הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג DNP

• פותח/ת השרשור
שלא יתחילו לקחת את זה חלילה וזה ייגמר במוות...
חחחחחח אחד המלצרים אמר שהבנות בטח יעופו על זה, ומלצר אחר אמר לו שזה נשמע מסוכן, וחיזקתי אותו.
לאנשים לא מתאמנים, שלא בתחום, הסיכוי שישיגו dnp אותנטי שואף לאפס. זה חומר נדיר בארץ. אני בעצמי הייתי בשוק שאשכרה יש לי dnp זורם בגוף. זה חומר נפץ.
מה גם, שאם יגיעו לסוחר אמין (כמו הסוחר שלי) הוא יבחן אותן בהמון שאלות על החומר וכשיראה שאין להן מושג מה זה החומר ולמה הן בכלל רוצות להיכנס, יבין מיד שזה גדול עליהן ולא ידבר איתן. לא שאכפת לסוחרים אם תחיה או תמות, אבל הם פוחדים ממקרה סקורפיון (סקורפיון - הסוחר הכי רציני וגדול של dnp בארה"ב, נעצר בערך כשנה לאחר מוות של גבר בן 20 ממנת יתר של dnp. הfda עשה אחריו מעקבים וכו'.. זה פחד של סוחרים
תשים במנות של לקוחות חרא...
🤣
וואלה אפשרות
אבל איזה 10 כדורים
ככה גם לדפוק את המקום, ואת הלקוח 😆

• פותח/ת השרשור
סקרנים לראות תמונות של לפני ואחרי
הגוף שלי פיתח פריחה. אני לא יודע אם לקשר אותה לdnp או לא. אמא שלי הביאה סבון נוזלי חדש, שבעבר גרם לי לפריחה ונראה לי הוא הבעיה
הגוף שלי פיתח פריחה. אני לא יודע אם לקשר אותה לdnp או לא. אמא שלי הביאה סבון נוזלי חדש, שבעבר גרם לי לפריחה ונראה לי הוא הבעיה
מי שרוצה תמונות כרגע - זה של הפריחה
עדכון יום ששי, השעה 08:59
מ"ג עדכני: 93.6
בינתיים, ירידה של 3.3 קילו מתחילת הסייקל. הנוזלים מהdnp יורדים.
מקווה להגיע ל90-91 אחרי שכל הנוזלים ירדו. ירידה של 800 גרם מאתמול.

• פותח/ת השרשור
הסייקל יידחה ל21/11/2021 מפני שאני טס לחו"ל בקרוב, בעזרת השם.
אני ממשיך כרגע עם החיטוב, ואני בלי העמסה כבר 15 ימים. אני מתכוון להמשיך גרעון קלורי שלילי עד ה15 בנובמבר, ולעשות הפסקה של כמה שבוע מהחיטוב (זאת אומרת שאהיה בגרעון קלורי שלילי 40 יום ברצף בערך), שאחריה 4 ימים דל פחמימה, 3 ימים ריקון גליקוגן, ואחרי זה סייקל DNP של 14-21 ימים (תלוי כמה אשקול ומה יהיה המצב) ובזה יסתיים החיטוב על אחוז שומן של 4-5%. זו המטרה.
מ"ג נוכחי נכון לבוקר זה: 92.0
מאמין שאתחיל את הסייקל מרוקן מגליקוגן על 88-89.

הסייקל יידחה ל21/11/2021 מפני שאני טס לחו"ל בקרוב, בעזרת השם.
אני ממשיך כרגע עם החיטוב, ואני בלי העמסה כבר 15 ימים. אני מתכוון להמשיך גרעון קלורי שלילי עד ה15 בנובמבר, ולעשות הפסקה של כמה שבוע מהחיטוב (זאת אומרת שאהיה בגרעון קלורי שלילי 40 יום ברצף בערך), שאחריה 4 ימים דל פחמימה, 3 ימים ריקון גליקוגן, ואחרי זה סייקל DNP של 14-21 ימים (תלוי כמה אשקול ומה יהיה המצב) ובזה יסתיים החיטוב על אחוז שומן של 4-5%. זו המטרה.
מ"ג נוכחי נכון לבוקר זה: 92.0
מאמין שאתחיל את הסייקל מרוקן מגליקוגן על 88-89.
איפה התמונות ?
איזה אחוז שומן אתה ?
אתה מעלה פה לוג אבל לא מציין נתונים, מה בדיוק זה עוזר שאתה עושה את זה?

• פותח/ת השרשור
איפה התמונות ?
איזה אחוז שומן אתה ?
אתה מעלה פה לוג אבל לא מציין נתונים, מה בדיוק זה עוזר שאתה עושה את זה?
איפה התמונות? בוא חפש אצלי בפלאפון. יש לפני ואחרי, מאוד מושקע.
האם תזכה לראות את התמונות? עם היחס הזה כנראה שלא. היה לי רצון רב להעלות את התמונות עד שהבקשות האלה התחילו להפוך לדרישות, ומה לעשות? אני לא חייב לך דבר. אם לא טוב לך אתה מוזמן להפסיק לעקוב אחרי הלוג.
ציינתי נתונים, ואני ממשיך לציין. אתה מתבלבל בין נתונים לבין תמונות.
מ"ג נוכחי נכון לבוקר זה: 91.2
ב21/11 אתחיל סייקל של שבועיים-שלוש של DNP (לא בטוח כמה עדיין) יחד עם T3.
מה זה בדיוק עוזר? גורם לאנשים להבין מה החומר עושה, מה התוצאות שאפשר להפיק ממנו, והאם הוא כדאי לשימוש?
בכל אופן, אני ממש לא ממליץ על שימוש בחומר הזה. זה חומר שבמקרה הטוב תחווה תופעות לוואי נוראיות, ובמקרה הרע, אם אתה אידיוט שלא מבין בו ורק מכניס לעצמו לגוף חומר נפץ - אתה עלול למות ממנת יתר.
אבל על התוצאות - אי אפשר להתווכח. פשוט מטורפות.

האם תזכה לראות את התמונות? עם היחס הזה כנראה שלא.
בהצלחה אחי
זה הדבר האחרון שמעניין אותי עד כדאי כך....
אם אתה אידיוט שלא מבין בו ורק מכניס לעצמו לגוף חומר נפץ - אתה עלול למות ממנת יתר.
אתה רושם את זה אבל מדבר עם חברים שלך לעבודה על החומר.
במקרה הכי גרוע, מישהי/מישהו בלי ידע יקחו וחס וחלילה ימותו מזה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית