני יודע שלא אוהבים אותו בפורום ואומרים שהוא מדבר מלא שטויות. לא ראיתי כמעט סרטונים שלו כי הוא לא מעניין אותי וראיתי אותו נטו כדי להבין על מה יורדים עליו פה אז יכול להיות שנפלתי על כמה חריגים, אבל בסרטונים שלו שראיתי הוא לא אמר משהו מוזר, בסך הכל את הדברים הרגילים, לאכול במאזן חיובי למסה ושלילי לחיטוב, הסביר טכניקות כמו כל אחד אחר כולל מי שפה, לא משהו מיוחד... אז אשמח לדעת למה שונאים אותו פה כל כך?דור אקשטיין ?! מה אתה עושה פה
בהתחלה חשבתי שהוא קורה לי ככה כי כבר אמרו לי בעבר שאני דומה לו, אבל יותר הגיוני העניין של התזונה.הדבר היחיד שמוזר אצלו שראיתי היה מה שבעל הלוג עושה שזה חלק מהשבוע מאזן חיובי וחלק שלילי בשביל לעלות שריר ולרדת שומן, והאמת זה נשמע די הגיוני, אולי בשלב מאוד מתקדם זה כבר לא יעבוד, אבל נשמע שזה די הגיוני. מישהו יכול להסביר לי למה זה לא נכון? ולמה בכללי שונאים אותו פה?
Walking Androgen עדכן/ה את הלוג ״מסע של ילדחלש שרוצה להיות חטוב ומלוטש״:
עדכון לוג: 15/09/21
קרא את שאר עדכון הלוג...
אני יודע שלא אוהבים אותו בפורום ואומרים שהוא מדבר מלא שטויות. לא ראיתי כמעט סרטונים שלו כי הוא לא מעניין אותי וראיתי אותו נטו כדי להבין על מה יורדים עליו פה אז יכול להיות שנפלתי על כמה חריגים, אבל בסרטונים שלו שראיתי הוא לא אמר משהו מוזר, בסך הכל את הדברים הרגילים, לאכול במאזן חיובי למסה ושלילי לחיטוב, הסביר טכניקות כמו כל אחד אחר כולל מי שפה, לא משהו מיוחד... אז אשמח לדעת למה שונאים אותו פה כל כך?
הדבר היחיד שמוזר אצלו שראיתי היה מה שבעל הלוג עושה שזה חלק מהשבוע מאזן חיובי וחלק שלילי בשביל לעלות שריר ולרדת שומן, והאמת זה נשמע די הגיוני, אולי בשלב מאוד מתקדם זה כבר לא יעבוד, אבל נשמע שזה די הגיוני. מישהו יכול להסביר לי למה זה לא נכון? ולמה בכללי שונאים אותו פה?
ארנולד פרס - 25x3x6 - זה PR, גריינדי מאוד, יכול להיות שאוריד משקל שבוע הבא ואעלה חזרות או שאעבור לOHP. נראה מה הMad scientist יגיד.
מתח 15,12,12 - רציתי להוסיף משקל היום אבל הפרס גמר אותי, בינתיים אשאר במתכונת amrap למתח
לחיצת כתפיים במכונה 3x12
מסור 17.5x3x20
הרחקות לצדדים 3X20
חתירה אנכית כייבל - 3x12
טרייספ פושדאונס - 3x20
בנץ 90x3x6 - קל, PR
חתירה 3X15
בנץ עליון בדמבלים 25X3X12, נראה לי PR, כבר לא זוכר.
פולי עליון 3X15
כייבל פלייז 3X15
חתירה אנכית בכבל 3x12
בייספ 4x20