עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין חייה כזאת.מה יקרה במידה ואני לא אצרוך שומן אם תהיה השפעה כלשהי?
אני בקושי מגיע ל50 ביום.אין חייה כזאת.
בכל מאכל יש שומן.
בוא... נניח אתה יכול לא להוסיף שמן/שומנים לאוכל
אבל עדיין מאוכל רגיל תגיע ביום ל 50-60 גרם שומן בקלות
כמה זה לא בצורה מספקת ומה ההשלכות לכך לא מצאתי מאמר כלשהו כאן.אם תיאורטית תצרוך 0 שומן כטבעי אתה תפגע לך במאזן ההורמונלי בגוף (יקרה גם אם לא תצרוך בצורה מספקת ולאו דווקא 10).
אני לא עושה ניסוים רק שואל מה החשיבות לאכול שומנים כדי לדעת יותר טוב על תזונההשאלה היא למה לעשות ניסוי כזה מלחתחילה
שומנים - על מה ולמה? | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוףאני לא עושה ניסוים רק שואל מה החשיבות לאכול שומנים כדי לדעת יותר טוב על תזונה
אצלי כרגע בחיטוב זה 1700 אבל זה חיטוב ממש נקי דפוק כמה שזה נשמע אני לא יורד במסה אבל רואה שינויים ,אפילו עולה במסה ויורד בתוך כדי באחוז שומן.50 גרם זה בסדר תלוי מה כמות האוכל שלך ביום.
אם אתה חיי על 2000 קקל פחוס מינוס
50 גרם שומן זה מצוין
ב1700 קקל אתה יכול לאכול גם 35-40 גרם שומן. וזה סביר.אצלי כרגע בחיטוב זה 1700
השומן חיוני לכל מערכות הגוף בגדול.אני לא עושה ניסוים רק שואל מה החשיבות לאכול שומנים כדי לדעת יותר טוב על תזונה
לא ניתן . בכל מאכל יש שומן, גם בירקות גם באוכל מן החיי, גם בקטניות וכואם תיאורטית תצרוך 0 שומן
אתה צריך שומנים, זה חיוני לתפקוד שלך ולצריכת הויטמינים
לכן אני רוצה לדעת מה היתרונות רק כדי לעשיר את הידע זה חובה אם רוצים להתקדם לאנשהו...אתה צריך שומנים, זה חיוני לתפקוד שלך ולצריכת הויטמינים
אולי אפשר, אבל לא ממליץ בכל זאתהאם אפשר להסתכל על צריכה של שומן בפרספקטיבה שבועית? אם יום אחד אכלתי 100 גר יום לאחריו ניתן לאכול 0?
עזוב יתרונות או חסרונות, אתה חייב כמות מסויימת של שומן כדי לתפקד כראוי, משהו כמו 30-35 גרם ליום, כל מה שמעבר זה לפי מה שבא לךלכן אני רוצה לדעת מה היתרונות רק כדי לעשיר את הידע זה חובה אם רוצים להתקדם לאנשהו...
דווקא שהתחלתי חיטוב ללא ידע די נמנעתי משומנים ואז התחיל נשירה בשיער וכולי צירפוניים חלשות וכולי שהחזרתי את השומנים לרמה של 40 ומעלה הכל התחיל להסתדר בחזרה אפילו השיער חזר להיות כמו שהיהאולי אפשר, אבל לא ממליץ בכל זאת
עזוב יתרונות או חסרונות, אתה חייב כמות מסויימת של שומן כדי לתפקד כראוי, משהו כמו 30-35 גרם ליום, כל מה שמעבר זה לפי מה שבא לך
תאורטיתלא ניתן . בכל מאכל יש שומן, גם בירקות גם באוכל מן החיי, גם בקטניות וכו
אני אעצור את החפירה כעת כי זו בור ללא תחתית ואסכם - אני כן יכול לשער שאתה כן חייב כמות מסוימת של שומן כדי לספוג ויטמינים מסיסי שומן (A,D,E,K) ולקבל חומצות שומן חיוניות (כאלו שהגוף שלך לא יכול לייצר אך זקוק להן לשם תפקוד תקין, כמו חומצות שומן לינולאית וחומצת שומן אלפא-לינולנית) ומשערים כי הכמות המינימלית הזו נעה סביב הטווחים שציינתי למעלה. כמה ההשערות מדויקות? קשה לדעת, אבל הכללים הנ"ל משאירים אותך בטווח הבטוח.