הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון צריך מאכלים או שייקים עתירי קלוריות

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
צריך המלצות למאכלים עתירי קלוריות.. ואל תגידו לי שוקולד או אגוזים כי כבר יש לי סניקרס אחד ביום ו50 גרם אגוזי מלך ביום אני צריך עוד משהו רציני שיתן איזה 600-700 קלוריות אולי אפילו שייק אבל שאני אוכל להכין לבד לא איזה גינר

1. 2 cups of milk
  2. 2 cups of ice cream
  3. 1/2 cup of peanut butter
  4. 2 scoops of protein powder
  5. 4 tablespoons of chocolate syrup

Total Calories: ~2,090 kcal
Total Protein: ~104 g

היה אחד גם עם 3000 אבל לא מוצא אותו 😛
תכתוב בגוגל צירופים כמו

getting big shake
bodybuilding power shake
וכו.. בזמנו ראיתי לא מעט אופציות.

וואלה אנלא מבין תשאלות המפגרות האלה

אם אתה חושב בכיוון של מתוקים וכאלה, חסר?
פשוט תחסל מה הסיפור

באמת בעייה לדחוף 600 קלוריות......שוקולד פרה 100 גרם(אריזה)500 ק'ל
חלב..אבל הכי טוב גבינה צהובה 100ק'ל לכל פרוסה בערך ובכל פרוסה יש לך 7 גרם חלבון מה אפשר עוד לבקשP:?

לא יודע האימונים עושים אותי רעב... וכן אני מסוגל לאכול ככה כמו גוש לא אוהב את הצורה הפרוסה אלה את זאת שבמשקל. לא אוכל הכל במכה בבוקר בעיקר ובערב.

לא יודע האימונים עושים אותי רעב... וכן אני מסוגל לאכול ככה כמו גוש לא אוהב את הצורה הפרוסה אלה את זאת שבמשקל. לא אוכל הכל במכה בבוקר בעיקר ובערב.
פיי כל הכבוד איך אפשר לאכול את זה לבד, דיי דוחה.. עדיף כבר לאכול קינמון 🤩

עניין של טעם 😃 אבל מה דוחה בגבינה צהובה?
גבינה צהובה זה ליגה אבל לאכול אותה לבד זה דוחה, לעומת זאת בחביתה\טוסט\כל דבר אחר זה ליגה ואפשר חופשי גם חצי קילו ביום כמו שאתה אומר.. אבל לבד, לאידע נשמע לי מוזר, כמו לאכול לחם לבד? כמו לאכול אוריאו בלי חלב...😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית