זה הקפיץ אותי 😆@elchonon
אני מקווה ששמעת עד לירושלים,את הנחת הרווחה שלי 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הקפיץ אותי 😆@elchonon
אני מקווה ששמעת עד לירושלים,את הנחת הרווחה שלי 😃
יום שישי.
אין כזה חשק להתאמן. אבל נכנס לחדר בכל זאת.
כדי לעשות עם עצמי פשרה אז אני עושה אימון לא כמתוכנן.
סקוואטים, דדליפט רומני וכפיפות בטן.
סקוואטים:
עשיתי קצת סמטוחה, אבל זה היה בשביל הכיף והעניין.
- חימום: חמישיות עם 20,40,60.
- 5x80
- 5x90, RPE7
- 5x95, RPE8
- 3x100, RPE8.5
- לאחר השלישייה עם 100 הורדתי ל-90 ונתתי עוד שלישייה(מעין דרופ סט כזה).
דדליפט רומני:
3 סטים, 7 חזרות, 90 ק"ג.
כפיפות בטן:
3 סטים, 30 חזרות.
כאב ראש קל בסיום האימון. נובע מחרא של שינה בלילה והתעוררות ב-4:20.
לא התאמנתי אימוני Push השבוע בכלל. הכתף ממש ממש מציקה. מחר אימון בנץ' ואני לא יידע איך יתחיל ואיך ייגמר. אין שום יומרה להתקדם מחר מאימון של שבוע שעבר. מתלבט אם בכלל להפסיק לחלוטין אימוני בנץ' ופוש באופן כללי לתקופה של חודש רק כדי לתת מנוחה מוחלטת לכתף, אם זה בכלל יעזור למשהו.
אימון חזה - יום שבת
האימון מורכב מ-8 סטים, 4 בנץ' ו-4 סטים של שכיבות סמיכה. בעבר הייתי נוהג לעשות בנץ' עליון או מקבילים כתרגיל שני, אבל עם הכאבים האלה בכתפיים, הדבר האחרון שאני רוצה זה להעמיס על הכתפיים עוד, אז שכיבות סמיכה קלילות בשילוב כפיפות בטן זה מבחינתי אחלה.
***הכתף ממש מציקה וכבר בחימום היא דוקרת וכואבת.***
כמובן שדאגתי לבצע חימום טוב טוב.
בנץ' פרס:
תרגיל שני:
- 90x8, RPE8.5
- 90x8, RPE8.5
- 90x8, RPE9
- 90x8, RPE9.7 אם בכלל קיים כזה דבר RPE9.7 😁... אני פשוט בטוח שלא הייתה לי עוד חזרה מלאה.
4 סטים של 15 שכיבות סמיכה + 25 כפיפות בטן.
הערות נוספות:
- הבנץ' - לא תחרותי ולא נעליים. טאץ' אנד גו.
- מנוחות בין הסטים - לא ממש מסתכל בשעון אבל כנראה סביב ה-4.5-5 דקות בין סט לסט.
בזה אני מסכים לגמרי.ואני מרגיש שאני חייב עוד דקה - אקח עוד דקה
הציטוט הזה+RPE 8-10תוך כדי הסט ראיתי שפחות קשה משחשבתי - אז זרמתי על עוד חזרה. כנ"ל ברביעי
כל המשקלים והסטים והחזרות כאן כמעט אותו דבר, אין כאן פרוגרסוב אובלאוד, רק עוד עבודה כשמתאפשר, חבל.
בתוכניות של סטיב דנובי שמכונה ברשת החברתית prs proformance יש חצאי rpe.חוץ מזה, לדעתי אין דבר כזה rpe9.7, אין כזה דבר אפילו 8.5, rpe זה מדד לחזרות מלאות, החזרה היחידה שהיא חצויה זה הכשל, שגם הוא נספר כחזרה מלאה בסולם
התייאשתי, כואב לראות בחור פצוע בלי זמן מפספס עקרונות כל כך פשוטים.על זה אלחנן דיבר
זה קצת סותר את המשמעות של rpe. המדד הוא של מרחק חזרות מכשל. חצי חזרה מכשל היא הכשל בעצמה.בתוכניות של סטיב דנובי שמכונה ברשת החברתית prs proformance יש חצאי rpe
התייאשתי, כואב לראות בחור פצוע בלי זמן מפספס עקרונות כל כך פשוטים
Rpe זה לא רק כמה נשאר לך, אם אתה מספיק מנוסה אתה יודע כמה אחוזים הrpe נגיד מrm1.זה קצת סותר את המשמעות של rpe. המדד הוא של מרחק חזרות מכשל. חצי חזרה מכשל היא הכשל בעצמה.
המקרה היחיד שאני יכול להבין זה אם אתה לא בטוח כמה חזרות בדיוק נשאר לך אז אתה עושה חצי כפשרה בין השניים, אבל 9.7 זה די 10.
זאת בהחלט אופציה לפרוגרסיב אוברלואד, אבל אם זה היה אידיאלי היינו רואים יותר תוכניות כאלו.אם במקום לרדת ל-60 ק"ג לחמישיות בבנץ' ולעלות כל שבוע 5 ק"ג, אני אעלה ל-95 ק"ג את הבנץ' ואעשה סטים של זוג, וכל שבוע אעלה את החזרות עד שאגיע ל-4 סטים של 8 חזרות עם ה-95? זה גם סוג של פרוגרסיב אוברלואד...
בהתחלה סטים של 2 חזרות יהיו קלילים.
גם סטים של 3 חזרות יהיו קלים. וגם של 4 חזרות יהיו סבירים. וכך הלאה...
יום א', אימון גב, 6 בבוקר.
הערות:
- מתח עם משקל 20 ק"ג: 3 סטים, 10,9,9.
- מתח משקל גוף בלבד: 12,12,10.
- יד קדמית במוט W בעמידה: 3 סטים, 10 חזרות, 36 ק"ג סה"כ.
- אימון של כחצי שעה.
- התקדמתי משבוע שעבר.. עליות מתח עם 20 ק"ג היה 9,9,9, השבוע 10,9,9. דווקא פה אני לא מכוון להתקדמות משבוע לשבוע. המטרה הגיע ל-3x10 בעוד כחודש ולא בעוד כשבועיים.
האם בגלל אילוץ הזמן ישנם רק 2 תרגילים?
יום ג' 19.10 אימון בוקר - סקוואטים
אפתח בהקדמה. משהו טיפה מוזר. א י שם לב שב-3 השבועות האחרונים הנפח השבועי הכולל שלי בחזה הוא 4 סטים של בנץ' ואולי 3-4 סטים של שכיבות סמיכה עלובות. ואני מתקדם!
האילוץ אגב הוא בכלל הכאבים בכתף. אז אני עושה בנץ' עד לרגע שהכתף מתחילה להציק ובדיוק שם אני מפסיק.
סקוואטים:
כן, תכננתי לעשות 4x5 אבל הרגשתי ממש סבבה ונתתי עוד חזרה ה-2 הסטים האחרונים. אימון הבא יהיה 4x6 או 3x6 ואחד לחמישייה. ברגע שיהיה 4 כפול 6 עם 95 - אעלה משקל ל-100 ק"ג והתחיל בדאבלים, יהיה קל, ומשם אטפס לחמישיות מקווה תוך חודשיים או פחות...
- חימום: 5x20,4x40,3x80,3x90.
- עבודה: 95x5,5,6,5.
דדליפט רומני משולב עם פאוורקלין
סתם להפוך את האימון למעניין.
הורדתי את המשקל עבודה בדדליפט ל-60 ק"ג.
ביצעתי 3 סטים ל-10 חזרות. בכל סט של 10 חזרות, כל חזרה שלישית עשיתי פאוורקלין.
כפיפות בטן:
3x30.
אימון בלחץ.
הילדה קמה ב-05:05 וזה שיבש את כל הבוקר. הכל בלחץ. באסה. בסוף חזרה לישון, התחלתי את האימון 10 דק' באיחור. בסוף הסתדרתי.
לגמרימבין אותך,שכאשר יש עוד בקנה,ויש כח בא לך להתקדם,אבל אני חושב שבמצבור זה לוקח אותנו אחורה.
למה אתה לא מעדכן בלוג יותר?כמה טעויות/שטויות עשיתי עד אשר הגעתי לתוכנית של הבנץ עכשיו
אני מבין@BeN35
אני מניח שזוגיות עם 100 יהיו יחסית קלות כי יש לי חמישייה אני מאמין. אבל כל הקטע זה להתקדם בהדרגה אז ההורדה לסטים של 2 חזרות היא סוג של "דילואד"